Şimdi Ara

Ciudad de México bak lan buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bak lan çocuk , senin o kuş beyninin anlamadığı şeyler var koçum.
    Senin o kuş beynin anaya küfür etmekle şahsa küfür etmeyi algılayamıyor galiba.Adam gibi dur bilgisayarının başında klavye erkekliği yapma bana

• pm atsaydın ya
  • Şahsa küfür ve anaya küfür diyorsun. Senin annen senin namusundur, ona edilen küfür senin namusuna edilen küfürdür. Orada kıza edilen küfür de yine onun namusuna karşı edilmiş bir küfürdür. Bence hiç bir farkı yok.

a=c V b=c -> a=b. Maths 101
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Şahsa küfür ve anaya küfür diyorsun. Senin annen senin namusundur, ona edilen küfür senin namusuna edilen küfürdür. Orada kıza edilen küfür de yine onun namusuna karşı edilmiş bir küfürdür. Bence hiç bir farkı yok.

• quote:

Şahsa küfür ve anaya küfür diyorsun. Senin annen senin namusundur, ona edilen küfür senin namusuna edilen küfürdür. Orada kıza edilen küfür de yine onun namusuna karşı edilmiş bir küfürdür. Bence hiç bir farkı yok.

üni gençliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

üni gençliği

/b/ gençliği

• GSM yok pm atamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DALLAS GİBİ RESİM :D
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen söyle ben senin yerine atarım panpa. Ama yzık etme kendine ban yakın.
  • Ya adam geldi senin mantığını *** dedi.Çocuktur diyorum birşey demek istemiyorum fakat tepemize çıkacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.