Şimdi Ara

Citroen C4 orjinal balata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Citroen C4 2007 model aracımız var. Araç kazalı. Fren balataları yan sanayii idi. Frene bastığımız zaman sürekli ince şekilde ötüyordu bizde bu sesten ve balatanın orjinal olmamasından rahatsızdık. 3 ay önce sanayide bi akrabamıza arabayı teslim ettik, fren balataları ve diskler orjinal citroen parçalarla değişti. Yani bize söylediği oydu. Ama frenler hala ötmekte. Orjinal balata öter mi? Biz orjinal balata, disk, mazot,hava ve polen filtresi, ayrıca motor yağına 460 lira ödedik. Kandırılıyor muyuz merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitaros

Merhaba

Citroen C4 2007 model aracımız var. Araç kazalı. Fren balataları yan sanayii idi. Frene bastığımız zaman sürekli ince şekilde ötüyordu bizde bu sesten ve balatanın orjinal olmamasından rahatsızdık. 3 ay önce sanayide bi akrabamıza arabayı teslim ettik, fren balataları ve diskler orjinal citroen parçalarla değişti. Yani bize söylediği oydu. Ama frenler hala ötmekte. Orjinal balata öter mi? Biz orjinal balata, disk, mazot,hava ve polen filtresi, ayrıca motor yağına 460 lira ödedik. Kandırılıyor muyuz merak ediyorum.

sıfır megane 5.000km de iken de ötüyordu servise gittim diskle balata arasına toz girmişdir , ondan yapabilr demişti

• up
  • Sen yine az ödemişsin ben 100.000 bakımında senin parçalarla aynısına 750 TL ödedim...Ama disklerden çıt çıkmıyor maaşallah
  • Balatanın ötmesiyle orjinal ve yan sanayi olmasının bir etkeni yok toz ve sudan dolayı malesef ötme olabiliyor ama belli bir süre sonra geçer.
  • arada orjinalde olsa ötebilir, sürekli olmadığı halde takmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

Sen yine az ödemişsin ben 100.000 bakımında senin parçalarla aynısına 750 TL ödedim...Ama disklerden çıt çıkmıyor maaşallah

Evet benim de kafamı kurcalayan zaten ben çok mu az ödemişim bu fiyata bu parçaların orjinal olmama ihtimali olabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C3 Vites Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Citroen C3 2004 vites sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.