Şimdi Ara

Cin Serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cin Serverinde daha kimler oynuyor ? ve kimler oynadi ? oynamayanlar acc larini banaverebilirler , ben DMO gelesiye kadar Cin de kalacam

• ben unuttum Id ve şifreyi
  • aramizda okadar kayitli oynamayan üye var :D icinde hicbir hayir sever yokmu ya....
  • diğerleride unutmuş olabilir
  • oha okadar kisi oynuyordu :D hepzidemi unutmusdur
  • Bende bir sorun var 3.servere tıklayınca giriş yeri geliyiyor 4.serverı tıklayınca biraz donuyo sonra bir yazı geliyor neden acaba?
  • 4 server yok artik :D 4 ve 1 ikizi bir Server oldu , yani en bastakine bazacaksin
  • Ok.Msnyi attım görüşelim
  • Ayıptır söylemesi Türklerde en iyiyim ve şuanda oynuyorum
  • bende ara sıra giriom işte.

bide de get lan 3 e 3 kapışmamızda hiç digimi kaybetmeden sermiştims eni hatırla sora sen +8 +6 +5 +7 +7 +7 dizince anca yendin beni

şaka bi yana oyun öldü inglerden bile oynayan az
  • oyun full Ispanyol
  • Arkadaşlar bana setupunu bulabilirmisin ilk konuda m.e.g.a.u.p.l.o.a.d a giriyorum aktivasyon kodu görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDeaN -- 2 Kasım 2009; 16:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Arkadaşlar bana setupunu bulabilirmisin ilk konuda m.e.g.a.u.p.l.o.a.d a giriyorum aktivasyon kodu görünmüyor.

Eğer link ölmemişse rahatlıkla görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

Arkadaşlar bana setupunu bulabilirmisin ilk konuda m.e.g.a.u.p.l.o.a.d a giriyorum aktivasyon kodu görünmüyor.

onun için youtube jacker 1-2-3-4-5 yüklücen ardından antisansürü kurup açcan ve ağ bağlantılarına gir yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler de en altta bişi olcak ona tıkla özellikler de karşına dns ayarları çıkcak herkes dns ayarlarını böyle yapar:

Yeğlenen DNS sunucusu : 4.2.2.1
    Diğer DNS Sunucusu : 4.2.2.2

Ama sen böyle yap

Yeğlenen DNS sunucusu : 208.67.222.222
    Diğer DNS Sunucusu : 208.67.220.220

ardından uygula de ağ bağlantılarına sağ tıkla onar de şimdi girmediği site kalmaz megaupload dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 5 Kasım 2009; 15:02:10 >

• mew_three sağol bilader...Ben üyelik aldım fakat hiç bir servere giremiyorum ne iş?
  • daha oynayan varmiki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.