Dostum avantgarde sinagit i full yapmakdan kastın,update etmeyimi söylüyorsun,birde kullanmadık program bırakmadım hala şifresi çözülmüş sesi kaydedemedim,nasıl olacak bu iş,divx seçeneği snagit full lendikten sonramı soruluyor zira ben capture dan sonra bide üstünden virtualdub la geçmek zorunda kalıyorumda...şu an divx falan sormuyor bana..Saygılar
sphere
Beyler aynı linkte camtasia recorder 3.0.2 var tavsiye ederim divx sıkıştırma ve codec kullanma olanaklarıda mevcut...
sphere
Şimcik capture olayına tekrar bi göz gezdirelim,snagit ne var ne yoksa resimliyor istediğimiz büyüklükte istediğimiz formatta,camtasia yalnız tv kanallarını istediğimiz büyüklük ve istediğimiz formatta..tabii cpu sağlam olcak ve virtualdub sa istediğimiz video yu istediğimiz formatta kaydetmemize yarıyor...Haklımıyım,Saygılar
sphere
<font face=Arial></font id=Arial>Merhaba Sphere, bu konuya baya kafayi takmissin tebrik ederim :) bir zamanlar ben de senin gibi kafay itakmistim ama yen itasindigim evdeki anten problemi yuzunden normal tv kanallarini bile radyo dinler gibi cok karli bir sekilde sadece seslerini duyabilmek suretiyle izleyebiliyorum.Bu yuzden eskiden cine5 icin uygulayabildiklerimi su an tekrar deneyemiyorum bile.Simd ikonuya gecelim; Virtualdub en iyi capture programıdır(freeware olarak)ama cine5 i capture etme isleminde kullanmana gerek yok cunku snagit o isi tek basina hallediyor.Snagit'in input ve output ayarlariyla oynayacaksin, yoksa program sana nasıl kaydedeyim diye sormuyor.İnput kısmına active window du yanlış hatırlamıyorsam, output bolumune ise video yani avi seklinde.Ama output'un daha detaylı ayarları var snagit'in içinde, oradan hangi codec'i kullanacaksan onu yani divx codec'ini seç.Unutma systray boş olsun :) kolay gelsin.
AMG SL55 AVANTGARDE
Eyvallah dostum sayende gelecek nesiller içinde kullanılabilecek bi lügat hazırladık:)
sphere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme