Bildirim
Ciudad de México bak lan buraya

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
pm atsaydın ya -
Şahsa küfür ve anaya küfür diyorsun. Senin annen senin namusundur, ona edilen küfür senin namusuna edilen küfürdür. Orada kıza edilen küfür de yine onun namusuna karşı edilmiş bir küfürdür. Bence hiç bir farkı yok.
a=c V b=c -> a=b. Maths 101 -
quote:
Orijinalden alıntı: Frick!
Şahsa küfür ve anaya küfür diyorsun. Senin annen senin namusundur, ona edilen küfür senin namusuna edilen küfürdür. Orada kıza edilen küfür de yine onun namusuna karşı edilmiş bir küfürdür. Bence hiç bir farkı yok.
a=c V b=c -> a=b. Maths 101
-
quote:
üni gençliği -
quote:
Orijinalden alıntı: Cirrus Ice
quote:
üni gençliği
/b/ gençliği
-
GSM yok pm atamıyorum -
Sen söyle ben senin yerine atarım panpa. Ama yzık etme kendine ban yakın. -
Ya adam geldi senin mantığını *** dedi.Çocuktur diyorum birşey demek istemiyorum fakat tepemize çıkacaklar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X