Şimdi Ara

Çirkin Çocuk Doğurduğu İçin Karısına Dava Açtı SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin’de bir adam “çirkin çocuk” doğurduğu için karısına dava açtı. Kadın, evlenmeden önce 100 bin dolar harcayarak estetik yaptırdığını itiraf etti. Kadını suçlu bulan mahkeme, kadının kocasına 120 bin dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Çin, “güzel olmayan çocuk” doğurduğu için karısına dava açan adamı konuşuyor. Ülkenin kuzeyinde yaşayan Jian Feng, karısı “çirkin bir kız çocuğu” dünyaya getirdikten sonra boşanma davası açtı. Feng, karısının aslında güzel olmamasına rağmen kendisini, güzel olduğuna inandırarak evlendiğini belirterek tazminat istedi. Dava sürerken, kadın evlenmeden önce 100 bin dolar harcayarak estetik yaptırdığını ve yüzünü tamamen değiştirdiğini itiraf etti.

'KIZIMIZ ONA BENZEMİYORDU’

Feng, “Birbirimizi severek evlendik. Ancak kız çocuğumdünyaya geldikten sonra her şey değişti. Kızımız ne bana ne de ona benziyordu. O zaman estetik yaptırdığını ve kızının kendi çocukluğuna çok benzediğini söylemek zorunda kaldı” dedi. Mahkeme adı açıklanmayan kadının boşandığı kocası Jian Feng’e 120 bin dolar ödemesine karar verdi. Olay sosyal medyada geniş yer buldu.

• Zaten hepsi birbirine benziyor ne gerek var.
  • Çin'de oturan bir arkadaşım aradı ne yapıyorsunuz dedim bu olayı konuşuyoruz dedi
  • bu asyalılar ne ilginç insanlar
  • Aklima bu karikatür geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

/>

acayip korktum BU NE LAN!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadının foyası doğurduktan sonra ortaya çıkmış.
  • ee çocuk için 1 tane şansları var onda da haklı biyerde adam..

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

ee çocuk için 1 tane şansları var onda da haklı biyerde adam..

2 tane olsa bile değişen ne olacak ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.