Şimdi Ara

çin malı mp3/4 firmware anlatım (resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
90.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SC85051F ACT_V3.5.37 bunun fireware ni varsa sevinirim.
  • Arkadaşlar mp4 player da marka model yazmıyor.içini actım SCC91-004V0.3 YF00808@163.COM 2006.09.29 yazıyor.
    bunun için yeni bir yazılım bulamadım...
  • arkadaşlar biraz yardımcı olurmusunuz?arkadaşımız link vermiş ancak hangi güncelleme benim cihaza ait olduğunu bilmiyorum inceledim ama anlayamadım bulamadım.alette sony yazıo (tabi gercek değil)
    yukarıdada yazdığı gibi SCC91-004V0.3 YF00808@163.COM 2006.09.29 yazıyor içerisinde başka bir chip ismi daha gerekiyorsa onuda yazarım.
  • CPU : ATJ2091H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramadan 89 -- 24 Şubat 2007; 21:12:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabianpearl

yaa arkadaşlar ben bir şey soracam bnde de bu sahte sony mp4 ten var.eskiden sorunsuz çalışıyodu ama artık hani usb yi taktığımzda dosyaları aç filan die küçük bi pencere gelir ya o gelmiyo ve sürekli çıkarılabilir disk(F) i açmaya kalktığımda f sürücüsünü biçimlendir diyo bnde tamam diyorum ama windows biçimlendiremedi diyo ve yarıda bırakıyo. yardımcı olursanız çok sevinirim yaa

başka yere yazdım ses çıkmadı bari biriniz cvp yazın lütfen

arkadaşım mp4 ünü yaında verilen programla biçimlendirmeye calış

• göçtü mp4usb ye taktığında sadece dıdıt edip duruyor.kısacası mp4 player i tanımıyor.nasıl dilirtcez şunu?sadece kısa devre etmeklemi oluyor?
  • evet
  • kısa devre işe yaramıyor sanırım.yada ben yapamıyorum.hafıza kartının bir kısmındaki bütün temas yerini kısa devre etsem ne olur?
  • arkadaşlar bende çakma sony mpg4 (çin malı) var.
    şu an pek bir sorunu yok çalışıyor. yanlız radyoyuy açınca
    peryodik olarak 2 sn de bir hafiften dıt-dıt sesi geliyor fazla bi
    rahatsızlık verecek seviyede değil . aynı sorun sizdede varmı acaba .
    birde firmware yükseltince ne oluyor gereklimidir__??
  • mp4 player i usb ye bağladığımda bilinmeyen aygıt olarak algılıyor : firmware yazılımı bunu görmesini nasıl sağlayacaz?
  • ya arkadaşlar benim alete nazar değdi dün cebimdeyken camı kırıldı.
    bir de ben bu film programını çalıştramadım bildiğiniz (mg4 ten film seyretmek için başka dönüştürücü)program varmı__??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannfree -- 22 Şubat 2007; 15:11:04 >
  • arkadaşım radyodan gelen ses cogu pileyırlarda olur .

eğer cam krıldıysa bu ürünelrin piyasada yedek cam ve pili mevcut 7-10 ytl akdar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramadan 89

mp4 player i usb ye bağladığımda bilinmeyen aygıt olarak algılıyor : firmware yazılımı bunu görmesini nasıl sağlayacaz?
  • Selam Arkadaşlar Elimde 256 MBlık kapağında TCM yazan bi MP3 player var sigmatel chip seti olduğu için hiç bakmadan sigmatelin bi programı ile firmware update ettim. etmez olaydım mp3 flash disk gibi oldu ekran yok sadece pc ye takınca Flash disk olarak görüyor. artık flash dosyasıda yok zaten flashta atamıyorum. kasasını açtım 2 tane chip var üzerinde 1.Samsung diğeri Sigmatel bunlardan hangisi flashı ve bunların flash dosyasını nerden bulabilirim ve hangi programla ile ata bilrim bide nasıl hangi bacaklarını kısa devre yazacam forumda yazılar var sadece hangi bacaklara atılacağı yazılmamış
    chipler
    1. CHİP : SAMSUNG 501 K9F2G08U0M YCB0
    2. CHİP : SİGMATEL STMP3502 L100 CA4 U00350
    BUNLARIN HANGİSİ FLASH SAMSUNGMU
    Bİ KARTIN ÜZERİNDE Bİ YAZI VAR ONUDA YAZİM MB906SIV20-B 160904

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞANA..
  • samsung yazan flash belek oluyor.arkadaşım anlaşılan benimki gibi olmuş seninde
  • Ahh ulan ahh kaca aldınız beyler siz bu cihazları bende bir salaklık yaptım ACT2091_S75

9,0,48 aldım.. nasıl bir cihaz bu bilgi alabilcegim bir adres varmı yardımcı olursanız sevinirim...
  • ben 75ytl ye aldım 1gb'lık.1 ay kulanamadan sacma sapan işler yapmaya başladı kendiliğinden bir yazılım buldum attım.atılış o atılış ...
  • şu kısa devre etmeyi DETAYLI şekilde biri anlatabilirmi?
  • beyler ben bu modifiye işini yaprımda ondan sonra o olusan dump.bin dosyasını nereye atıcamm solersenız sevinirim kolay gelsin
  • arkadaşlar forumda yazan olayı gerçekleştirdim yani mp3 playeri adfu olarak tanıttırdım ama sorunum şu pc ye takınca yeni donanım bulundu diyor ok driverı yükle diyorum hata mesajı logo uymsuz diyor nette usb adfu device driveri arattım ama birtürlü indiremedim yardım hata mesajında wındows logo uymluluğu sınamsından geçmedi diyor mp3 playerim çin malı 1 gb lık sony yazıyor s-23 yardım cı olabilecek arkadaşlara teşekkürler firmware de bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.