Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1070. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.895
Cevap
178
Favori
1.739.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bügün aracı biraz sürttüm. Sanayide sigortadan hallederiz dediler ama güvenemedim. autoking sanayi hangisi daha mantıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Stoplara beyaz kısımlara film çektirdim çok güzel oldu.









    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben belki aracımı satacağım.

    2013 Model 28.500 Km'de. İmzamdaki araç.

    Kaça gider sizce? 67.000 TL istiyim diyorum.
  • Arkadaşlar merhaba.2013 16000 de e_hdi confort 2014 subat trafiğe çıkışlı 53000 e c4 alarak aranıza katıldım.istanbuldan daha 48 e 30000 de 2012 confort plus bulmama rağmen hem plus farkını tam bilmemem(hemde araçta bluetooth,hız kontrol falan var diye aldandım( hemde satıcının 2013 lerin 115 bg olup motorunun farklı olması falan kanıma girmesi aldırttı bana.birde acelem vardı ve izmirdeyim bulduğum araçlar istanbuldaydı.arabayı çok sevmeme rağmen bu plus paket olayı çok sinirimi bozdu ve aractan soğudum.şimdilik navi,jant falan biraz masraf yapıp sinirimi soğutacağım.çok temiz ds4 bulup fark vererek takas yapmayıda düşücem yakın zamanda.yada aracı eşime bırakacağım.nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.ilk izlenim de araçla ilgili çok olumlu.babamın dsg golf var ve çok rahat ama ben vitesi çok yadırgamadım.takıntı yapılacak kadar fark yok bence.bu arada sis farı kromuda yaptırdım.birde arka difüzor krom çıtası bulursam biraz idare edicek.ama hiç biryerde bulamadım.neyse çok uzattım.plus olmadığı için fiyat pahalımı sizce.bayraktardan aldım.müdürlerin kullandığı araçmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orrca

    Arkadaşlar merhaba.2013 16000 de e_hdi confort 2014 subat trafiğe çıkışlı 53000 e c4 alarak aranıza katıldım.istanbuldan daha 48 e 30000 de 2012 confort plus bulmama rağmen hem plus farkını tam bilmemem(hemde araçta bluetooth,hız kontrol falan var diye aldandım( hemde satıcının 2013 lerin 115 bg olup motorunun farklı olması falan kanıma girmesi aldırttı bana.birde acelem vardı ve izmirdeyim bulduğum araçlar istanbuldaydı.arabayı çok sevmeme rağmen bu plus paket olayı çok sinirimi bozdu ve aractan soğudum.şimdilik navi,jant falan biraz masraf yapıp sinirimi soğutacağım.çok temiz ds4 bulup fark vererek takas yapmayıda düşücem yakın zamanda.yada aracı eşime bırakacağım.nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.ilk izlenim de araçla ilgili çok olumlu.babamın dsg golf var ve çok rahat ama ben vitesi çok yadırgamadım.takıntı yapılacak kadar fark yok bence.bu arada sis farı kromuda yaptırdım.birde arka difüzor krom çıtası bulursam biraz idare edicek.ama hiç biryerde bulamadım.neyse çok uzattım.plus olmadığı için fiyat pahalımı sizce.bayraktardan aldım.müdürlerin kullandığı araçmış.

    Ben de 2012 aralik ayinda bayraktardan almistim . Her sene mudurlerin araclarini degistiriyoruz sene sonunda demislerdi. comfort model di ve 9 bin kmdeydi. 2 senedir gayet keyifle biniyorum. Suan 55 bin de arac ve cok ciddi bir sorun cikartmadi.
    plus paket almadigim icin kafama takilmisti basta benimde. Jantlari degistirdim 800 e. Multimedia cok arastirdim ama orjinalligi bozmak istemedigim icin vazgectim. Suan plus a gore tek eksigini hissettigim digital klima. Ozellikle uzun yolculuklarda.
    bagaj krom cita hepsiburada da satiliyor bu arada bilgizin olsun.
    araciniz hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elinde fazladan demir jantı olan vardı 16 inc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.bagaj çıtası aldım hepsi buradadan ama exs.deki difüzor krom çıta değilmiş o.ben tamponun alt kısmındaki krom çıtayı arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Dedeme e hdi ve otomatik sanzimanli 2.el bir c4 alacagiz. Otomatik sanzimanla ilgili cok olumsuz yorum okudum. Kullananlar cevap verebilir mi gercekten uzak ni durmaliyiz? Nitekim 70 yasinda ve 10 senedie manuel aractan baska bir arac kullanmamis birine alacagiz. Cok sikinti verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersi çok rahat eder o yaşta insana da sadece yola odaklanma daha iyi olur.bende aracımla ilgili bişi sorucam.aracın kapısını acınca 5 sn kadar zzzzzz bir sensör sesi geliyor.ilk kullanımda yapıyor.sonra birkaç kez daha açıp kapattığımda yapmıyor.ne sesi bu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vites ileri yaştaki insanlar için tabii ki daha iyi ayrıca bizler kadar titiz olmayıp daha mutlu olacaktır
    ayrıca c4 lerimizin (istanbul içi) klima kanal temizliği araç içi dezenfekte ve koku giderilmesi ses azaltılması pasta cila boya koruma işlemleriniz için ulaşabilirsiniz
  • Arkadaşlar dün başıma gelen bir olaydan kısaca bahsedeyim bilginiz olsun. Arkadaşın Nissan marka aracının aküsü sorun çıkartıyordu aracını akücüye baktırdık aküyü test cihazına bağladı felan filan. Asıl konumuza gelirsek size anlatmak istediğim şey, arkadaş birde benim c4 ün aküsünü bir test cihazına bağla bakalım 2013 model Aracın aküsü nasılmış bakalım dedim. Bağladı akü test cihazını değer 15.2 çıktı normal değerin 13.9-14.2 Arasında olması gerekiyormuş bu durumun çok tehlikeli olduğunu aküye ve elektrik sistemine zarar verebileceğini acilen servise götürmemi söylediler. Bir kaç yerden teyit ettikten sonra apar topar servise gittim durumu anlattım, aracı aldılar incelediler ve herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sistemin Akümün ihtiyacına göre bu değeri ayarladığını korkulacak bir şeyin olmadığını vs. Anlatarak beni rahatlatarak gönderdiler. Bilgilerinize der hepinize iyi sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slauson

    Merhabalar. Dedeme e hdi ve otomatik sanzimanli 2.el bir c4 alacagiz. Otomatik sanzimanla ilgili cok olumsuz yorum okudum. Kullananlar cevap verebilir mi gercekten uzak ni durmaliyiz? Nitekim 70 yasinda ve 10 senedie manuel aractan baska bir arac kullanmamis birine alacagiz. Cok sikinti verir mi?

    Bu otomatik şanzımandan, yağlı otomatik ( tork konvertörlü ) gibi çalışmasını bekleyenler elbet memnun olmayacaklardır.

    Bu şanzımanı şöyle düşünün, düz vites bir aracınız var ve vitesleri robot değiştiriyor ve debrijayada robot basıyor. Zaten aracı sürerkende aynı düz vites bir aracın verdiği tepkileri veriyor araç.

    Bence Mcp şanzıman yeterli bir şanzıman. Vites geçişleri düzgün. Tam otomatik gibi geçiş yapamaz sonuçta mekanik bir kavrama var araçta. Ben yeterli buluyorum.

    Eğer yokuşa çok yavaş girecekseniz, 1. vitese atmanız lazım ama. Bazen 2'de kalıyor sonra 1'e atınca öne yığılma oluyor bunun dışında bir kusuru yok.




  • Bir önceki mesajım eksilenmiş stoplar kötü mü olmuş?





    Valla ben çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle selamlar.
    Babama ait c4 yeni araç aldığımız için satıyoruz. İlgilenenler için

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-112hp-lik-citroen-c4-confort-kaza-ve-boya-yok-193415931/detay/

    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_eer -- 22 Aralık 2014; 22:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi forumlar arkadaşlar. daha önceden göstergeden ses gelme sorunum vardı ve aracımın garantisi bittiği için servisin önerdiği gösterge değişimini yaptırmadım. Çünkü ufak bir ses için istedikleri fiyat çok geldi. sorunu elektronikten anlayan araba merakı olan bir arkadaşımla çözdük. ses zannedildiği gibi kilometre telinden değil analog hız göstergesinden geliyormuş. bir haftadır kullanıyorum ses yok. resimdeki beyaz renkli olan bobin mekanizmasını ve içindeki dişlileri ve dıştaki ufak dişlileri yağladık. sorun bitti :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sckarinca -- 23 Aralık 2014; 10:07:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sckarinca

    iyi forumlar arkadaşlar. daha önceden göstergeden ses gelme sorunum vardı ve aracımın garantisi bittiği için servisin önerdiği gösterge değişimini yaptırmadım. Çünkü ufak bir ses için istedikleri fiyat çok geldi. sorunu elektronikten anlayan araba merakı olan bir arkadaşımla çözdük. ses zannedildiği gibi kilometre telinden değil analog hız göstergesinden geliyormuş. bir haftadır kullanıyorum ses yok. resimdeki beyaz renkli olan bobin mekanizmasını ve içindeki dişlileri ve dıştaki ufak dişlileri yağladık. sorun bitti :))



    Arkadaşım Merhaba;
    Bu ses çok olmasa da yeni bir araba için rahatsız edici bir ses. Bende elektronik mezunu olarak gösterge panelindeki bu sesin elektronik parçalardan gelebileceğine pek ihtimal vermemiştim. Siz bir adım daha ileri giderek sorunu çözmüşsünüz ve sorun özünde mekanik sayılabilecek bir sorun. Sizden ricam bu işlemi baştan sona fotoğraflayarak adım adım anlatabilir misiniz? Aracın gösterge panelinin; araçtan sökümünden başlayarak, sorunun çözümüne ve tekrardan monajına kadar.
    Servislerde ve sanayide bu işlemler hem çok pahalı hemde aracınızı güvenle teslim edebileceğiniz bu işi bilen insan sayısı gerçekten az.
    Sizin aracılığınızla diğer arkadaşlara da seslenmek isterim, çok karmaşık olmayan işlemleri (Lamba değişimleri, filtre değişimleri, navigasyon takma, arka koltuğun sökümü vb) fotoğraflayarak buraya koyarsak en azından elilmizden gelen işleri hem ücret ödemeden hemde gönül rahatlığı ile sonucunu bilerek kendimiz yapmış oluruz. Bende stop lambamı kırdım. Lamba değişimi ile ilgili fotoğrafları en kısa zamanda buraya koyacağım.
    Herkese iyi çalışmalar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar57

    sağ 2kapı arasındaki direkteki dışta kalan siyah plastikten geldiğini düşündüğüm gıcırtıdan çok rahatsızım, bu parça için ne yapabilirim, tavsiyesi olan var mı?

    Aynısı bende de var hocam. Birde arka kapıların cam açma tuşlarının olduğu kısım bastırınca çok fazla hareket ediyor. Oradan da ses geliyor. Acaba sökup içeriden elyaf ile filan desteklesem mi diyorum
  • defne030710 D kullanıcısına yanıt
    hocam onun için baştan söküp takmak gerekir ama bu benim için zor. tekrar arkadaşa gitmem gerekir. biz en başta yapabilir miyiz diye söktük. ama şunu söyleyeyim. göstergeyi sökerken göstergenin sağ ve sol üst kısmında 2 tane delik var. oraya servis ince uzun bir parça ile arkadaki tutamacı ittiriyormuş. biz direk göstergeyi çekerken birini kırdık. çok da mühim değil çünkü göstergenin yuvası yumuşak plastik olduğu için iyi tutuyor. siyah plastikleri çıkardıktan sonra analog göstergenin konumunu ve üzerindeki siyah çarkın konumunu işaretledik. sonra kartın arkasında bulunan 3-4 vidayı söküp bobinin bulunduğu parçayı çıkardık. bobin şapkalı olup kenarındaki çentikleri açınca içindeki her yeri gres yağı uyguladık. sonra topladık ve üzerindeki çark vb yerleri de gres yağı uyguladık. tekrar montajı kolay. göstergenin arkasından çıkan soketi araçta yerine takıp göstergeyi ittiriyoruz :))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orrca

    Tam tersi çok rahat eder o yaşta insana da sadece yola odaklanma daha iyi olur.bende aracımla ilgili bişi sorucam.aracın kapısını acınca 5 sn kadar zzzzzz bir sensör sesi geliyor.ilk kullanımda yapıyor.sonra birkaç kez daha açıp kapattığımda yapmıyor.ne sesi bu acaba.

    Zzzz sesinin sebebini bende çok merak ediyorum. Bilen varsa bi söyleyiversin lütfen.
  • Arkadaşlar 2013 trafiğe çıkışlı C4 C Plus aracım 21000 km de ve 2. yılı geldiği için bakıma sokucam.

    Araçta ilk çalıtırmada bkaım işareti çıkıp 1500 km yazıyor.

    Bugün arayıp fiyat istedim 580 tl dediler çok geldi bana
    Ykaın zamanda bkaım yaptıran var mı ?

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.