Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada her marka nın ana bayisi var tıpkı doğuş un vw , tekotonun peugeot, v.b gibi...citröen inde en yetkili bayisini bulup ondan pazarlık yaparsan en ucuzunu bulursun gibime geliyor...
  • Evet haklisiniz yardimlariniz icin tesekkur ederim. Sizde Peugeot var onun ikinci el piyasasi nasil citroenden iyi midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende C elysee 1.2 Vti aldim.İzlenimlerim icin buyrun...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76447490&p=1#76447490

• Araçlar tamamen aynı tek sorun Türkiye'de ikinci el satış sıkıntısı. Peugeot servis ağı bakımından az biraz daha önde citröen e nazaran. VW i altın gibi düşün nerde ,ne zaman kaça alırsan al sıkıştığın zaman çok az bir kayıpla ,çok rahat satarsın. Ama peugeot yada citröenn öle değil.40 a alırsın 35 e satacam diye göbeğin çatlar. Sonuçta sıfır araba al tepe tepe bin.İlk sahibi olacağın için satarken zorluk yaşamayız gibime geliyor. Birde türkiye genelinde çoğu peugeot -citröen bayileri ikinci el satışlarına başladı.Sattıları araçları geri alıyorlar.sonuçta servise vs ye hep onlara gidiliyor.bu yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu arada son 5 aylık satışlarda şöle
    301- 4226 adet
    c elysee - 3829 adet
  • Hocam tesekkurler allah razi olsun

• ne demek, alın bir an evvel resimlerinizi bekliyoruz . . .
  • Hocam maalesef araci almakdan vazgectik cok yardimin oldu alalh razi olsun. Benim gonlum hala bu aracda ancak baska arac almaya karar verdiler. Hayirlisi olsun yapcak bisey yok sizde aracinizi kazasiz belasiz kullanırsınız insallah. Iyi forumlar

• ne aldınız ?
  • ne alaka diyeceksiniz ama dacia sandero stepway aldık. iki kardeşim bu sene ehliyet alıyor daha rahat kullanırlar diye duşunup bunu aldık fiyatta daha ucuzdu :D
  • sümbül e bakmaya gidince bende bakmıştım sanderoya yalnış hatırlamıyorsam 26 bin tl den başlıyordu fiyatı. güle güle kazasız günlerde sürün . . .
  • sağolun allah razı olsun ama şu bir gerçekki citroen c elysee dizel exc. paket piyasadaki f/p en güzel araç. aynı sekılde 301 de oyle ama c elyseenın tıpı daha guzel gelmıstı bana. herkeze ıyı forumlar.
  • phaeton26 kullanıcısına yanıt
    1.2 benzinlisini alın derim ben.Kendim 10 gündür kullanıyorum ve yakıt dizeli hiç aratmıyo..
  • asimsek84 kullanıcısına yanıt
    1.6 var bende hocam 115 lik 4 ay oluyor alalı...
  • Selam,

C-Elysee hakkında bir sorum var (yeri burasımı bilmiyorum ama)

1,5 dizel motorlarda çoğunlukla gördüğüm 105 - 110 bg. Bundaki 1,6 dizel motor neden 92 bg ?

Cevap motor teknolojisimi yoksa turbo olayı falan mı.

Bilen var mı ?
  • Bu Citroenin motor teknolojisi ile ilgili.Ornegin ford dizellerde 1.6 olup hem 115 hemde 90 BG mevcut.Kendi iclerinde rekabet konusu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: asimsek84

1.2 benzinlisini alın derim ben.Kendim 10 gündür kullanıyorum ve yakıt dizeli hiç aratmıyo..

resimleri ve kullanımı ile alakalı bilgileri bekliyoruz hocam klima kullanımında motor perfprmansı nasıl rampalarda vs ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim
  • Beyler tamam bazı ufak noktalarda citroenden memnun olmayabilirsiniz. ama sakın citroen merkezin ilgisizliginden sikayetci olmayın. sikayet sitelerinde citroenin cevap vermedigi tek bir soru bulamazsınız. ve bu cevaplar öyle kafadan sallama "... ile irtibata gectik" seklinde degildir. adam gibi deger verir oturur incelerler. ve cevabınızı verirler. hatta cok gördüm sırf bi sikayet icin bayii hakkında islem baslatıyorlar bizzat sizle irtibata geciyorlar. sizin canınızı yakanın canını yakıyorlar yani. bayiiden arayıp ne özürler dilerler iki gün sonra. kısaca citroenin halkla ilişkilerine güvenin sorun cıkarmazlar. uluslararası bir dev sonucta. sizin iki kuruş paranıza göz dikmezler rahat olun. inanmayanlar girsin baksın sikayet sitelerine.
  • Arabanın yalıtımı nasıl? içeriye yol sesi ve diğer sesleri alıyor mu? sahip olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

Arabanın yalıtımı nasıl? içeriye yol sesi ve diğer sesleri alıyor mu? sahip olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Yalıtımı iyi , yol sesini fazla almıyor , motor sesi az biraz var . Yeterli konfor sunuyor . Benim araç dizel , benzinlisi motor sesini de az alıyordur diye düşünüyorum .

• Asr neden koymamışlar anlamadım 301'e koymuş buna koymamış.
    Yahu bu yokuş kalkış desteği kaç kuruş ki ordan kar ediyorlar şu arabanın 2,3 eksiği var gibi görünüyor toplasan 1000 TL etmez hepsi bu eksikleride tamamlasaydında satış rekorları kırsaydın olmazmıydı.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.