Şimdi Ara

Civilization 5 - 100 tane füzeyi durdurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katerina ile başım belada. Bu yapay zekanın bana bir uyuzluğu var heralde. Diğer bütün ırklar üzerime fazla gelmezken Katerine beni yenmek için herşeyi yapıyor.

Son oyunumda önce bana füze kullanmadan saldırdı. Yenemedi tabi. Sonra yanıma göçmenlerle bir şehir kurdu. Oraya yaklaşık 110 tane güdümlü füze nakletti. En yakın şehre bunları atarak şehirlerimi tek tek ele geçirdi. Ele geçirdiği şehre füzeleri taşıyor sonra bir yanındakini ele geçiriyor. Bu füzeleri nasıl durduracağım?

Bir sorun daha var. Dev robotu araştıracak kadar gelişiyorum. Harita olarak avrupa kıtasını seçiyorum. Ancak tüm dünyada uranyum 1-2 yerde var. Niye böyle az çıkıyor? Uranyum olmadığı için dev robotu basamıyorum. İşin kötüsü aramın iyi olduğu ırklarda da uranyum olmuyor ticaret de yapamıyorum.

• Deniz yoluyla yüklü bir miktarda asker yolla uranyum olan yere ve o şehri ele geçir belki işe yarar
  • Oyunu ilk kurarken,kaynakları standart yapma o zaman.Kaynakları yüksek yap.Sanırım öyle bir seçenek olması gerekirdi.

Füze sorunu ile ilk defa karşılaşıyorum,hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun sen?100 tane füze çok fazla sayı.Füzelere karşı,hava savunma sistemleri kurmayı dene şehrine.

Bunker olması lazım.Bir de hava savunma aracı var,kamyon gibi birşey,kasasından hava savunma roketleri fırlatıyor.O da belki bir işine yarayabilir.
  • Zorluk seviyesi: kral. Daha basiti de çok kolay oluyor bu yüzden böyle oynuyorum. Bir şehrin yanına 4-5 sam fuze kalkanı (adını hatırlayamadım) koyduğumda anca yetiyor.

Katerina'ya 7. mağlubiyetimden sonra harita olarak terrain seçtim, kaynakları zengin yaptım. Şuan fena gitmiyor. Bilime ağırlık verdim, ekonomi berbat halde ama teknolojide diğerlerine yetişirsem çok fena yapacağım onları
  • bu iyi yapılmış bir strateji oyununun insanı nasıl bağlayabileceği kök söktüreceği ve rüyalarına girecek kadar insanı oyalayacağı anlamına geliyor onun için strateji her zaman oyunlar içinde insana zihinsel gelişim olarak bence en çok fayda sağlayan oyundur bende zamanında dune 2000 ile az çıldırma noktasına gelmedim tabi şimdi yaş ilerleyince o kadar sabır kalmadı pes etme yendiğin zaman on ki mutluluk tarif edilemez ama çokta takıp hayattan kopma başarılar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.