Dün evde baya vardı cips bugün gittim bakkala ayın 5 inde bitti dedi . Sallyıormu yoksa doğru mu dediği_
11 ARALIK'TA BİTİYOR
Daha dün aldım . Devam 1.25'e hem cips hem kola iyi oluyo
Önceden yaptıklarında sapsarı pepsi kutusunda veriyorlardı,satılamaz yazıyordu.Şimdi reklamsız normal pepsi kutusu nereye gitsem bize gelmedi diyorlar.Dolapta dizili satıyor adamlar
küçük boylardan bazen çıkmıyor ama büyüklerden çıkıyor.şansıma tükürüyüm bunuda geçen bşiraten küçük boy aldık ozman çaktık durumu
Bugün kardeşimde gitti adam, hacım onun süresi bitti demiş
aynen 11 temmuz yazıyor arkasında ama adama olrumu 11 temmuz yazıyor dedim enrdeyse üstüme saldıracaktı. Şaşırdım resmen bilerek vermiyolar kesin.
aynen 11 temmuz yazıyor arkasında ama adama olrumu 11 temmuz yazıyor dedim enrdeyse üstüme saldıracaktı. Şaşırdım resmen bilerek vermiyolar kesin.
11 temmuz dersen saldırır tabi hocam.
5-6 tane vardı burada kimse vermiyor
ya ben şunu anlamıyorum cips i marketten alıyorum ama pepsiyi vermiyorlar. bakkala gidiyorsun cipsi benden mi aldın diyor o da haklı. marketlerinde promosyonları vermesi gerekir
oha ya başlığı clippersdeki popon kız diye okudum vallahi bende bişey var
quote:
Orijinalden alıntı: Wabisuke
quote:
Orijinalden alıntı: kuzey69
11 temmuz dersen saldırır tabi hocam.
pardon yanlış yazmışım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme