Şimdi Ara

çin char kasanlar neden çin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi güzel çinli pot sorunu yok silah değiştir skill bas sorunu yok felan falanı yok da şimdi 100 lwl gelicek çok sağlam sp desteği gerekecek

şimdi diyorum çinli kasayım diyorum mesela 80 lwl den sadece temiz 500k istiyor 80-100 bi o 300-400 istiyor bune yaw şimdi onglarda 1m mı yapıcam

oysaki gel avrupaya 15 sn pot ne güzel manyak bi pot tasarrufu yapıyorsun sp derdi çin charlara göre nerdeyse %50-60 daha karlı kasması zevkli felan falan..

neyse çinli char kasan arklar neden çin?

• Oyun Çinlilerle başladı da o yüzden

Arabic charlarla başlasaydı Arap kasardım Eu ilk çıksa Eu kasardım..
  • Fantazisi ayrı.
  • Eulara göre daha hızlı kasar eulardaki gibi gp çıkıtmı pt çıktımı die endişelenmessin ve gördüğüm eşit şartlı pvplerde chler kesiyor hep (glaive hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Eulara göre daha hızlı kasar eulardaki gibi gp çıkıtmı pt çıktımı die endişelenmessin ve gördüğüm eşit şartlı pvplerde chler kesiyor hep (glaive hariç)

ndn glavie hariç
  • Çinli bir kere 1vs1 de daha etkilidir, yani bu yüzden solo adamıdır bir nukeri koyarsın bota snow shield ile birde pot depolarsın gece bırakırsın bir spota sabaha kadar kasar towna gitmeden ( repairler falan olucak) Ama eu bota geliyorda çin kadar gelmiyor bir wizarddan bu performansı bekleyemezsin yani mutlaka olur ölüm afk bir bot wizardin kaderidir.

Ya ilerde pot masrafı falan pek önemsemiyorsun çünkü lv yükseldikçe daha rahat para kırıyorsun.. Ama sp olayıda öyle mesela bir crossbow + bard 90 lve rahat farmsız gelebilir.. Ama bir çin buildi bunu yapamaz. Mutlaka bir mastery düşük kalır.
  • çin eskiden iyiydi 70 master de 80 masterde ne zaman geldi 90 ne zaman geldi eu çin charlar rotayı kaybetti.

@Hypocrites

doğru pvp denince aklıma hemen çinliler 70 de duel weapon zamanında bi ayrıydı 80 de skilleri bi ayrıydı da 90 da geldi geçti 100 de artık iş şaştı duel weaponu bırak onuda bırak skilleride geçtim master yetmiyor sp yetmiyor pot yetmiyor yaw adamlar pvpde denge olsun diye (bence) vigorları çıkardı bi wizard geliyor bi vuruyor 27k dan 5k ya düşüyor adam o aradaki 22k yı neyle kapıcak 820 hp potuylamı ?

botta dediğin gibi eular bence de bota gelmeZ. alıcaksın kolanı fantanı oturucaksın pc ye başlıcaksın kasmaya ama iyi oldu bu eu işi adam gibi pt kuruyorsun macera yaşıyorsun

çinde pt kursan kimse kimse ye faydası yok anca 8 kişiyi toplucan ex fazla gelsin heleki bu pt mobları yokken çinde pt kurmak unique lerde birbirine haber vermek için job larda işe yararıyordu .

eu lar geldi kastığımız charlara biraz daha önem veriyoruz. (bence) bi wizard veya bi xbow u kasarken özene bözene kasarsın öyle çin charlar gibi bırak bota 1 ayda 80 2 ayda 90 ver bota topla sp topla item ee nerde kaldı bu işin zevki? kale savaşı job event felan boş biyerden sonra sıkıyor

bak ksro ya adamlarda bot yok zevkine kasıyor 100 lwl çin char kasmak sanat heleki blade adamlar sanat eseri yaratıyor adamlar adamların charları oğulları yavruları bi yerde emek var EMEK!

neyse fazla konuştuk evvvet yorumları bekliyoruz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama şimdi bide şöyle bişey var
    kendimden örnek vereyim bi char kastım o zaman 70 lvl sınırdı elle kastım tam 70 oldum ertesi gün charımı hack lediler

bence burada hack lenme korkusuda var biraz şimdi bi char kastım nerdeise hiç elimi sürmedim hep bot la
    ayrıca elle kastığın zaman botlarda oluyor çevrende bütün botlara söve söve kasmaya çalışıyorsun ( gerçi elle kastığın zaman daha hızlı kasıyorsun ama ) ama iyi ama kötü kasıyorsun %20 ama bi bakıyon senden sonra char açmış adamlar olmuş 80-90 mecburen bırakıyorsun bot a diğer adamlara yetişmek için sonra belli bi süre sonra sıkılmaya başlıyorsun sosyal hayat lazım kızlar lazım kızlara diyemiyorsun ben char kasıcam kardeşim bulaşamam senle dediğin zaman kız basıyor tekmeyi

bot geldi kızlarada zaman kaldı yanı anlayacağınız he zevk se bot la ol 100 biraz sp kas yatarken bırak bot a akşamları 2 saat ekşın yap vur kafayı yat dinlen

Sonra artık bot la kasan arkadalşar da genelde oyunda oluyor sadece arkadaşlarıyla muhabbet eden mi dersin pazarda mal satanmı dersin fıkralar gırla şamata bol anlıyacağın sadece elle kasmak zevk vermiyor bence pc başında muhabbet daha zevkli

ksro da adamların boş vakti var oturuyor pc başına gırla kasıyor zevkine adamların derdi yok 1 erkeğe 10 kız düşüyor burası Türkiye kardeşim rekabet var

ya biraz fazla uzattım saçma oldu ama idare edin

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Eulara göre daha hızlı kasar eulardaki gibi gp çıkıtmı pt çıktımı die endişelenmessin ve gördüğüm eşit şartlı pvplerde chler kesiyor hep (glaive hariç)

glavie düşmeye devam ediyor.bakalım ne zaman adam gibi skiller gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TExAS_ -- 11 Mart 2009; 0:42:54 >
  • ne düşmesi beya asıl şimdi glaveler aslan gibi geliyor 5 tane skill açılıyor adamlara
  • Çin> Cold + Bowman = EU MORT
    LVL 65 Çin Bowman kasıyorum, kendimden 5-6 level yüksek EU charlarını kesiyorum, tabi yapılandırmanın ve silahında etkisi oluyor..

Combat'a girdiğim zaman Çin charıyla oynamak daha bir zevk veriyor...
    Baktınız canınız azaldı hemen biraz uzağa kayıp can dolduruyorsunuz, ardından snow shield açacan..sonra başlican EU'yu kesmeye
  • EU olup 45sn dayanıcağıma Çin olup sonsuza kadar girerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.