Şimdi Ara

Citroen Cactus Concept (YENİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aşağıdaki videoda gözüken aracın tasarımı biraz daha farklı, Türkiye de var mı acaba bundan ?

http://www.youtube.com/watch?v=3USvy2JlVus

Citroen Cactus Concept (YENİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 7 Kasım 2014; 9:46:39 >
  • Gargi Can kullanıcısına yanıt
    hocam tekrar hayırlı olsun. sormak istediğim acaba arka camların nasıl oldugu sanırım kelebek cam. tamamen acılmıyor . bi foto yüklermiisniz arka camları ?
  • Arka camlar ve bagaj camı orijinal koyu renkli. Camlar yaklaşık 25-30 derece açıyla dışa doğru açılabiliyor. Yukarı ve aşağıya oynamıyor. Resim ekte...
     Citroen Cactus Concept (YENİ)
    teşekkürler ben açık halini merak etmiştim genede tesekkür ederim saygılar ..
  • Bir ara çeker resmini koyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

Resimler ekte...
     Citroen Cactus Concept (YENİ) Citroen Cactus Concept (YENİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gargi Can

quote:

Orijinalden alıntı: husock

Resimler ekte...
     Citroen Cactus Concept (YENİ) Citroen Cactus Concept (YENİ)

Tekrar gule gule kullanın kazasiz belasiz

• Teşekkür ederim. Araçta navigasyonu da yüklettim süper çalışıyor oldukça başarılı fakat yakıt tüketimi 6-6.5 arası takılı kaldı :( Daha da düşmeyecek gibi şehir içi kullanımda. Araç şu ana 700Km de. Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum bu yakıt tüketimi fabrika verilerine yaklaşır mı acaba? Arada 2-2,5 lt fark var nerdeyse...
  • Şahane bir araç yapmışlar Bravo adamlara
  • araç çok güzelmiş Allah hayırlı binmeyi ve aracı olmayanlara nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

araç çok güzelmiş Allah hayırlı binmeyi ve aracı olmayanlara nasip etsin

Amin. Teşekkür ederim.

• 1.6 dizel otomatik Shine paket beyaz cactus ile yine beyaz 1.2 C3 cool otomatik vitesli araç almak istiyorum alanlar fiyat yazarsa sevinirim.
  • Zam yapmışlar cactüse vazgeçtim almadım gidip nissandan 1.5 dci m/t qq ve bir de otomatik micra aldım.
  • Daha zam gelir. Araçtan çok memnunum allah nazar vermesin. Ama yakıt tüketimi şehir içi 6-6.5 arası :( daha iyi performans beklerdim.

Hocam tuketim degeri yine iyi benzinli bir arac icin...daha da dusecektir bence 6 nin altina dusurebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: CEMS44

Hocam tuketim degeri yine iyi benzinli bir arac icin...daha da dusecektir bence 6 nin altina dusurebilirsiniz...

Araç 2000km'ye geldi. Dün 4 kişi Kocaeli'den Bjk-Akhisar maçı için Başakşehir'e gittik. Motorda açılsın niyetine uzun süre 150Km hızla gittim. genelde 120km altına otobanda hiç düşmedim. Gidiş-dönüş yakıt tüketimi malesef 6.9LT oldu. 1.2 motorlu araçlarda hızlı gidince yakıt artar diyenler haklı çıktı gibi.
    Emin olun ki ayni kullanimi 1.6 motor bir aracla yapsaniz bundan az yakmayacaktir...benim aracim 9bin km yi gecti bunun 3 bini sehirlerarasi geri kalan 6binden fazlasi sehir ici ortalamam tam 6.0 lt...sehirler arasinda da genelde 100 e sabitliyorum bu sekilde 4.8-5.0 lt yakiyorum...

• Ben bu arabayı çok beğeniyorum, özellikle ön tasarımını. Arkası bir sonraki versiyonda bence çok daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEMS44

Emin olun ki ayni kullanimi 1.6 motor bir aracla yapsaniz bundan az yakmayacaktir...benim aracim 9bin km yi gecti bunun 3 bini sehirlerarasi geri kalan 6binden fazlasi sehir ici ortalamam tam 6.0 lt...sehirler arasinda da genelde 100 e sabitliyorum bu sekilde 4.8-5.0 lt yakiyorum...

Sizin aracınız nedir?

peugeot 208 1.2 etg tam bir yıldır kullanıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.