Şimdi Ara

Cinemaximum ve McDonalds KOD alınık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıldır profilim kapalı. 10 yıldır arasıra alıp sattığım şeyler için referans tutmadım tutmamda ticaretini yapmıyorum sonuçta!

Önce kod sonra ücreti dışında bir alışveriş şekli düşünmüyorum. Uyuyorsa ulaşın işsiz güçsüz adamların muhabbetleriyle gelmeyin please. Her proflini kapatana dolandırıcı diyenin ağzını toplarım. Profili açıp kapatırken size mi soracağız..

Sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Haziran 2013; 20:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alışveriş yapmanızı tavsiye etmem zaten yapmiyacagınızı biliyorum ancak yinede mesajım bulunsun referansı 0 oldugu gibi üstüne kodu önce istiyormuş beyefendileri buda yetmezmiş gibi agzımı burnumu düzelticekmiş öyle dedi kafası güzel heralde

önce kod sonra ücret evlerinin yanında sinema salonu varmış kullanıp geldikten sonra parasını vericekmiş bak sen ilk kez böyle alışveriş görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolukartali09 -- 7 Haziran 2013; 20:53:57 >

Özel mesaj gönderen arkadaşlar ikisi bir arada olanları öncelikli değerlendiriyorum, dönüş yapılacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Haziran 2013; 21:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.