Şimdi Ara

Çin Malı Nokia N97 Uygun Fiyata(Fiyat Düştü!!!)-130 Ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokla N97 kodlu ürün N97 ile aynı görünüme sahip. Kayar kapaktan, tuş takımına, kameradan menüye kadar birebir N97 taklidi olan cihaz 240×400 piksel dokunmatik bir ekrana da sahip. GSM 900/1800 desteği bulunan telefonda FM radyo, microSD bellek yuvası ve Bluetooth gibi özellikler bulunuyor. Çakma N97′nin çift sim kart özelliği de bulunuyor. Hatta normalde Samsung cep telefonlarında bulunan TouchWiz özelliği Nokla N97′de bulunuyor.

Elimde bir tane Çin malı Nokia n97 var.Nakit paraya ihtiyacım oldu için satıyorum.Herhangi bir sorunu yoktur.

-Ürününü kulaklığı
    -Şarj makinesı
    -1 Gb hafıza kartı ile + kutusu ile verilecektir.

Ürün 10 üzerinden 8 alacak temizliktedir.Hatta ekran Jelatini çalartılmamıştır.
    Not:Belgelerini kaldırdım ama bulamıyorum.Imei kayıtlıdır.

Resimler:

Fiyat: 150 YTL den

130 YTL Düştü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECİRLİ -- 5 Mart 2010; 14:47:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• wi-fi varmı acaba?
  • Yok malesef ::(

• hemşerim amacım ilanı baltalamak değil sakın yanlış anlama ama bak sende adanadasın daha dün mısır çarşısındaydım sıfır wifili n97leri 190liraya buldum sen hem ikinci el satıyorsun hem wifisiz model satıyorsun bende fiyarı braz düşürürsen satman biraz daha kolay olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

hemşerim amacım ilanı baltalamak değil sakın yanlış anlama ama bak sende adanadasın daha dün mısır çarşısındaydım sıfır wifili n97leri 190liraya buldum sen hem ikinci el satıyorsun hem wifisiz model satıyorsun bende fiyarı braz düşürürsen satman biraz daha kolay olabilir

Olabilir kardeşim.Bende ürünü yüksek fiyattan almıştım zamanında.
    Ve Pazarlık payı var...//Edit

• Fiyat düştü.
    Güncel!!!

• nokıa 5200 takas yaparsan çok temız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende satılık n97i var
    5800 benzeri
    klavyesiz
    tam dokunmatik
  • ARkdaşlar YArdım Telefonumu Sattım Elimde 200TL Para Var.ÜStüne Eklicem DAha.50-150 TL kadar.

Nokia N97 Kopyalıarından ALıcam.En Son Modeli Olan Hangisi Ve Fiyatını Bileniniz Var mı.

Bi site de karşılaştım İsterseniz Bakın Şu modele bi
    http://www.ucuzlux.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=173&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=80&vmcchk=1&Itemid=80

Bunu ALmayı Düşünüyom Bİ inciliyi verin.Kararımı Verem Zarar ETmeyem.

• kardeş bende çinmalı nokia 6700 zlassic var 3g li 2 megapixel kamera fln ama ekranda uzun bir çatlak bide tuştakımını tuşlarında kopuklar var(sadece kasa da tuşlar basıyor herhangi bir sorunu yok üstüne 50lira verim bunun takas yapalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.