Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.655
Cevap
99
Favori
367.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam montajlar bitince umarım memnun kalırsınız. Fiyatlar gayet iyi, tozluklar için ayrıyeten montaj parası istediler mi yada hepsimi 70 tl, bir de hangi serviste yaptıracaksanız bu işlemleri mümkünse söyleyebilir misiniz?
  • exc_advocate kullanıcısına yanıt
    Maşallah gayet güzel olmuş. güle güle kullanın. Cam filmlerinde arka camlarla ön camlar arasında ton farkı oldumu? Renk veya ton farkı dışardan değilde içerden bakınca farkedilir genelde. Böyle bir fark varmı?
    Hayırlı olsun arkadaşım paylaşımınız için çok teşekkürler. Exc. logo, basamak çıtası, bagaj havuzu ve özelliklede beyaz sisler çok hoş duruyor kazasız belasız sürüşler temenni ederim.
    Akşam karanlığında iç mekan beyaz led aydınlatmaları da görmek isteriz Bir de ön cam filminin koyuluk derece veya numarası nedir, fotolarda gayet uyumlu duruyor maşallah.
  • S@lih S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. Arka ve ön yanlar arasındaki ton farkı neredeyse yok gibi.. Sadece ön cam (Büyük cam) doğal olarak fazla karartılmadı. Güneşe karşı mukavemet gücü beni tatmin etti. :)
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    Dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepimize kazasız ve belasız sürüşler..Beyaz sis led ve beyaz bi-xenonlarla uyum içinde oldu. İç aydınlatmaları da fotoğraflayıp paylaşırım. Büyük ön cam 1, ön yanlar ise 3 numara. Marka lumarr !
    Gerçekten çok güzel olmuş. Yalnız gece yolculuklarında 3 numara yan ve 1 numara ön cam filmi görüşü etkilemiyor mu? Cam tavana da film yaptırdınız mı? Bu yaz aracın ısınmasına göre cam tavana yaptırmayı düşünüyorum, fazla sıcak olduğuna göre yorumlar var (tüm cam tavana sahip araç kullanıcılarından).
    Geçen gün park halindeki aracıma sürtmüşler, arka tekerin orasında boya kalkması oluştu. Tüm ön-arka tampon, eteklik ve kaputa film yaptıracağım sanırım, Ankara' da iyi kalitede film uygulayan bir yer bulabilirsem tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Gerçekten çok güzel olmuş. Yalnız gece yolculuklarında 3 numara yan ve 1 numara ön cam filmi görüşü etkilemiyor mu? Cam tavana da film yaptırdınız mı? Bu yaz aracın ısınmasına göre cam tavana yaptırmayı düşünüyorum, fazla sıcak olduğuna göre yorumlar var (tüm cam tavana sahip araç kullanıcılarından).
    Geçen gün park halindeki aracıma sürtmüşler, arka tekerin orasında boya kalkması oluştu. Tüm ön-arka tampon, eteklik ve kaputa film yaptıracağım sanırım, Ankara' da iyi kalitede film uygulayan bir yer bulabilirsem tabii.

Bundan önceki aracımdan alışkın olduğumdan mı bilemedim zifiri karanlıkta dahi herhangi bir etkilenme olmadı. Sadece karanlıkta geri manevra yaparken yan aynalardan takip biraz zor ama geri görüş kamerası ile koordineli kullanım bu işi çözüyor. Normalde araçlarımız maşallah akvaryum gibi göründüğü için hiç düşünmeden ön camları da arka camlara uygun bir şekilde yaptırdım. Güneşi havalarda hiçbir sıkıntı yok. Tavana yaptırmadım, ancak yazın şikayet gelmesi halinde yaptırabilirim. Kaput filmi yaptıracaksan iyi araştır çünkü zamanla sararma ve kararma yapıyor. Benim eski bocanegramdan biliyorum. Ziebart diye yaptırmıştım 3 ay sonra sarardı ve karardı. Tekrar hatırladım ve sinirlendim. Çok geçmiş olsun bu arada...

• quote:

Orijinalden alıntı: exc_advocate

quote:

Orijinalden alıntı: S@lih

quote:

Arkadaşlar tüm aksesuarlarım geldi. Henüz montaj yapamadım. En kısa sürede fotoğraflarımızı ekleyeceğim. Bilgilerinize..

Resimleri bekliyoruz

Küçük ama mutlu eden oynamalar.. Birkaç değişiklik daha var. Onları da halledeyim sizlerle paylaşacağım.

binmeye kıyamaz insan mis gibi.. :))

rutin cam için çevirme hissederseniz ön iki camı birden indirip iç ışıkları açın.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar tüm aksesuarlarım geldi. Henüz montaj yapamadım. En kısa sürede fotoğraflarımızı ekleyeceğim. Bilgilerinize..

Resimleri bekliyoruz

Küçük ama mutlu eden oynamalar.. Birkaç değişiklik daha var. Onları da halledeyim sizlerle paylaşacağım.

Güle güle kullanın.paylaştınız mı bilmiyorum ama, bagaj havuzu ve krom çıtaların fiyatları nedir.hangi serviste yaptırdınız.teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: makeles

quote:

quote:

quote:

Resimleri bekliyoruz

binmeye kıyamaz insan mis gibi.. :))

rutin cam için çevirme hissederseniz ön iki camı birden indirip iç ışıkları açın.

Teşekkür ederim..Sizi bilmem ama bu tip küçük oynamalar araçla aramdaki bağı kuvvetlendiriyor. Çevirmelerde sıkıntı olmuyor. Meslek gereği deyip yoluma devam ediyorum. Yine de tavsiyeniz için sağol !!

• quote:

Orijinalden alıntı: tsigani8117

quote:

quote:

quote:

Resimleri bekliyoruz

Güle güle kullanın.paylaştınız mı bilmiyorum ama, bagaj havuzu ve krom çıtaların fiyatları nedir.hangi serviste yaptırdınız.teşekkürler.

Sağolun.. bagaj havuzu 202.tl exc yazılarının çifti 56.tl sipariş
    çekmeköy-bayraktar otomotiv. Montaj bendeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exc_advocate -- 23 Mart 2015; 23:09:43 >

• msaltik kullanıcısına yanıt
    vallaha ne diyeceğimi şaşırdım şimdi. Sığar mı sığar hakkaten.
    Ama ısınmıyo be abi.
    Şu rüzgarlıklara bir de ben bakayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tsigani8117

quote:

quote:

quote:

Resimleri bekliyoruz

Sağolun.. bagaj havuzu 202.tl exc yazılarının çifti 56.tl sipariş
    çekmeköy-bayraktar otomotiv. Montaj bendeniz

Ellerinize sağlık.çok güzel olmuş güle güle kullanın.

• kedemen K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel dilekleriniz için zaten en başta fiyat alırken "montaj dahil bu fiyatlara değil mi" diye sordum ön tozluk takım 70 tl arka takım tozluk 70 tl toplamda 140 tl montaj dahil fiyat BURSA CİTROEN İNALLAR servisinde kısmetse orada yapılacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 24 Mart 2015; 14:04:34 >

• merhaba,

uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. aracı tercih etmemdeki en büyük etken sizlerin yazısı oldu diyebilirim. ben arac tercihimi kasım 2014 te beyaz grand picasso olarak yaptım. iyiki de almışım. 1 çocuğum var nasipse şimdi 2. cisini bekliyoruz. 2 çocuk koltuğu eklediğimde dahi bize kocaman yer kalıyor. araç 7 koltuk lakin bugüne kadar hiç kullanmadım. sanırım ufaklıklar az biraz daha büyüsün kullanacağız gibi görünüyor.

tercih yaparken ben de x-trail üzerinde uzunca bir süre kafa yordum. fiyatının yüksekliği, 7 koltuk kullanmak istediğim zaman beni soktuğu cenin pozisyonu, satıştaki personelin ilgisizliği (Ankara konya yolu üzeri) üzerine citroen Bayraktar (Ankara) satış sorumlusu Solmaz Hanımın samimi ve tecrübe dolu yaklaşımları tercihimi citroene kaydırdı. karşılaştığım ufak bir iki sorunda servisteki arkadaşların yaklaşımları da tercihimin doğruluğunu onayladı.

aracıma 2 yıl ek garanti yaptırdım. tablet hediyesi ile birlikte 120.000 km ya da 4 yıl garantisi bana 1.870 tl'ye maloldu.

bagaj havuzunuwww.bagajhavuzu.com adresinden aldım. birebir uyumlu gönderdiler. lüks bej rengini aldım 135 tl'ye malolmuştu.(şimdi baktım 140 olmuş). bunun dışında araca kaput koruma, boya koruma, ses yalıtımı, tavan film kaplama, kaput film kaplama (eşya korken çizilmesin diye) yaptırdım (citroen bayisi 2000 tl'ye maloldu)

bugüne kadar aracımda 1-2 ufak sorun yaşadım. sol dikiz aynası içerden renk attı hemen değiştirdiler. yokuş kalkış desteği noktasında ara ara sıkıntı olabiliyor. o noktada da yeni yazılım yüklediler sorun kalmaz dediler ama ben yine de ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tornav

merhaba,

uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. aracı tercih etmemdeki en büyük etken sizlerin yazısı oldu diyebilirim. ben arac tercihimi kasım 2014 te beyaz grand picasso olarak yaptım. iyiki de almışım. 1 çocuğum var nasipse şimdi 2. cisini bekliyoruz. 2 çocuk koltuğu eklediğimde dahi bize kocaman yer kalıyor. araç 7 koltuk lakin bugüne kadar hiç kullanmadım. sanırım ufaklıklar az biraz daha büyüsün kullanacağız gibi görünüyor.

tercih yaparken ben de x-trail üzerinde uzunca bir süre kafa yordum. fiyatının yüksekliği, 7 koltuk kullanmak istediğim zaman beni soktuğu cenin pozisyonu, satıştaki personelin ilgisizliği (Ankara konya yolu üzeri) üzerine citroen Bayraktar (Ankara) satış sorumlusu Solmaz Hanımın samimi ve tecrübe dolu yaklaşımları tercihimi citroene kaydırdı. karşılaştığım ufak bir iki sorunda servisteki arkadaşların yaklaşımları da tercihimin doğruluğunu onayladı.

aracıma 2 yıl ek garanti yaptırdım. tablet hediyesi ile birlikte 120.000 km ya da 4 yıl garantisi bana 1.870 tl'ye maloldu.

bagaj havuzunuwww.bagajhavuzu.com adresinden aldım. birebir uyumlu gönderdiler. lüks bej rengini aldım 135 tl'ye malolmuştu.(şimdi baktım 140 olmuş). bunun dışında araca kaput koruma, boya koruma, ses yalıtımı, tavan film kaplama, kaput film kaplama (eşya korken çizilmesin diye) yaptırdım (citroen bayisi 2000 tl'ye maloldu)

bugüne kadar aracımda 1-2 ufak sorun yaşadım. sol dikiz aynası içerden renk attı hemen değiştirdiler. yokuş kalkış desteği noktasında ara ara sıkıntı olabiliyor. o noktada da yeni yazılım yüklediler sorun kalmaz dediler ama ben yine de ara ara aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile ben de sizin gibi aracımı almadan önce bu forumu inceledim ve club üyelerinin yazıları çok açıklayıcı oldu aracı tercih etmemde.Birşey sormak istiyorum almış olduğunuz bagaj havuzu - grand picasso sahibi olmanızdan ötürü- arka koltukları oldu da uzak bir mesafe de açmanız icab etti bu durumda bagaj havuzu ne oluyor yani komple çıkartılması mıı gerekli hiç böyle bir şey başınıza geldi mi acaba

• Merhabalar. Ben de 15 gün önce C4 grand Picasso'mu Ankara otosay dan aldım. Şimdiye kadar araçtan çok memnunum. Yukarıda arkadaşın yayınladığı fotoda bagajdaki eşyaları toparlamak için çantalar mevcut. Bunlar aracın içinde olması gereken Şeyler mi yoksa sonradan alınmış parçalar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orijinalden alıntı: tornav

merhaba,

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile ben de sizin gibi aracımı almadan önce bu forumu inceledim ve club üyelerinin yazıları çok açıklayıcı oldu aracı tercih etmemde.Birşey sormak istiyorum almış olduğunuz bagaj havuzu - grand picasso sahibi olmanızdan ötürü- arka koltukları oldu da uzak bir mesafe de açmanız icab etti bu durumda bagaj havuzu ne oluyor yani komple çıkartılması mıı gerekli hiç böyle bir şey başınıza geldi mi acaba

teşekkür ederim.

bagaj havuzunu lüks seri almamdaki sebep uzun yolculuğa çıktığımda gerekiyorsa halı gibi katlanabilmesindendir. bir kağıt gibi katlayıp istediğiniz yere koyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick3379

Merhabalar. Ben de 15 gün önce C4 grand Picasso'mu Ankara otosay dan aldım. Şimdiye kadar araçtan çok memnunum. Yukarıda arkadaşın yayınladığı fotoda bagajdaki eşyaları toparlamak için çantalar mevcut. Bunlar aracın içinde olması gereken Şeyler mi yoksa sonradan alınmış parçalar mı?

Arkadaşlar C4 Picasso için aldığınız en uygun fiyat ve bayi bilgisini paylaşır mısınız? Liste fiyatından ne kadar aşağı iniyorlar. Şu an herhangi bir ekstra paket olmadan 2015 model liste fiyatı 88.700. Cam tavansız model sanırım ülkemize gelmediği için de cam tavan bu fiyata dahil galiba.

Son dönemde aracı alan veya fiyat alan arkadaşlar belirtebilirler mi? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egdfifth

vallaha ne diyeceğimi şaşırdım şimdi. Sığar mı sığar hakkaten.
    Ama ısınmıyo be abi.
    Şu rüzgarlıklara bir de ben bakayım

Merhaba,
    Isıtma için resistans olmalı, arızalı olmasın.
    Opsiyonel olup olmadığından emin değilim ama sanmam.
    2011 Dynamic'de 1 dakika sonra ılık, ikinci dakikadan sonra sıcak hava üflüyor.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.