Şimdi Ara

Çirkinlik kadar bela birşey yok (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
14.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolla dostum en doğru yorumu yapayım sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çözümü özgüven.. ama özgüvenin çözümünü bilmiyorum
  • İmkanın olunca çek birkaç bin lira kredi, yazıl spor salonuna. İlaçlarla 1 yılda fit bir vücut yap. Yüzü de sonra düzeltirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Velhasıl yanlış mı yapıyorum

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

• pmden dediklerimi uygula dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

bende ortaokul lise çağlarında çirkindim, burun kemerli, kaşlar bitişik, saçlar dalgalı, 182 boy 60 kiloyodum

lakabım da kemik torbasıydı, bazı arkadaşlarım otobüs kafa derdi

burun estetiği ameliyatı + lazer epilasyon + fitness + 1.82 boy 80 kilogram + kirli sakal + düzgün kesilmiş saç modelinden sonra

gören tanıyamıyor ss istersen onu da atarım

böyle anlatınca çok merek ettim hocam atsana bi before - after

Bende merak ettim.

•  Çirkinlik kadar bela birşey yok
  • pm atsana bi dostum bende merak ettim
  • quote:

Lanet olsun böyle psikolojiye ömrümden ömür götürdü ruhsal olarak bittim insanlardan nefret eder oldum evet çirkinim tamamda kardeşim neden ben ? hayattan zevk alamıyorum , dışarı cıkmak istemiyorum vs vs en kötüsüde yaradanı sorguluyorsunuz pişman olduğunu bile bile sorguluyorsun neden çoğu kişi güzel iken ben değilim bak benim kalbim güzel neden yüzüm güzel diye sorguluyor insan bıktım bu hayattan be valla bıktım sonunda ateş olmasa saniyesinde trink öbürkü dünya

Edit:Güvene bileceğim insanlar ile dalga gecmeyen bir üstad bulabilrsem fotoğrafımı atığ bu konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum

bende pm alayım kardeş.tarafsız yorum yaparım

• Bir kere bundan kurtulman için her tarafa aynalar felan koyma uzak dur, ikincisi başka şeylerle ilgilen, farklı şeyler yap hatta ne bileyim birşeyler geliştirmeye çalış vay ben bunu yapmışım diyebileceğin şeyler. Kendini bu şekilde mutlu etmeye çalış ki başarırsın, aslında şunu diyecem herşey güzellik degil ama herkes demiş fayda etmemiş, kardeşim asosyal değilsen insanlarla muhabbetlerin gayet iyiyse bu tür şeylere takılma bence, takılıyorsanda dediğim gibi kendini oylayacak şeyler bul...Güzellik gelip geçicidir
  • dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.
  • tip felan önemli değil önemli olan düzgün bi fizik fit.akıllı ve bilgili olmak ve hazır cevap olmak kısacası p'ç olursan bu konularda kızlar bayılır :) bide cüzdan dolu olacak..
  • Kitap oku deli gibi. 6 ay sonra tekrar konu aç. Okuyacağın kitaplar öyle dini içerikli falan olmasın ama, kişisel gelişim tarzı kitaplar okuman lazım. Bunun yanında Osho okumanı tavsiye ediyorum. Hatta Osho nun tüm kitaplarını bitirip geldiğinde buraya şöyle bir ilişkim var diye konu açabilirsin. İş biraz da dilde bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.

anlamak istemediğiniz nokta bu işte hep acıtasyona yor kendini kardeşim hep fakire bakıcağımıza zenginlere bakıp ders alsak ?

Adamın tipi var o tipi kullanarak okumadan para kazanıyor zibilyon gibi ortamlara akıyor . Peki bizde niye yok ? İlla çirkin olup sorunsuz bir hayat yaşıyor gibi kendimizi mi kandıralım ? Zengin , yakışıklı olmak istyorsak başımıza bir şey mi gelmesi gerekir ?

Millet aynaya bakar saçını tarar arkadaş ben bakmıyorum saçı düzeltsem ne fayda eder ? Altın serpsem saçıma ne fayda eder sonuçta bir karizma yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

DÜNYADA HİÇ BİR İNSAN DİĞERİNDEN TAMAMEN ÜSTÜN DEĞİLDİR.. BELKİ BELLİ ALANLARDA ÖN PLANA ÇIKABİLİR .. AMA ŞUNU UNUTMA HER İNSANIN DİĞERİNDEN İKİ ADIM ÖNDE OLDUĞU BİR YÖNÜ VARDIR.. MESELA KİMİSİ YAKIŞIKLI, KİMİS SOSYAL, KİMİSİ ZEKİ, KİMİSİ İYİ BİR ÇEVREYE SAHİP V.B..
    ÖNEMLİ OLAN BU YÖNÜNÜN FARKINDA OLUP BU YÖNÜNÜ ÖN PLANA ÇIKARMAKTIR.. YOKSA HERKES SAHİP OLMADIĞI YÖNÜYLE DERTLENİRSE O ZAMAN HAYAT İÇİNDEN ÇIKILMAZ.. BELKİ SİZ ÇİRKİNSİNİZ (SİZİN İDDİANIZ ÖYLE EN AZINDAN) AMA İNANIN BU YÖNÜNÜNÜZÜ TELAFİ EDECEK Bİ ÖZELLİĞİNİZ VARDIR..
    KENDİNİZİ BOŞUNA ÜZÜP HIRPALAMIYIN..
    TABİ BENCE

• pm at elimden geldigince yardim edeyim.

• quote:

yakışıklı olmazdın bunu unutma

ayrıca sen de kendine göre birini bulursun gözün yüksekler de olmasın. ha sana uygun olan da bakmıyorsa hayırlısı de geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

ayrıca sen de kendine göre birini bulursun gözün yüksekler de olmasın. ha sana uygun olan da bakmıyorsa hayırlısı de geç.

Ben kendime göre bir eş bulamıyorsam bunun ben hayrını göremem .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

Ben kendime göre bir eş bulamıyorsam bunun ben hayrını göremem .

ergen misin? neden anlamak istemiyorsun? sen busun işte. anla artık çirkinsen kimin umurunda? üzülen sen olursun ve bunu çok geç anlarsın. kendini oldun hisset olgun insan gibi davran. eğer yaşında 14-17 arası ise normaldir geçer. ama 17+ ise git biraz oku derim. sefiller den başla o zaman hayatta neler varmış desin.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

dışarda senden daha az güzel, sakat, kör, aç, yoksul insanları görünce, o an onun olduğu konuma koy kendini.

anlamak istemediğiniz nokta bu işte hep acıtasyona yor kendini kardeşim hep fakire bakıcağımıza zenginlere bakıp ders alsak ?

Adamın tipi var o tipi kullanarak okumadan para kazanıyor zibilyon gibi ortamlara akıyor . Peki bizde niye yok ? İlla çirkin olup sorunsuz bir hayat yaşıyor gibi kendimizi mi kandıralım ? Zengin , yakışıklı olmak istyorsak başımıza bir şey mi gelmesi gerekir ?

Millet aynaya bakar saçını tarar arkadaş ben bakmıyorum saçı düzeltsem ne fayda eder ? Altın serpsem saçıma ne fayda eder sonuçta bir karizma yok ortada

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.