Şimdi Ara

ÇİRKİNİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Aynadan bakarken dıkkatimi çekti,normalde kendi saçıma falan bakarım,ama daha önce bir kaç kıza teklif ettim sonuç hüsran red edildm daha önce kimseyle çıkmadım yaşım 23 bana resim at diyeceksiniz mobilden giriyorum öylesine paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• NO SS NO YORUM
  • Pcye geçince fotoğrafını koy, biz yorum yaparız.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 21 Ocak 2013; 18:47:16 >
  • tamam
  • ss isterük!
  • no ss no yorum no ekmek no köfte no kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Pcye geçince fotoğrafını koy, biz yorum yaparız.

SS koymam bilgisayarım yok hem koysam bile 800 madde koyarsınız.

• Kezbana teklif et.En azından bi müddet teselli eder

• insanın kendinin farkında olması ve özeleştiri yapabilmesi güzel bi sey bence...
    bi de şöyle bi şey var,ne zaman güzel bi hatun görsem yanında yamuk,tipsiz bi herif var,bu açıdan bence güzel bir kızla veya beraber olma potansiyelin yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kezbana teklif et.En azından bi müddet teselli eder

Allah korusun hocam bidaha yapmam

• Kim yakışıklı ki zaten salla gitsin kafanda büyütürsen hasta olursun mazallah. Ben de arada bakıyorum çirkinim flean ama boşver be. Para bulmaya çalış bence. Parası için bakan kızla evlenilir mi diyeceksin onu da açıklayayım sanki tipin seni seven kızın para için sevenle bir farkı yok sonuçta ikisi de her an kaybedilebilecek şeyler ve biz seçmiyoruz. Karakterin için seven insan yok denecek kadar azdır zaten yani parayı buldun mu huzura erdin demektir.
  • aman boş ver bende çirkinim hiç umurumda da değil. 60 yaşında herkes çirkin olmuyor mu zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa culha

insanın kendinin farkında olması ve özeleştiri yapabilmesi güzel bi sey bence...
    bi de şöyle bi şey var,ne zaman güzel bi hatun görsem yanında yamuk,tipsiz bi herif var,bu açıdan bence güzel bir kızla veya beraber olma potansiyelin yüksek.

haklısın hocam bu konuda.

• sen istiyor yorum atacak ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Kim yakışıklı ki zaten salla gitsin kafanda büyütürsen hasta olursun mazallah. Ben de arada bakıyorum çirkinim flean ama boşver be. Para bulmaya çalış bence. Parası için bakan kızla evlenilir mi diyeceksin onu da açıklayayım sanki tipin seni seven kızın para için sevenle bir farkı yok sonuçta ikisi de her an kaybedilebilecek şeyler ve biz seçmiyoruz. Karakterin için seven insan yok denecek kadar azdır zaten yani parayı buldun mu huzura erdin demektir.

evet malesef çoğunluğu paraya bakyor.

• SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa culha

insanın kendinin farkında olması ve özeleştiri yapabilmesi güzel bi sey bence...

O kıskandığın için oluyor kabullen artık

• Bilgisayarım yok arkadaşlar SS atamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.