Şimdi Ara

cinema 4D yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar cinema 4d de robot kol tasarladım robot kol yerdeki yazıyı tutup kaldırıyor ve ekranın belirli bir yüksekliğine gelince bırakacak robot kolun hareketlerinde sorun yok ama yazıyı robot kolun parmakları arasında hareket ettiremiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba?



  • parmaklari arasinda hareket derken?


    bunun effectorleri kullanabilirsin,yada herseyi dinamik yapip fiziksel olarak parmaklar kipirdar ve bire bir kipirtadir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=hC25OOGh3IM

    linki burada. görmüş olduğun robot kolun aynısını tasarladım fakat videodaki gibi kol yazıyı tutup döndürcek falan nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım.
  • tutturmak istedigin yaziya sag tiklayip taglarin icinden character menusunden constrait i dene. orada prk cok secenek var.

    onu beceremezsen, fizikel olarak dinamik olarak yap hepsini.

    onuda beceremessen kolu hareketli animasyonunu yap yaziyi tuttugu yere kadar. sonra yaziyi tuttugu anda yaziyi kolun agzinin icine at,object manager de. boylece o andan itibaren kolun o parcasiyla birlikte hareket eder.bunude render al, sonra iki videoayu birlestirirsen kolun yaziyi kaldirip getirdigini eksiksiz gostermis olursun.
    ama ilk iki yol olmasai gerekendir. son tavsiye ettigim biraz amatorce olur ama diger yontemleri ygulayamazsan isine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.