Bildirim
Çılgınca bir Pack açma videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam birincisi bu packler gerçekse yok böyle bir şans biz de kendimizi pack açıyor sanıyoruz biz anca kırıntılarla idare ediyormuşuz ikincisi ise bolf ramshield olayı gülsem mi yoksa şaşırsam mı bilemedim buna denecek bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçek olması lazım tek tek pack açmamışlar açtıkları iyi packleri koymuşlar sadece mesela bolf ramshield açan adamda 210 tane pack vardı ayrıca kahkaha attım bolf ramshield olayında -
Hocam onun farkındayım ama ben daha 2 legli pack bile açamadım değil 3 tane ya da bi golden bi normal bunlar bana uç noktada şans gibi geliyor
bolf sa yok artık dedirtiyor
olabilir o değilde pack açasım var bolf çıkar mı acaba -
Ben bunların bir satış politikası olduğunu düşünüyorum . Pack açmak olsun Hs Cs Go Fifa bunlarda yayıncılarla anlaşmalı bir şekilde şanslı bir şekilde iyi şeyler çıkıyor ve bunlar hep Twitch yayıncıları oluyor bana göre firmaların satış politikası . Tabi hiç düşmüyor degil ama yani bana şuana kadar epic bir kere geliyorken arkadaşıma 3. pack inden legendry çıkmasıda var . Bizdeki şanş faktörü onlardaki sponsorluk ve satış politikası .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BunnyFooFoo -- 23 Kasım 2015; 1:24:12 >
En sonda gold rhonin gold chillmaw gold epic 2 rare vardı sanırım.şaka falan herhalde :@
Düşünce biraz tuhaf geldi. Bir algoritması vardır elbet ama pack açmaya özendirmek için bu tarz bir şeyin yapılacağını zannetmiyorum. Streamlar da genelde yüksek sayılı packler açıyor. O kadar açılan packin arasında olasılığı çok düşük de olsa bu tarz olaylar olabilir. -
Bende aynı packte gold Justicar ile Varian Wrynn çıkarmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Düşünce biraz tuhaf geldi. Bir algoritması vardır elbet ama pack açmaya özendirmek için bu tarz bir şeyin yapılacağını zannetmiyorum. Streamlar da genelde yüksek sayılı packler açıyor. O kadar açılan packin arasında olasılığı çok düşük de olsa bu tarz olaylar olabilir.
Olabilir Hocam tabi ama f2p bir oyunda böyle bir yol izlemiş olabilirler diye düşündüm özellikle de Cs go da iyi bir şey binde bir çıkıyor da insan deliriyor artık ve hep onlara iyi bir şey çıkınca böyle düşünmek zorunda kaldım hep şansız olan benmiyim ya .
Geçen gün tüm murloc ları biriktirdim ve doğal olarak old murlock eye (Legendary kartı geldi görev icabı ama 3 tane ;)) Bug da sınır tanımıyor blizzard ;)
Eve geçince müsait bir zamanda fotoğrafını eklerim ilgili başlık altında... -
quote:
Orijinalden alıntı: gunner89
Geçen gün tüm murloc ları biriktirdim ve doğal olarak old murlock eye (Legendary kartı geldi görev icabı ama 3 tane ;)) Bug da sınır tanımıyor blizzard ;)
Eve geçince müsait bir zamanda fotoğrafını eklerim ilgili başlık altında...
Dust edilebiliyor olsaydı işinize yarardı :)) -
Bug...
-
arkadaşlar goldla aldığım 2.packimden grommash hellscream çıktı.Sizce bunu için warrior oynamalı mıyım? Oyuna yeni başladım sayılır daha çoğu heronun 20 kartını da açmadım.Önerileriniz var mı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X