Şimdi Ara

Citroën C-Elysée Alınır Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
57.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • patronumda full paketi vardı 2016 model. dizel idi. tam bir uçan teneke. full paket olması da kurtarmıyordu teneke olduğu gerçeğinden..
  • Hocam kim ne derse desin parasina göre on numara bir araç..eksilerine bakacak olursan corolladada dünya kadar eksik var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrabamda vardı bu arabadan, tüketimini dönüş çapını ve performansını çok beğendiğinden bayiye gidelim de bakalım dedik. Şirket arabası Focus, kendi hafta sonu kullandığımız arabamızda 2002 Doblo.



    Bayiye gittik yolcu kapısını açtım, bindim ve 10 saniye sonra inip kaputu açtım, bayiden fiyatını da aldıktan sonra çoh iyiymiş diyip ayrıldım. Şöyle diyeyim sürmedim ama daha kapısını açarken hissettirdiği doğan, kaputu açınca kaput desteğini koyacak ne bir parça ne bir keçe. Kaputtaki boşluklara allaha emanet dayıyorsun. Keçe filan zaten çok üst sınıf.



    Bayiden çıkıp Focus'a binince otomobil böyle olur dedim. Şöyle diyeyim Doblonun kapısını açınca bile bir güven veriyor bunda oda yok



    Performans olarak kıyaslanacaksa Linea'nın 1.6 multijetini almamız gerekir ki adil bir kıyas olsun. Yakıt olarak Multijetler deli gibi yakar tabi. 1.3 ile trafikte ortalamada 14.9 litreyi görmüşlüğüm var



    Linea'nın eski kasasını da yenisini de kullandım. Yenisi güzel. Yeni kasası alınır. Focus kadar olmasada yüksek hızlarda da dansöze dönmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babamda reno 9 var. Kendime yeni araba alıp iki sene sonra babama vermeyi düşünüyorum. Dizel istemiyorum zaten ayda beşyüz km yol yapılmaz bile. Uzun yol çok nadir o da 130 ötesi gidilmez ki reno 9 rni 1999 modelle o hızlarda gitmeye alıştım... Ondan da güvensiz olamaz. Otomatik şehir içi 5 yakıyor fabrika verisi. 2014 model... Sizce babama ileride bırakmak için bu mu yoksa manuel mı. İlle de dizel olsun derseniz symbol 301 c-elysee Accent hangisi 50 binden hatta 45 binden yukarı para vermek istemiyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.