Şimdi Ara

çin malı n95 8gb

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
90.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun gordum ciahzı gerçekten dıardan bakınca elime alıncaya kadar gerçek sandım ama elime aldımkı telefon kuş gibi dalgamı geçiyon sen dedim arkadaşa normal orjinbal nokia böle teelfonları hafif yapmaz falan muhabbet ederken cihaz hoşuma gitti birtek camerası iyi değil ama goruntusu kualnısı bence iyi ama birde beki arnızada kullanan varsa tavsiyeleriniz alım dedim teşekkürler

• evet arkadaşlar bu konu benim de cok merak ettiğim bir konu..
    aranızda n95 8 gb çin malı kullananlar var mı tavsiye ederler mi...BİR DE GALİBA TV Lİ OLANLARI VAR BU N 95 8 GB OLANLARIN...KULLANICI ARKADASLAR VARSA..YORUMALRINI BEKLİYORUM
  • Aman arkadaşlar uzak durun Çin Mallarından
    Herşeyin kolpasını yaptılar lanet olsun bunlara.
  • çin mallarından uzak durun arkadaşlar....nefret ediyorum adamlardan herşeyin sahtesini yaptılar.
  • Nefret ediyorum bu heriflerden herşeyin çakmasını üretiyorlar! Millet onca emek veriyor bu ş...sizler kopyalayıp, satışı azaltıyor...
  • JBL çakması bir kulaklık aldım.Görünüş olarak orijinalinden daha orijinal. Nasıl yapabiliyorlar onu bile anlamak güç...
  • Tavsiye etmiyorum.

Kamerasi kamera degil,Ekran sozum ona dokunmatik ama dokunmatik demek icin sahit gerek.Isletim sistemi diye,program vb diye bir durum soz konusu degil.Nokia nin symbian isletim sistemi olmayan S40 arayuzunu kullanan telefonlar bile,bi cakma telefonlardan daha cok kisisellestirilebilinir.

Tv niyetine kullanacaksan senin bilecegin bir sey ancak bir muddet sonra elinde kalir .Elinde kalmasa bile olur olmaz tv deneyimleri yuzunden sarj konusunda olmadik yerde yari yolda kalirsin.

En kotusu taklitleri orjinalini yasatir.

Her baktiginda kendine, bunun aslini almak vardi der durursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone XR - Irak Cihazı Sıfır
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bunlar sağlem değil....

ucuz etin yahnisi hesabı...
  • bu çakma n95 fiyatı nedir 250 ytl civarındaysa bende almayı düşünüyorum kim ne derse desin orjinalinide alsam 6 ay sonra mutlaka sıkılacam en iyisi ucuza alıyımda zarar etmiyim diye düşünüyorum zaten görünüşü yeter n95 diye sağ sola hava atmak için bile alınabilir zaten telefonda symbian işletim sistemini kullanıyorum bir tek foto çekmek için fotoraf makinesi kullanıyorum mp3 için başka telefon kullanırım olur biter birde bu çakma n95lerin çift kızağı varmı
  • Cift kizagi olsa ne olur olmasa ne olur,N95 deki multimedia secenekleri olmadiktan sonra bir manasi yok.
  • Arkadaşlar N95 8GB tamamiyle bir statü telefonudur cihaz öncelikle özellik değilde tipi ile ön plana çıkıyor özellik ise ikinci planda kalıyor özelliğe gelince 2 mp çift kamera ses fena sayılmaz bu fiyata çok güzel derim

çin malı n95 8gb

çin malı n95 8gb

• Arkadaşım yanlış anlama ama kaç kez çin malı telefn aldın yada teknik olarak bu cihaz hakkında ne biliyorsun eğer biliyorsan bizimle paylaş yoksada kimseyi yanlış yönledirme
    ÇİN malı benden sorulur her gün elimden yüzlerce geçiyor eğer kafanıza takılan bir sorun olursa işi
    ehline yani bana bırakın satış ve tamiri
    Gaziantep'ten Saygılar
  • Lütfen Mantığınız la yola çıkarak yorum yapmayın derim tekrar söylüyorum kafasına takılan sorunlarınızı
    bekliyorum
  • Buyurun size başka Çin malları

çin malı n95 8gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: camersel

Arkadaşım yanlış anlama ama kaç kez çin malı telefn aldın yada teknik olarak bu cihaz hakkında ne biliyorsun eğer biliyorsan bizimle paylaş yoksada kimseyi yanlış yönledirme
    ÇİN malı benden sorulur her gün elimden yüzlerce geçiyor eğer kafanıza takılan bir sorun olursa işi
    ehline yani bana bırakın satış ve tamiri
    Gaziantep'ten Saygılar

Degil elinden yuzlerce gecmesi,cindeki uretim bandi senden bile sorulsa,parcalari kiloyla satilan bu adi cakma cin mali telefonlari kullanmam.

Kac kere cin mali telefon kullanmakla ilgisi yok bunun,piyasada bir suru adi cin uretimi binbir cesit urun yelpazesinde cihaz var.

Kullananlari goruyoruz duyuyoruz.

Adiligini bir kenara birak,

Sirf kendine ozgu modeller olamadigi icin bile bu telefonlari kullanmam.

Neymis N95 8gb in cakmasi statu telefonuymus ozellik ikinci plandaymis peh peh peh.

Bu cin mallari sen bu foruma uye olmadan cok oncede cok yazilip cizildi.

Neyin ne oldugunu bir cok kullanici senden daha iyi biliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Cift kizagi olsa ne olur olmasa ne olur,N95 deki multimedia secenekleri olmadiktan sonra bir manasi yok.

+1 wi fi felan olmadıktan sonra koca telefonu niye yenımda gezdireyim ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Cift kizagi olsa ne olur olmasa ne olur,N95 deki multimedia secenekleri olmadiktan sonra bir manasi yok.

+1 wi fi felan olmadıktan sonra koca telefonu niye yenımda gezdireyim ki.

arkadaşlar 2.8 inç ekranı var ben sırf bu ekran için bile alabilirim cidden multimedya seçenekleri yokmu bu çift kızakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 9 Mart 2008; 19:44:55 >
  • cinliler artık gecinemiyo devlet iflas etcek diye bu islere kalkısıyorlar lanet olası cinliler harp olsada orayı havaya ucursalar
  • arkadaşlar bu çakma n95 bir cep bilgisayarı kayar mekenızmalı değil.yani klavye falan yok.wi-fi yok.çift sim kart kullanabiliyorsunuz.dokunmatik ekran.ve kamerası 3 mp hassasiyetinde.
  • Cuma günü karşı sınıfta okuyan bir eleman yanıma geldi.. Öyle muhabbet falan derken konu telefonlara geldi.. Amcasının oğlu çin malı n95 8gb satıyormuş fiyatıda : 550 YTL ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.