Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.216
Cevap
34
Favori
1.061.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elessarf

Arkadaşlar bir kaç gün önce kırmızı C4 aldığımı söylemiştim ama ani bir kararla rengini kül grisine çevirdim ve nihayet aracıma bugün kavuştum. Herkes zaten nasıl bir araç olduğunu biliyor, bir de ben anlatmayayım...

Yalnız aracım egzos emisyon arızası veriyor ilk andan beri... (Gösterge panelinde ikaz ışığı yanıyor)
    Aldığım yeri aradım, arıza yoktur, gösterge arızalıdır , bilgisayara bağlayınca hemen hallolur dediler. Pazartesi servise danışıp bana haber vereceklermiş...
    Olsun ama arızalı ama diil, ama hemen hallolur ama olmaz; canım sıkıldı bir kere...
    İşimin gücümün arasında, daha ilk günden aracı servise götürmesi bil gözümde büyüyor.

Bu arada araba almak isteyenler varsa Bahçelievler Mersa otomotiv ile bir görüşsünler derim. Ben en iyi fiyatı oradan aldım

Citroen C4 dizel 110 hp + metalik boya + cam tavan : 36.500 YTL

Ps: Benzer arıza durumu ile karşılaşanlar beni bilgilendirirlerse çok sevinirim

kardeş müthiş fiyat almışsın ya kaçırma derim. çünkü cam tavansız ve opak boya 110 hp dizel c 4 36500. sen bir de cam tavan ve metalik diyoprsun hem de bu fiyata. cidden çok uygun ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: trejo

Benim aracın motorundan da rölantide tıkırtı geliyor sanki sübapları açmış gibi. Tıkır tıkır çalışıyor ve içeri de alıyor sesi, devir artınca kesiyor, sizler de de aynısı oluyor mu acaba?

Aynı ses yüzünden aracımı servise götürdüm. Ustayla beraber test sürüşüne çıktık. Usta sesi duydu. Birde motor soğukken bakalım dedi. Aracı bıraktım. Ses "Benzin ..... manifoldundan(tam olarak hatırlayamıyorum parçanın ismini)" geliyormuş. Görevini yapmasında bir problem yokmuş ama sesli çalışıyormuş. Yani arızalıymış. Parçayı sipariş ettiler Fransa'dan. 10 gün içinde falan gelir dediler. Yakında ararlar sanırım. Değiştirecekler yani parçayı.
    Bilginize.

• Bizim C4 lerin yedek parça sorunu olduğu doğru galiba.Ya yürüyen aksamında bir parça değiştirmek zorunda olsaydın araba 10 gün yatacakmıydı.Ben alırken özellikle sordum yedek parça sorunu yok dediler ama pek doğru değil herhalde.
    quote:

Orjinalden alıntı: pacemaker
    .

quote:

Orjinalden alıntı: trejo

Benim aracın motorundan da rölantide tıkırtı geliyor sanki sübapları açmış gibi. Tıkır tıkır çalışıyor ve içeri de alıyor sesi, devir artınca kesiyor, sizler de de aynısı oluyor mu acaba?

Aynı ses yüzünden aracımı servise götürdüm. Ustayla beraber test sürüşüne çıktık. Usta sesi duydu. Birde motor soğukken bakalım dedi. Aracı bıraktım. Ses "Benzin ..... manifoldundan(tam olarak hatırlayamıyorum parçanın ismini)" geliyormuş. Görevini yapmasında bir problem yokmuş ama sesli çalışıyormuş. Yani arızalıymış. Parçayı sipariş ettiler Fransa'dan. 10 gün içinde falan gelir dediler. Yakında ararlar sanırım. Değiştirecekler yani parçayı.
    Bilginize.

• fotoğraflar geliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: pacemaker

Fotoğraf istendiğini bilsem koyardım. Yarın çekip koyarım.

Bizim C4 lerin yedek parça sorunu olduğu doğru galiba.Ya yürüyen aksamında bir parça değiştirmek zorunda olsaydın araba 10 gün yatacakmıydı.Ben alırken özellikle sordum yedek parça sorunu yok dediler ama pek doğru değil herhalde.

ne yapalım her güzelin bir kusuru olur, bu araba için herşeye katlanır insan.
    araç dizelden daha atik ve hızlı.atiklik ve hızlılık ne işe yarayacak yahuu diyenler olabilir.Bu aracı benim engelli eşim kullanacak
    izmir trafiği nisbeten büyük şehirlere göre rahat gibi gözüksede özellkle çiğli tarafı maalesef çok yoğun.bizde o tarafta oturuyoruz.bu trafikte seri araca ihtiyacınız var yoksa büyük arabalar sizi sıkıştırıyor.
    Sonra çok fazla km yapmadığınız müddetçe dizel ekonomik gelmiyor.fakat şunuda söylemeden geçemiyeceğim c4 1.4 dizeli kullandım bu güne kadar kullandığım en iyi performası veren araç bu oldu
    sxpk 1.6,benim park özürlü eşim için çok ideal
    park sensörü,yağmur sensörü digital klima benim için önemli
    bunlar 1.4 dizel de var mı bilmiyorum
    BİZLER DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRİZ(ODTÜ)
  • yok ama arkadaş bi şekilde kullanmış.

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

c4 1.4 dizel var mı

quote:

Orjinalden alıntı: avcd

arkaşlar öncelikle sxpk 1.6, benzinli bir araç,
    bu şu demek ;
    araç dizelden daha atik ve hızlı.atiklik ve hızlılık ne işe yarayacak yahuu diyenler olabilir.Bu aracı benim engelli eşim kullanacak
    izmir trafiği nisbeten büyük şehirlere göre rahat gibi gözüksede özellkle çiğli tarafı maalesef çok yoğun.bizde o tarafta oturuyoruz.bu trafikte seri araca ihtiyacınız var yoksa büyük arabalar sizi sıkıştırıyor.
    Sonra çok fazla km yapmadığınız müddetçe dizel ekonomik gelmiyor.fakat şunuda söylemeden geçemiyeceğim c4 1.4 dizeli kullandım bu güne kadar kullandığım en iyi performası veren araç bu oldu
    sxpk 1.6,benim park özürlü eşim için çok ideal
    park sensörü,yağmur sensörü digital klima benim için önemli
    bunlar 1.4 dizel de var mı bilmiyorum

• Avcd,

Hayırlı Olsun. Güle güle kullan. C4 bomba gibi araç...

aracın ne renk?

arkaşlar öncelikle sxpk 1.6, benzinli bir araç,
    Bu aracı benim engelli eşim kullanacak

Eşiniz engelli olması nedeniyle sıfır araç alımlarda Ötv muafiyetinden yararlanabilirsiniz...
    bunu biliyormuydun...

-Galiba tüm araçlarda mp3 player yokmuş!Benimki şansa mp3 cd si çalabiliyor fakata mp3 lerin adını çıkaramıyor!Mp3 lü olupda ekranında şarkının adını görüntüliybilen varmı?

-Sürate bağlı muzik sesinin artması tr deki araçlarda varmı ben herhangi bir artış duyamıyorum.Yoksa yapmam gerekn herhangi bir ayar mı var?

-Bi depo(60lt) ile 580km gittim(Şİ/ŞD)!Uzun süredir 1.6 motor kullanaların karma olarak menzil tespitleri nedir?

forumda zannersem c4vtr kullanan yok ama c4sxpk kullananlar da yardımcı olabilir sana sorularında...benim c4sahibi bi arkadasım var..arabasından genel anlamda memnun şehiriçi kullanımda arada sırada gögüsten ses gelsede,yakıt tüketimi biraz katalog ve test degerlerinden yüksek cıksa da,motoru sesli calıssa da,alt takımları dagıtıp 1bucuk ay arabası serviste yatıp yurtdısından parca beklese de arabasından memnun..sakın arabayı eleştirdigimi düşünme ben arabanın eksik yönlerinden bahsettim..mp3player olayına gelince arkadasımın arabası da calıor ama parca isimlerine dikkat etmedim

c4 1.4 dizel araç yokmu işte onunla test sürüşü yaptım yazımda onu anlattım
    yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum
    kırmızı ise ruhumun
    C4 1,4 benzinli var. dizel yok.
    Ben de sana soruyorum,yeryüzünde olmayan bir araçla nasıl test sürüşü yaptın diye.
    Özel yapım C4 1,4 mü bu nedir yaa? Şaka mı yoksa bu.

quote:

sevgili dostum

c4 1.4 dizel araç yokmu işte onunla test sürüşü yaptım yazımda onu anlattım
    yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum
    birsürü de prosedürü var bu işin öncelikle tüm pedalların elden tertibatlı olması gerekiyor.bnun için tertibat takılıyor şu zamanlarda
    o takıldıktan sonra araç taşıtlar vergi dairesine gidecek beyanname doldurularak ÖTV muafiyeti sağlanacak,sonra da vizeye ordan da plaka ve ruhsat işlemleri var
    tüm bunlardan sonra araç teslim edilecek
    cumaya kadar tüm işlemlerin bitmesini bekliyorum.
    bu aracı belirttiğim gibi eşim kullanacak
    zaten benim izmir içinde mobilet gibi kullandığım 88 tüplü bir ford taunusum var yani bende bir değişiklik olmayacak
    senin görüşüne göre kız beni yemiş oldu
    ben dizel araçlar için bir araştırma yapmadım zira dizel araç almayı düşünmedim

yoksa kızın bacaklarına bakarken yanlış mı anladım dediklerini
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.