Şimdi Ara

citroen araçlara en uygun lpg hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c4 üm var lpg taktırmak istiyorum ancak kafam çok karışık ustalardan bu aracı kullanıp lpg taktıranlardan öneri ve fikirlerini sunmalarını rica ediyorum

• merhabalar;
    2,5 sene evvel yaptığım C4 araç , Atiker Fast Sistemli Filtre bakımlarına Hala geliyor Garantisi Bitmiş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

merhabalar;
    2,5 sene evvel yaptığım C4 araç , Atiker Fast Sistemli Filtre bakımlarına Hala geliyor Garantisi Bitmiş durumda.

arıza lambası yanma sorunu oldumu nasıl hallettiniz güncel yazılımlarla çözülüyormu
  • Arıza lambası yakmama ve uyum konusunda C4 için en iyilerden birisi olarak Landi Renzo duydum istersen bayilerine danış ve şunu da söyleyim Landi nin 3 farklı ürünü varmış fiyatı en uygun olandan bahsediyorum, fikrin olur hem.
  • Arıza lambası kalibrasyon iyi olunca kolay kolay yanmaz zaten. fakat işin garantisi aeb yazılımlı kitleri kullanmak yani lovato, zavoli ,Atiker safefast, wentgas,emmegas,tartarini,romano benim bildiğim bunlar Aeb yazılımlı kitler extra müdahalede bulunmadan lamba yakmaz nedeni ise motordaki ateşleme sırasını tesbit ederek çalışmasını bu sıralamaya göre ayarlamasındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

Arıza lambası yakmama ve uyum konusunda C4 için en iyilerden birisi olarak Landi Renzo duydum istersen bayilerine danış ve şunu da söyleyim Landi nin 3 farklı ürünü varmış fiyatı en uygun olandan bahsediyorum, fikrin olur hem.

bu marka bu araçlar için çok fazla öneren olmadı yanlış anlaşılmasın önerilmedi derken c4 ü olupta landi takan pek yok belki dediğiniz gibidir teşekkür ederim bir araşturayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

Arıza lambası kalibrasyon iyi olunca kolay kolay yanmaz zaten. fakat işin garantisi aeb yazılımlı kitleri kullanmak yani lovato, zavoli ,Atiker safefast, wentgas,emmegas,tartarini,romano benim bildiğim bunlar Aeb yazılımlı kitler extra müdahalede bulunmadan lamba yakmaz nedeni ise motordaki ateşleme sırasını tesbit ederek çalışmasını bu sıralamaya göre ayarlamasındadır.

aeb yazılımını çoğu ustaya sorsan bilmez dimi bizdekiler düz mantıkla çalışıyor işin ehli usta teknolijiyi takip edip kendini geliştiren birileri bulmak zor açıklama için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AURİS'e en uyumlu lpg hangisidir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.