Bildirim
Çinden Mal Getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
benim ev arkadasim cinli bir cocuk, ingilizcesi de var, istersen tanistirayim, o da habire ticaret yapacagim diyordu, bu sene okulu da bitiyo, iyi ortak olursunuz, parayi kirarsan beni gorursun -
olur kardeş. para kazanalım kırışması kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgili_emre
olur kardeş. para kazanalım kırışması kolay. tb
Emin ol kırışması daha zor -
bikac seneye isi kuracagim su anda amerikadayim, cin, hindistan , abd ve turkiye arasinda bir seyler dusunuyorum, 4 ulkeden de guvenebilecegim samimi arkadaslarim var ama sermaye ve tecrube eksikligim var. -
bu işten çok para yiyen var. ama işte girmek lazım. normal 5-10 dolarlık mallardan güvenilirlik testi için 5-10 tane alıp başlamak lazım diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgili_emre
bu işten çok para yiyen var. ama işte girmek lazım. normal 5-10 dolarlık mallardan güvenilirlik testi için 5-10 tane alıp başlamak lazım diye düşünüyorum.
dostum sana verecegim tavsiye fazla dusunme, koy 500 dolar para sirf denemelik de olsa ufaktan bu ise gir sonra kararini verirsin, biz turklerin bir sorunu var o da cok dusunmek, ticarette cesaret vardir, fazla para gitmeyecek sekilde ufaktan sistem nasil isliyor diye gir ama cabuk gir. -
senle aynı fikirdeyim kardeş. 150 dolar fazlası gümrüğe takılıyormuş galiba. 150 lik parçalarla başlıycam.. kırşehirdeyim kardeş. alan adımı falanda aldım.www.kirsehirindirim.com. bakalım kısmet -
Ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama şuanda türkiyede e-sport gelişme döneminde ona bağlı olarak ilk başta sitenize oyuncu mouseleri,klayve vs gibi şeylerden getirebilirsiniz türkiye'de bu konuda sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve inşallah başarırsınız -
Senelerdir çinden ithalat yapıyoruz çok zahmetli bir iş heleki gümrükte tanıdığın yoksa çok sorun çıkartabiliyorlar.Gümrükte 2 yıl malımız kalmıştı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Trololo
Ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama şuanda türkiyede e-sport gelişme döneminde ona bağlı olarak ilk başta sitenize oyuncu mouseleri,klayve vs gibi şeylerden getirebilirsiniz türkiye'de bu konuda sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve inşallah başarırsınız
inceliyorum kardeş. iyi dleklerin için tşkler -
quote:
Orijinalden alıntı: aLcN.
Senelerdir çinden ithalat yapıyoruz çok zahmetli bir iş heleki gümrükte tanıdığın yoksa çok sorun çıkartabiliyorlar.Gümrükte 2 yıl malımız kalmıştı..
hmm ama ben yüklü istemiycem kardeş. 100-150 dolar partlarla. örnek. incelememe göre 7 dolarlık malzemeler tr de en az 40-50 tl. ben 25 tl ye versem 100 dolarlık yatırım 100 dolar kazandırır. siteme 2000 kişilik facebook arkadaşlık sayfasından ve 4000 tane bulunduğum yere ait maillerle bilgilendirme yapacam. bilmiyom nasıl olur -
Anladım o zaman alıcağınız yere özgü şeyler getirtebilirsiniz fazla tecrübeli değilim ama :D -
TR'de UKİM şu sıralar Başakşehir'e taşındığı için kargolarda sıkıntı var arkadaşlar bilginize. -
Merhaba Arkadaşlar;
Çinden ithalat yapmaktayım istediğiniz herhangi bir ürünü mail yoluyla bana ulaşarak belirtirseniz yardımcı olurum.Ürünler farketmiyor dilediğiniz ürünü adet,koli,container şeklinde getirebilirim.En ufak gümrük sıkıntısı yaşamadan.
Güven açısından : Ürünlerinizi Türkiye’de teslim aldığınızda kargo ücretini ödüyorsunuz.
İletişim;
mertdemir37@gmail.com
05327073592 -
Bende çok araştırdım gümrükte takılırmı falan diye ama belirli bi sınırı varmış. Türkiye'de bu işi yapan bir site buldum
herseycinden.com. Bence kullanabilirsiniz. Bikaç kez kendime ürün getirtmiştim sorun çıkmadı -
Çinden gelen mallar istanbula nereye geliyor? -
Bende buna benzer bi iş yapmak istiyorum lakin öyle bi ürün bulmak lazım ki satışı da temin etmeside kolay olmalı. -
Çinden ithalatta tecrübeli bir isim olan Tricom Group Limited Company olarak, Siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en kolay şekilde karşılamayı amaçlamaktayız.
Ürün araştırma, tedarik edebilme, gümrük araştırması, guvenilirlik ve resmî diğer islemlerinizde Tricom Group Limited her zaman yanınızda. Ayrica çinden ithalatta aklınıza takılan her ne soru olursa olsun bize sorabilirsiniz bizden yardım alabilirsiniz.
Tricom Group Limited 7 Gün 24 saat hizmetinizdedir.
www.tricomgroupltd.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X