Şimdi Ara

Çin teknoloji merkezi olmuş kac yazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce yarı otomatik makinamdan çamaşırları çıkartırken yandaki boru çıkıp bütün mutfağa su boşaldı,çok sinirliyim iki saattir temizlemekle uğraştım,bu çinlilerde teknoloji olmuşte ne olmuş?hepsinin cebinde iphone tarzı dokunmatik ekran telefon,elektronikte adamlar dünya devi ama gel gelelim adamlarda çamaşır makinesi yaygınlaşmamış,otomatik çamaşır makinası bulunmuyo,herkes elde yıkıyo,çamaşırını bile yıkayamıyosan cebinde dokunmatik telefonun olmuş ne yazar,ulan anladık çubuklarlan yiyonuzda artık elde çamaşır yıkamayı bırakında makina kullanın otomatiklerden

• çinde misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

çinde misin?

he yaw kızdım çamaşır makinasını camdan atacam aşa ama balkon parmaklıklarla kaplı bildigin hapishane
  • yokan Y kullanıcısına yanıt
    Hakkat saçmaymış ama iyi tarafından bak çok elektrik faturası gelmiyordur.Ütü falan var mı bari? Bulaşıkları da mı elde yıkıyonuz? Bari değer mi onu söyle...
  • No ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin kirim turklerini latlediyor cin urunlero kullanmyin

• az once baktım bekonun sıfır makınası 800 rmb internette,bu eve gelelı 3 ay oluyo eskı ev tek odaydı burası buyuk 40 metre kare gıbı yaw gelelım alması bısı degılde nereye kurucaz boruları nerden cekecez onlar bıraz karısık bıktım bu eskı tıp makınadan her defasında bırıktırıyoz ondan sorada 3 gun boyunca her taraf su utu olarak ılk geldıgımde almıstım pcb basmak ıcın ama kımse ne makına nede utu kullanıyo bulasık makınası kullanan hıc yok zaten satılmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çinden fotolar paylaşırmısın hatta konu açarsan süper olur
    önceden konun varsa link pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunyadan_Birisi

çinden fotolar paylaşırmısın hatta konu açarsan süper olur
    önceden konun varsa link pls

http://forum.donanimhaber.com/m_75081625/f_//tm.htm#75081625
  • Çinden oldum olası nefret etmişimdir.
  • Hangi sehirdesin bilmiyorum ama, ne kadar ekmek o kadar kofte. Ev sahibi almiyorsa kendin alicaksin, zaten ucuz birsey. Bulasik makineside butun buyuk beyaz esya marketlerinde satiliyor. O da pahali birsey degil.

Ev kotuyse baska eve gecmeyi dusunebilirsin. Guzel bir eve gecersen esyalarida iyi olur zaten.

Anladigim kadariyla ufak bir sehirdesin heralde.

• YunTi kullanıcısına yanıt
    Shenzhendeyim ufak yerlerde aksına ev bulmak kolay ve buyukler ama buyuk yerlerde bulmak cok zor oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.