Şimdi Ara

Çıldırmamak elde değil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ttnet 1mb limitsiz aboneliğim var.yaklaşık bir haftadır modemi açtıktan 5 dakika sonra bağlantı kesiliyor.modem üzerindeki adsl ve internet ışığı normal şekilde yanıyor.
    modeme reset attık çare olmadı.ayarları defalarca gözden geçirdik(en ince detayına kadar) olmuyor.kesinti bazen 5. dakikada değil 20. dakikada oluyor.modemi açıp kapıyoruz süreç başa dönüyor.müşteri hizmetlerini aradık modemi açın kapayın gibi basit çözümler sundular.splitter arızalı olabilir dedik yenisin taktık yine değişen bir şey yok.başka modem bağladık onda da aynı durum.telefon hattını kontrol ettik herşey normal telefonda parazit vs yok.evde iki bilgisayar var biri kablosuz diğeri ethernet üzerinden bağlanıyor.fikri olan?



  • Merhaba,

    Siz de Splitter varsa, TTNET de de buna benzer bir Port vardır. Bulunmuş olduğunuz şehir deki Telekom ile görüşün ve o portun kontrol edilmesini sağlayın.

    Herkes bilmez bunu, ama denenecek herşeyi denemişsiniz siz. Bulunduğunuz şehir deki Telekom ile irtabata geçip sorununuzu anlatın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 2 Mart 2012; 23:42:49 >
  • bir üstteki mesaja katılıyorum.
    bölgenizdeki telekoma gidip portunuzun değiştirilmesini rica edin.
  • hızlı geri dönüş için öncelikle teşekkürler.splitter kullanmadan direkt hattı modeme bağladık ama bu seferde telefonu cızırtı ve parazit sesinden kullanmak mümkün değil ,kopma sorununu test edemedık o sırada çünkü telefon sıkça kullanılıyor.sanırım telekoma bizzat gidip ilgilenmek gerekiyor.buarada müşteri hizmetleri çok yetersiz telekomun.
  • bi dakka...
    splitteri aradan çıkarıp hattı modeme direk takarsan telefon nasıl çalışıyor?
    paralel mi bağlı yoksa?
  • musterı hızmetlerı yetrsız kalıyor dıye bırseyı kabul etmeyın ..yetrsız kalamz .. az once fakrlı bır konuda yazdım aynı seylerı..kardesım lafın gelısı acın agzınısı yumun gozunuzu ..sız bu hızmete para oduyorsunuz ...!!! benzer sorunlar yasadım ..onlar gelıp tesısatınızı degıstırın sorun sızın tesısatınızı dıyecek kadar bu konularla ılgılenmek zorundaaa ..!!! ekıp gondersınler telefonda konusdukları musterıyı mal yerıne koyup modemı kapayıp acın demesınler ..!! buna sız engel olun ..bakın ben tecrube ettıgım ıcın bu kadar net konusabılyıorum..admalara gun ıcınde clasıyorum evı degı lcebı arayın ..olmadı aksamı bekleyın ben modmeı nbasındayken arayın gıbı saat bıle verdım ..!! SIZ NE KADAR ALTTAN ALIRSNAIZ ONLAR O KADAR ISIN KOLAYINA KACAR ..!!
  • evet mecburen paralel bağladık.
  • şuan splitterli bağlantı bağlı hatta yani olması gerektiği gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbrgn

    evet mecburen paralel bağladık.

    paralel bağlantı olmaz...

    tek bir hat olacak. o hat splitterdaki LINE girişine takılacak.
    splitterin diğer ucundaki 2 çıkıştan biri modeme diğeri telefona gidecek.

    eğer ana hatta splitterdan önce bir paralel hat varsa bu internetinizi düşürür.
    paralel bağlantı ile 2 telefon kullanacaksanız eğer bunu splitterdan sonra yapmanız lazım.
    splitterdan önce birşey olmayacak.

    resme bak...

     Çıldırmamak elde değil !!!
  • bağlantı ilk çizimdeki gibi.paralel bağlantıyı test amaçlı kısa bir süre yapmıştık.bakalım teknik destekte bu kadar pasif kalmaya devam ederlerse başka servis sağlayıcıya geçiş yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.