Şimdi Ara

çin mi tayland mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kore olmazsa sizce bu iki ülkeden hangisinde üniversite okunup daha sorna yaşamak için daha mantıklı? oraya giden gören arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Amaç üniversite okumaksa, Çin biraz daha mantıklı olabilir ama iyice araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Amaç üniversite okumaksa, Çin biraz daha mantıklı olabilir ama iyice araştırmak lazım.

üni okuyup daha sonra orada kalıp yaşamak hocam
  • Yaşanabilirlik konusunda Çin'in doğru tercih olabileceğinden emin değilim, forum üzerinde daha önce Çin'e gitmiş üyelerimiz bulunuyor, kişisel yorumlarından anladığım kadarıyla havasının kasvetli ve damak tatlarının bizim yapımıza uygun olmadığıdır. Yukarıda ki iki seçenek içerisinden Tayland daha mantıklı bir yönelim olabilir.
  • quote:

Yaşanabilirlik konusunda Çin'in doğru tercih olabileceğinden emin değilim, forum üzerinde daha önce Çin'e gitmiş üyelerimiz bulunuyor, kişisel yorumlarından anladığım kadarıyla havasının kasvetli ve damak tatlarının bizim yapımıza uygun olmadığıdır. Yukarıda ki iki seçenek içerisinden Tayland daha mantıklı bir yönelim olabilir.

ama hocam şöyle birşey de var taylanda okusam ne kdar para kazanabileceğim ki orada?
  • Yanlış anladıysam lütfen düzeltin, okurken çalışma gibi bir düşünceniz varsa bu düşüncenizi tekrar teyit edin. Çünkü, öğrenci vizeleriyle yasal olarak çalışma imkanı olmamaktadır. Ancak Tayland için durum nedir tam olarak bilmiyorum. Ek olarak Tayland, Ukrayna gibi ülkelerde, forumdan da tanıdığım bir çok üye iş kurmuş ve zannediyorum ki kazançları oldukça iyi. Tabi bu söylediklerimin olabilmesi için, Türkiye'den belli miktarda birikimi, Taylan'da iş kurmak adına harcamak gerekiyor.
  • quote:

Yanlış anladıysam lütfen düzeltin, okurken çalışma gibi bir düşünceniz varsa bu düşüncenizi tekrar teyit edin. Çünkü, öğrenci vizeleriyle yasal olarak çalışma imkanı olmamaktadır. Ancak Tayland için durum nedir tam olarak bilmiyorum. Ek olarak Tayland, Ukrayna gibi ülkelerde, forumdan da tanıdığım bir çok üye iş kurmuş ve zannediyorum ki kazançları oldukça iyi. Tabi bu söylediklerimin olabilmesi için, Türkiye'den belli miktarda birikimi, Taylan'da iş kurmak adına harcamak gerekiyor.

hocam okurken değil üniversite bittikden sonra orada iş bulmak anlamında. ben kendi işimi değilde orda bir yerde çalışmak istiyorum. bikimim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı Irlanda mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taylandi falan bosver, tatil icin guzel bir ulke ama calismak icin degil.

Bence listene Tayvan'i ekle. Vize ve Serbest ticaret anlasmasi imzalanacak buyuk ihtimalle bir kac yil icinde. THY'nin de direkt sefer acmasi bekleniyor.

Tayvan'da mandarin konusuluyor dil ogrenmek icin de guzel bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Taylandi falan bosver, tatil icin guzel bir ulke ama calismak icin degil.

Bence listene Tayvan'i ekle. Vize ve Serbest ticaret anlasmasi imzalanacak buyuk ihtimalle bir kac yil icinde. THY'nin de direkt sefer acmasi bekleniyor.

Tayvan'da mandarin konusuluyor dil ogrenmek icin de guzel bir yer.

tayvan pahalı değil midir?
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Tayvan, Güney Kore'den çok daha ucuz bir ülke…

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Taiwan&city1=Taipei&country2=South+Korea&city2=Seoul&displayCurrency=USD
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Tayvan, Güney Kore'den çok daha ucuz bir ülke…

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Taiwan&city1=Taipei&country2=South+Korea&city2=Seoul&displayCurrency=USD

biliyorum hocam ben tayvan ile çini kısayladım :)

• Mesela japonya da orta halli bi lokantada calisip orada barinmak cok mu zor? Boyle is bulamaz mi arkadas?

• Ikisinide bosver. Avusturalya ya git eger imkanin ve maddi durumun varsa. Uzak Doug ulkelerinin hic birinde okunmaz. Ha okumus gibi olayim macera yasarim oh neguzel diyorsan orasini bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 12 Aralık 2013; 20:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Mesela japonya da orta halli bi lokantada calisip orada barinmak cok mu zor? Boyle is bulamaz mi arkadas?

tanıdığım birisi poğaca yapan birini arıyor japonyada biliyorsan yönlendireyim.
  • kore ve çinde bulundum. daha detaylı sorarsan yanıtlayabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.