Şimdi Ara

Cin Serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cin Serverinde daha kimler oynuyor ? ve kimler oynadi ? oynamayanlar acc larini banaverebilirler , ben DMO gelesiye kadar Cin de kalacam

• aramizda okadar kayitli oynamayan üye var :D icinde hicbir hayir sever yokmu ya....
  • oha okadar kisi oynuyordu :D hepzidemi unutmusdur
  • 4 server yok artik :D 4 ve 1 ikizi bir Server oldu , yani en bastakine bazacaksin
    6 ay önce açıldı
    Nostalji Mu 97D NEW SERVER
    5 yıl önce açıldı
    yeni serverda kim KARUS
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ok.Msnyi attım görüşelim

bide de get lan 3 e 3 kapışmamızda hiç digimi kaybetmeden sermiştims eni hatırla sora sen +8 +6 +5 +7 +7 +7 dizince anca yendin beni

şaka bi yana oyun öldü inglerden bile oynayan az

King of Rap !!!
  • oyun full Ispanyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDeaN -- 2 Kasım 2009; 16:14:49 >
    Güvercinin boynundaki o kırmızımtırak tüyler vardır ya, bir kere taktı mı güvercin o tasmayı boynuna başka birisini sevemezmiş, ama bazen fazla sevgiden güvercinler birbirlerini de öldürürlermiş, birbirlerinin gırtlağını deşerlermiş fazla sevgiden, o yüzden o kızıl tasmaya da güvercin gerdanlığı derlermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Arkadaşlar bana setupunu bulabilirmisin ilk konuda m.e.g.a.u.p.l.o.a.d a giriyorum aktivasyon kodu görünmüyor.

Eğer link ölmemişse rahatlıkla görülür.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Arkadaşlar bana setupunu bulabilirmisin ilk konuda m.e.g.a.u.p.l.o.a.d a giriyorum aktivasyon kodu görünmüyor.

onun için youtube jacker 1-2-3-4-5 yüklücen ardından antisansürü kurup açcan ve ağ bağlantılarına gir yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler de en altta bişi olcak ona tıkla özellikler de karşına dns ayarları çıkcak herkes dns ayarlarını böyle yapar:

Yeğlenen DNS sunucusu : 4.2.2.1
    Diğer DNS Sunucusu : 4.2.2.2

Ama sen böyle yap

Yeğlenen DNS sunucusu : 208.67.222.222
    Diğer DNS Sunucusu : 208.67.220.220

ardından uygula de ağ bağlantılarına sağ tıkla onar de şimdi girmediği site kalmaz megaupload dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 5 Kasım 2009; 15:02:10 >

• mew_three sağol bilader...Ben üyelik aldım fakat hiç bir servere giremiyorum ne iş?
    Güvercinin boynundaki o kırmızımtırak tüyler vardır ya, bir kere taktı mı güvercin o tasmayı boynuna başka birisini sevemezmiş, ama bazen fazla sevgiden güvercinler birbirlerini de öldürürlermiş, birbirlerinin gırtlağını deşerlermiş fazla sevgiden, o yüzden o kızıl tasmaya da güvercin gerdanlığı derlermiş.
  • daha oynayan varmiki :D
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.