Şimdi Ara

Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU]


    Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition



    -
    Herhangi Bir Yerde İnşa Edin. Her Yerde Oynayın.

    Cities: Skylines, klasik bir şehir kurma oyununun modern bir versiyonudur. Gerçek bir şehir yaratmanın ve sürdürmenin heyecanını ve zorluklarını gerçekleştirmek için orijinal oynanışla. Tamamen gerçekleştirilmiş ulaşım ve ekonomi sistemlerine sahip olan Cities: Skylines, her türlü oyun stiline ve şimdi, her zaman, her yere uyacak şekilde tasarlanmıştır.

    Her zamankinden daha taşınabilir olan bu en çok satan şehir kurma oyununun yeni Nintendo Switch™ Sürümü, özellikle Switch için tasarlanmış elden geçirilmiş kullanıcı arabirimi ve Cities: Skylines'ın en popüler genişletmeleri After Dark ve Snowfall ile birlikte geliyor.

    Çok katmanlı ve zorlu simülasyon: Şehrinizi sıfırdan inşa etmeyi öğrenmesi kolay, ancak ustalaşması zor. Belediye başkanı olarak oynarken, eğitim, sağlık ve çok daha fazlası gibi temel gereksinimlerin yanı sıra şehrinizin reel ekonomi sistemini dengelemekle karşı karşıya kalacaksınız. Şehrinizdeki vatandaşlar, çok sayıda oyun senaryosuna ciddiyet ve özgünlük havasıyla akıcı bir şekilde tepki veriyor.

    Nintendo Switch sürümüne özel: HD Rumble'ı kullanan bir gürültü efekti, şehrinizdeki hizmet binalarını yerleştirmek için en verimli alanı bulmanıza yardımcı olur. Profesyonel denetleyiciler de desteklenir ve ek öğreticiler, daha iyi bir öğrenme deneyimi için ilk oyun deneyiminize rehberlik eder.

    Kapsamlı yerel trafik simülasyonu: Colossal Order'ın Cities in Motion serisini geliştirme konusundaki kapsamlı deneyimi, tamamen detaylandırılmış, iyi hazırlanmış ulaşım sistemlerinde işe koyulur.

    Bölgeler ve Politikalar: Belediyeden bir yöneticiden daha fazlası olun. Şehrinizin bazı kısımlarını ilçe olarak belirlemek, kendi şehriniz için Belediye Başkanı statüsüne yükselmenizle sonuçlanan politikaların uygulanmasıyla sonuçlanır.

    After Dark: Eğlence ve turist uzmanlığına odaklanan bu genişleme paketinin temel özelliği, gece ve gündüz döngüsünü kullanmak ve şehrinizi yönetme yaklaşımını değiştirmektir. Geceleri yaşayan ve nefes alan hareketli bir şehir mi inşa edeceksiniz yoksa karanlık saatlerin tehlikelerine ve talihsizliklerine yenik mi düşeceksiniz?

    Kar yağışı: Bu genişletmenin kar haritaları, tramvaylar ve ısıtma sistemleri gibi ek zorlukları ve varlıkları sayesinde, şehir soğudukça zorluk artıyor. Vatandaşlarınızı donma koşullarından korumak ve sıcak tutmak için oyun içi sıcaklık okumaları, kozmetik hava iyileştirmeleri, ekstra parklar ve altyapı talepleri var.


    -

    Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2018
    Tür: Strategy, Management, Government
    Dağıtıcı: Koch Media
    Geliştirici: Tantalus

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/248071-cities-skylines-nintendo-switch-edition
    https://www.metacritic.com/game/switch/cities-skylines---nintendo-switch-edition

    Nintendo Linki:https://www.nintendo.com/store/products/cities-skylines-nintendo-switch-edition-switch/

    Resmi Site:https://www.paradoxinteractive.com/our-games/cities-skylines-on-ns.html

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU] Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU] Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU] Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Mayıs 2023; 14:38:8 >







  • Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition - Review | Switch OLED handheld gameplay


    Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition [ANA KONU]MGT - Max Games Techyoutube
    Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition - Review | Switch OLED handheld gameplay Price $39.99 Game file size: 2.2 GB Release date: September 13, 2018 Players: 1 player Genre: #SimulationSwitch, #StrategySwitch, #SwitchOLED
    https://www.youtube.com/watch?v=sw4jR7mFbM8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.