Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bu olaylar patladıgında bir site vardi adam ameliyatı anlatıyordu, bulabilirsem atıcam. hatırladığım kadarıyla bacaktan belli bir deri alınıyor dikdörtgen şeklinde sonra onu kıvırıp penis yapıp takıyorlar.

edit: buldum link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 23 Mayıs 2015; 3:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

dostum bu olaylar patladıgında bir site vardi adam ameliyatı anlatıyordu, bulabilirsem atıcam. hatırladığım kadarıyla bacaktan belli bir deri alınıyor dikdörtgen şeklinde sonra onu kıvırıp penis yapıp takıyorlar.

olay penis yapmak değil olay bir kız nasıl erkek gib 31 ceker açıkçası olay bu

Zevk alıyorlar mı?

Kadınken erkek olanlar, cinsel ilişkide nasıl zevk alıyor?
    Kadından erkeğe dönüşümde klitoris korunuyor ve yapılan penis içine yerleştirildiği için klitoral orgazm korunmuş oluyor. Erkekten kadına dönüşümde de orgazm devam ediyor. Zaten orgazm, cinsel organlardan gelen uyarıların yanında zihinsel işlevler sonucu oluşan bir şey.

Yani hâlâ kadınsı bir haz mı duyuyor?
    Güzel soru. Ama öyle dememek lazım. Erkek ve kadında hazzın farklı olduğunu düşünmüyoruz. Anatomik olarak farklı tabii ama ikisi de cinsel haz. Bir boşalma yaşanıyor. Orgazmın en önemli yanı beyinde yaşanması. Anatomik olarak yollar farklı olsa da haz hazdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

dostum bu olaylar patladıgında bir site vardi adam ameliyatı anlatıyordu, bulabilirsem atıcam. hatırladığım kadarıyla bacaktan belli bir deri alınıyor dikdörtgen şeklinde sonra onu kıvırıp penis yapıp takıyorlar.

olay penis yapmak değil olay bir kız nasıl erkek gib 31 ceker açıkçası olay bu

öyle birşey olamaz. kabaca bacaktan bir kemik alıyorlar, üzerinede deri kuyuyorlar al sana penis. başka hiçbirşey biyolojik olarak mümkün değil. hisde ancak derin ne kadar hissediyosa o kdr olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bir yerde okumuştum peni yapmak için vücudunun belli yerlerinden et alınabiliyor aynı zamanda vajinadaki zevk bölgesi de penis haline getirilebiliyor, sperm üretebiliyor mu? Benim bildiğim öyle bir şey yok. Eğer çift cinsiyetli falan değilse nasıl sperm üretsin ki? Bir boşalma durumu oluyordur elbet çünkü kadınlarda boşalıyor ama o boşalan sıvı kadın hormonu olduğundan çocuk yapacak meniye sahip değildir diye düşünüyorum ama emin değilim araştırmak lazım.

işte kafama takılan konu bu bu kız meni üretip karşı tarafı hamile bırakabilir mi

bir filmde adam hamile oluyordu isteyerek yada gerçekmiydi haberlerde mi izledim bak şimdi korktum iyice

Hocam çiftler çocuk isterse büyük ihtimalle yapay döllenme yoluyla gerçekleştirebilirler.

Penis ameliyatlarında da konudan sonra baktığım kaynaklarda doku alınıyor. Kemik ya da protez kullanılarak yapay penis elde ediyorlarmış. 6 ay sonra hasta organı hissetmeye başlıyormuş. Göğüsler de alınıyormuş.

Erkekten kadına ise penis içeriye doğru döndürülüyormuş. Dokularla da vajinanın yanağını falan yapıyorlarmış. Meme protezi kullanıyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.