Dikkat spoiler içermektedir. İstemeyenler ya da filmi izleyecek olanların okumaması tavsiye edilir. Okunulması halinde film izlendikten sonra "Allah seni bildiği gibi yapsın PHI. Ne diye yazarsın şunları. Filmin bi tadı kalmadı" denilmemesi için okunulmaması tavsiye olunur. Aksi taktirde sorumluluk kabul edilmez
Çılgın Dersane
Bu gün arkadaşla gittik filme. Aslında neye gideceğimizi bilmiyorduk hadi gidelim ne varsa bi bakarız izleriz dedik. Yandım ali vardı bu vardı birkaç tane film daha vardı hadi bu olsun dedik ve girdik filme. Film biraz saçma başladı açıkçası. Dershane iflas ederken dershane sahibinin torunu bir fikir atıyor ve hemen herkes kendini antalya’da buluyor. Ve işler asıl burada başlıyor. Filmin sitesindenhttp://www.cilgindersane.com/ biraz daha detay alayım diye birkaç şey okudum. Karakterler hakkında falan. Karakterler hakkında açıklamalarla filmdekiler arasında bazı uyuşmazlıklar var. Uyuşmazlık değil de filmde o yazanlar tam belli değil. Karakterler bölümünü okuyunca daha da şekillendi film. Filmin başlarında kız tavlamak için uğraşan erkekler, bir aşk hikayesi(kıza söyleyemiyor.arkadaşının sayesinde aşkını itiraf ediyor), ziverle Şehmuz sahneleri, sakarın sakarlıkları, timurun çapkınlıkları ve bazı komedi sahneleri vs oluyor. Sonraları ise dershanenin borçlarından dolayı kapanacak olmasından dolayı dershane öğrencileri antalyadaki bir yarışmaya katılıyorlar. Yarışmada futbol voleybol dans moda yüzme boks gibi kategoriler bulunuyor. Bunlar yarışmayı kazanıyor dershane kapanmıyor. Filmin kısaca konusu bundan ibaret. Filmde erotizm biraz fazla kaçmış gibi. Gibi değil baya baya fazla kaçmış. Film 18+ değil ama 13+ olmalı şahsımca. Filmde bazı sevişme sahneleri plajdaki kızların bazı erotik dansları bazı sahnelerde müstehcenlik olması bunu gösteriyor. Yan koltuğumda baba ile oğul(çocuk en fazla 10 yaşında) iki seyirci vardı. İlk yarı bitmeden adam kalktı gitti çocuğuyla birlikte. Çocukların seyredeceği bir çocuk filmi değil işin doğrusu. Gelelim kalite olarak yoruma. Çekimler müzikler oyunculuklar gayet güzeldi. Herkes hakkını vererek oynamış gerçekten. Hele dans sahnesinde oynayanların benimle dans eder misin yarışmasının birincileri oynayınca bu sahne filmin en güzel sahnesi oldu. Senaryo ve öykü açısından film oldukça zayıf kalmış bana göre. Daha ilginç bir öyküsü olabilirdi gibime geliyor kanaatimce.
Uzun lafın kısası: Film konu olarak yetersiz çekim müzik(müzik baya güzel.limewireden bulabilirsiniz) oyunculuk olarak başarılı.
PHI böyle bir filme gitmekle bütün imajını yerle bir ettin ya
cüneyt arkına bu filmde oynadığı için bir
hayallerimi yıktın malkoçoğlu
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
Filmden önce film hakkında yazılar okumuştum. Acaba denildiği kadar saçma bir film mi diye merak ettim. Ve farketmez birine gideriz diyerek gittiğimiz sinemada bu film çarptı gözümüze bunu izledik. Yandım aliye girecektik arkadaş izlemiş olmaz dedi. Dejavu kalkmış kaçırdım Emret komutanım gibi saçma sapan bi filme gitmeyi kendime yediremedim. Diğer bir kaç film daha vardı. Son olarak buna kaldık. Yanımdaki kız düşkünü arkadaşımın da filme girmemde etkisi yok değil. Fakat imajım bir filme gittim diye yerle bir olacaksa varsın o imaj olmasın
Ayrıca taner.Strangeyi bana güldürdün ya alacağın olsun. Malum onun kuyruk amaaan pardon imza acısı var
sırf deniz seki için yine giderim bana ondan bahsetsenize
quote:
Orjinalden alıntı: TRajikomik
Deniz seki? Bu filmde deniz sekinin oynadığına emin misin?
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Filmden önce film hakkında yazılar okumuştum. Acaba denildiği kadar saçma bir film mi diye merak ettim. Ve farketmez birine gideriz diyerek gittiğimiz sinemada bu film çarptı gözümüze bunu izledik. Yandım aliye girecektik arkadaş izlemiş olmaz dedi. Dejavu kalkmış kaçırdım Emret komutanım gibi saçma sapan bi filme gitmeyi kendime yediremedim. Diğer bir kaç film daha vardı. Son olarak buna kaldık. Yanımdaki kız düşkünü arkadaşımın da filme girmemde etkisi yok değil. Fakat imajım bir filme gittim diye yerle bir olacaksa varsın o imaj olmasın
Ayrıca taner.Strangeyi bana güldürdün ya alacağın olsun. Malum onun kuyruk amaaan pardon imza acısı var
olan olmuş artık, neyse daha fazla üzülme bence
/>
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TRajikomik
Deniz seki? Bu filmde deniz sekinin oynadığına emin misin?
Arkadaş yanlış topice geldi galiba
quote:
quote:
quote:
olan olmuş artık, neyse daha fazla üzülme bence
/>
Yok canım ne üzüleyim
quote:
Yalnız film gerçekten baya baya bi açık. 13+ kesinlikle olması gerekirdi. MAKSIMUSun da dediği gibi zaten cüneyt arkın da karizmasını dağıttı.gerçi bir de dünyayı kurtaran adamın oğlu var orda nasıl bilmiyorum da onu da pek beğenenler yok yani hele bir dansı var bizim malkoçoğlunun