Şimdi Ara

Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kral şunu demek istiyorum. Ben ön kamerada kendimi beğeniyorum. Ben o halimden çok farklımıyımdır. Yani benim şimdi o halimle alakam varmı.

• Ön kamerada derken, fotoğraf çek tuşuna bastıktan sonra mı yoksa sadece tutarken mi(çekmeden mi fotografı)? İkisine göre cevap değişir. Ayna diyorsanız, ayna bambaşka gösterir sizi, simetri farkı var, herşey y eksenine göre simetriktir.

• Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım.
  • kamerayı yaklaştırınca öyle olabiliyor fakat arkadaş ortamında biri arka kamerayla video çektiği zaman selfie ile fark olmuyor ikisi de iyi

• Android kullanıyorum hocam. Bahsettiğiniz şeye göre ise. Fotoğraf çekmeden hocam yani. Ayna ile alakam yok ise zaten konu kapanmıştır. Çirkinim ajjajajaja

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Estağfurullah. Bir de fotojenik olma olayı var. Birisi normal olsa bile fotojenik olmayabiliyor. Her fotoğrafında mükemmel cıkmak diye birşey zaten modellerde bile olmayabiliyor. Tonla zırla örnek var. Ben mesela, aynı fotoğrafı y eksenine göre simetriğini aldım, kaydettim, kıyas yaptım, cok fark göremedim, ama o fotoğraf için. Başka bir fotoğrafta ise aşırı fark gördüm. Aynı işlemi yapınca. Değişebiliyor yani.

• Mesajlar için teşekkürler hocam bu konuda bilginiz olması iyi oldu. Bilen birinden öğrenmiş olduk

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• Hocam ona hayatta kalma içgüdünün yüksek olması diyoruz aslında iyi bir şey :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Benim için hiç iyi birşey değil hocam, adamın adının korkağa çıkmasına sebep olan birşey, bu şekilde (adın korkağa çıkmış halde) yaşamaktansa, bu içgüdüye fazla sahip olmayıp, Geberip gitmek daha iyi bence.Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 10 Şubat 2022; 15:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence böyle düşünmeden önce şunu bür düşün. Sana korkak diyenler kendi “cesaretleriyle” neyi başarmışlar kime faydaları dokunmuş ? Yoksa sadece horoz gibi diklenmekten mi ibaret cesaretleri ?
    Adın korkağa çıksın siktir et önemli olan kendine inanmadığın zamanlar olsa bile yeni şeyler denemeye devam edebilmektir. Bu şekilde bir bakış açısına sahip olursan eninde sonunda saygı göreceksin çünkü başarılı olunca maddi gücün olacak yürüyüşün bile değieşecek kendine olan saygın artacak. Külhanbeyi gibi kasılmadığın için bırak sana korkak desinler valla şunu gördüm köyde veya şehirde 70 75 yaşında görmüş geçirmiş diyeceğin amcaların bile bir bok bildiği yok hayat hakkında. Birçoğu fesat senin kendisinden birazcık bile iyi olmanı istemiyor. Fırsatını bulursa “ yaav yeğenim siz bilmezsiniz, yapamazsınız.” demeye bayılıyor.

Onun için eğer her gün yeni bir şeyler denemiyorsan veya mevcut işinde ilerleme kaydetmeye çalışmıyorsan işte o zaman kork. Tipini gördüm parayla ve 1 haftalık saç sakal tipi araştırmasıyla çok rahat düzeltebilirsin. Neden parayla dedim çünkü özgüven eksikliğini giderecek şey o. Yoksa estetik falan değil. Umarım biraz olsun farklı düşünmeni sağlayabilmişimdir. Ayrıca millet cesur sen korkaksan niye 85 milyon açlık ve sefaletle yüz yüzeyiz ? Eğitim sistemimiz neden boktan, neden okulda İngilizce öğrenemiyoruz bir kelime dahi konuşmuyoruz ? Bu bakış açısını kazandıktan sonra fiziksel görünüşüne veya başkalarınınkine o kadar takmamak gerektiğini anlaman lazım çünkü senin tipinle alay edenlerin senden “görece” iyi olan tipleri dışında şu dünyada başka meziyetleri yok !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selfie'de daha kötü çıkıyorum ben en az 2metre mesafeden çekiyorum oyüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Şubat 2022; 11:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.