2 gün beklemem gerekti(bir miktar arkadaşımdan alacağım vardı ) araba satıldı. kısmet değilmiş dedim yoksa 250 indirimle niyetlendim bu arada biraderime sattım dedi. bende bugün ümraniye açık oto pazarına gittim. 2004 civic es sonrooflu 34000 km de aracı beğendim 23000ytl ye anlaştık. 200ytl kapora verdim yanlız araç çok temiz görünüyor ama yinede servise baktırıp öyle işleme başlayacağım.
dostum iyi secim , ama ne olur ne olmaz , dedigin gibi servise gotur, kafan agrimasin, senin alacak oldun arba hemde full olani, ha unutmadan 34000 bayaa az geldi , dikkat et , orjinal km olmaya bilir, bi de makyajli kasami? fiyat guzel
2005 model civic 22-25 arasında değişir 26 kesinlikle etmez temizliğine göre değişir işte 26 a onu alacağına 2007 yeni kasa civic in ikinci elini 32bin ytl e yada 33 bin ytl e almak daha mantıklı
Arkadasım honda sureklı kasa makyajlıyor yada yenılıyor.Arac cok ıyı fakat ıstedıgı fıyat suan ıcın cok.Bekle gor aracın sahıbı 1 ay sonra 24 e al dıye sana yalvaracak.Ben bekle gor polıtıkasını uygula derım.Kımse kızmasın arac ıyı ama o arac 26 etmez.Acelen yoksa bekle 4-5 ay sonra hyrbrd modelını bıle alırsın 26 ya
geçenlerde bir arkadaşım 2005 LS modelini 22.000YTL ye aldı.araç 17bindeydi.
arkadaşlar en sonunda arabama kavuştum. 2004 civic es makyajlı kasa sunrooflu 34000 de 23000ytl ye aldım. satıcı hafta sonları kullanıyormuş. işin garibi benim ve adamın işleri çok yoğun olduğundan, bende biraz arabadan anlarım servise bile götürmeden aldım. birde servis kayıtlarına baktım herşey tahmin ettiğim gibi aynen doğru söylemiş km doğru , şimdi boyasına baktırıcam ben birşey farketmedim ama yinede emin olayım diye kaportacıya götüreyim. bu arada art oto dan alman suni deri döşetmeyi ve spor pedal seti taktırmayı düşünüyorum. özellikle deri döşeme için düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.
aslında 2005 alıcam takıntısındaydım hatta uygun düşerse 2006 bile düşünüyordum. 2004 ü görünce fiyat olarak cebimde de biraz para kalması daha iyi, ne farkı var kullanım açısından gayet temiz bir araç dedim kısmet bu olabilir deyip aldım sanıyorum doğru bir karar verdim. çünkü son 3 yıl içindeki araçlar arasında model farkı çok fiyat farkettiriyor. ben şimdi 2005 e 26000ytl versem 1 yıl sonra en az 3 milyar aşağı düşecek. o halde 2004 al ilerde alabilirsek sıfır alıp 5 yıl bineriz dedim.
buradaki yazıma cevap veren arkadaşların çoğu aman çok iyi fiyat bu fırsatı kaçırma deselerdi hemen alacaktım. fakat baktım ki benim gibi tereddüd içinde olanlar var 15 gün bekledim ve artık çoktandır hayal ettiğim aracıma kavuştum. hepinize çok teşekkür ediyorum. artık daha sık dh forumlarında aranızda olacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme