Şimdi Ara

Çin malı Iphone 4s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşım telefon alacak kaçak telefon Iphone 4s 450 TL sizce uygun mudur ve orjinalden farkı varmıdır ?

64Gb kapasitesi var .

Şimdiden teşekkürler .

• Sakın almak gibi bir hata yapma bence. Çünkü Çin Malı telefonlar sadece görüntüsü için üretiliyor. Yani alacağın şey Iphone 4s görünümlü Nokia 3310 Ve neden o kadar pahalı anlayamadım, maksimum 50 TL falan olması gerekir Çin Malıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeenSoul -- 24 Şubat 2013; 13:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntel_Core_İ5

Arkadaşlar arkadaşım telefon alacak kaçak telefon Iphone 4s 450 TL sizce uygun mudur ve orjinalden farkı varmıdır ?

64Gb kapasitesi var .

Şimdiden teşekkürler .

işletim sistemi ios değil, kamerası kötü olacak, apple storedan yararlanamazsın, malzeme kalitesi daha kötü olur, ekran kalitesi daha düşük, ses ve müzik seviyesi vasat olur kısaca sadece görünümü iphone olacak sırf görüntü için 450 veririm dersen alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sl4y

Sakın almak gibi bir hata yapma bence. Çünkü Çin Malı telefonlar sadece görüntüsü için üretiliyor. Yani alacağın şey Iphone 4s görünümlü Nokia 3310 Ve neden o kadar pahalı anlayamadım, maksimum 50 TL falan olması gerekir Çin Malıysa.

Bilmiyorum türkcell'den alıcam ama hani şu 2. el telefon alıyorlar telefon satıyorlar ucuza .Adam arkadaşıma "Çin orjinali" demiş .
  • Bildiğimiz klasik seyyar satıcı yani Benim yorumum kesinlikle uzak durman dostum, ayrıca "Çin Malı" kategorisinde olan bir telefon 450TL ye hayatta değmez. 450TL ye Iphone maketi satın almış olursun eğer onu alırsan öyle diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

Arkadaşlar arkadaşım telefon alacak kaçak telefon Iphone 4s 450 TL sizce uygun mudur ve orjinalden farkı varmıdır ?

64Gb kapasitesi var .

Şimdiden teşekkürler .

işletim sistemi ios değil, kamerası kötü olacak, apple storedan yararlanamazsın, malzeme kalitesi daha kötü olur, ekran kalitesi daha düşük, ses ve müzik seviyesi vasat olur kısaca sadece görünümü iphone olacak sırf görüntü için 450 veririm dersen alabilirsin

Ben almıcam zaten arkadaşım alıcak .Teşekkür ederim arkadaşımı uyarıcam ama karar ona kalmış bende Ace 2 almayı planlıyorum bu hafta sonu Vatan'dan .

Teşekkür ederim .

• quote:

Bildiğimiz klasik seyyar satıcı yani Benim yorumum kesinlikle uzak durman dostum, ayrıca "Çin Malı" kategorisinde olan bir telefon 450TL ye hayatta değmez. 450TL ye Iphone maketi satın almış olursun eğer onu alırsan öyle diyeyim.

Hmm tamam ve ben almıcam arkadaşım alıcak söylerim ona benim dediğim gibi ben Ace 2 alıcam hafta sonu inşallah .
  • Almayarak 450TL yi çöpe atmamayı seçmiş olursunuz. Bende yakın bir tarihte Ace 2 almayı düşünüyorum. Kaliteli, özellikli ve ucuz bir telefon. Onun hakkındada biraz araştırma yapayım en iyisi..
  • "Çin orjinali"
  • quote:

Almayarak 450TL yi çöpe atmamayı seçmiş olursunuz. Bende yakın bir tarihte Ace 2 almayı düşünüyorum. Kaliteli, özellikli ve ucuz bir telefon. Onun hakkındada biraz araştırma yapayım en iyisi..

Nisan ayında 4.1.2 android sürümü olacakmış öyle duydum .
  • O paraya gidin normal tuşlu bir cihaz alın daha iyi. Sırf tip yüzünden o kadar parayı çakma cihaza vermek saçmalıktan başka bir şey değil.
    Elinizde patlayacak, arıza yapacak bilmem ne kime gideceksiniz ? Muhatabınız yok bir defa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

O paraya gidin normal tuşlu bir cihaz alın daha iyi. Sırf tip yüzünden o kadar parayı çakma cihaza vermek saçmalıktan başka bir şey değil.
    Elinizde patlayacak, arıza yapacak bilmem ne kime gideceksiniz ? Muhatabınız yok bir defa.

Ben almıcam kaç kere söylüycem

• Ben alarak hata yaptım elimde patladı sen o hataya sakın düşme..
  • quote:

quote:

O paraya gidin normal tuşlu bir cihaz alın daha iyi. Sırf tip yüzünden o kadar parayı çakma cihaza vermek saçmalıktan başka bir şey değil.

yaa birak simdi, herkes yuklenince "ben almiyca, arladasim alacak" ayaklarini
    saka bir yana alma sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

quote:

quote:

saka bir yana alma sakin

Kardeş ister inan ister inanma .

Edit : En başta da yazmıştım zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntel_Core_İ5 -- 25 Şubat 2013; 15:46:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

quote:

quote:

saka bir yana alma sakin

Kardeş ister inan ister inanma .

Edit : En başta da yazmıştım zaten .

takılıyorum dostum, ciddiye alma

• Cin orjinali olayına kahkaha attım varmı böyle bir sey :D satmak icin her seyi yapıyorlr masallah. 450 tl ye 2. el tertemiz 3S alınabilir. En azından cin orjinali değil de harbi orjinal olur.

• http://www.radikal.com.tr/ekonomi/cakma_iphone_4_yok_satiyor-1054932

• quote:

64Gb kapasitesi var .

Şimdiden teşekkürler .

Goophone düşünülebilir bende bi ara çok düşündüm ama şimdi onu çinden kim getrcek o da var

Edit: root işine girmiceksen ace 2 tavsiye etmem. Pek çok oyunu oynatacak gücü var ama hafızası yok. Ne fifa sığıyo ne mostwanted ne de asphalt 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 1 Ağustos 2013; 8:01:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.