Şimdi Ara

ÇILDIRACAĞIM!! bazı web sayfalarına giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sayfa görüntülenemiyor mesajları geliyor..

bazen de msn'e giriş hatasıyla karşılaşıyorum..

bunların sebebi ortak olmalı nedir anlayamadım. mikrosoftun ajan yazılım temizleme ve denetleme yazılımı ile makinayı tarattım bişey bulamadı..

başka bu durumda olan yok mu arkadaşlar?

• bende de bu aralar bu sorunlar oluyo hatta şu an msn açamadım
  • Bu sizin bağlantınızla yada girdiğiniz sayfayla alakalı olabilir yada ip ayarlarıyla alakalalı olabilir modemle alakalı olabilir... uzar gider bu...
  • Zor durumda kalınca modemi resetleyin
  • 1) modemin fişini çıkar tak
    2) cookileri sil
    3) internet seçeneklerinden geçmişi sil
    4) modem ayarlarına girip ayarları tekrar yazıp save changes yap
    5) tüm bunları yaptıktan sonra pc yi yeniden başlat
    aynısı bazen bana da oluyor bunları yapınca düzeliyor. az önce başıma geldi. hangisinden düzeldiğini anlayamadım hepsini denersen iyi olur kolay gelsin.
  • OLMADI MİLLET!

YAHU YOK MU BU DERDİN DEVASI?

• Sitem geri yüklemesi de bir çözüm olabilir.
  • modem ayarlarından PPP encapsulation ayarlarını değiştirerek bi daha dene
  • ad-aware yükle onla tarat bazen bulamıyo microsoft
  • ad-aware+spy-bot+ms anti-spyware+bir anti virüs programıyla sistemi taratın
  • Bence bi de başka bi tarayıcıyla dene belki de problem iexplorer dandır. Çünkü iexplorerda problem olduğunda msn e de girlmiyor. Bir keresinde benim de başıma gelmişti. Iexplorer dan hotmailime giremiyodum aynı zamanda da msn e. Çok araştırdım ama bulamadım sonuçta çareyi formatlamakta buldum. Ama şöyle de bişey var microsoft ürünleriyle ilgili bi problem olduğundawww.microsoft.com.tr de problemi arattır hem türkçe hem de sana çözümü ve olayın oluş nedenini açklıyolar. Siteye girerken sayfanın altına doğru destek diye bi bölüm var orayı dene kolay gele....

• birde modemin arkasında iğne ucu kadar bir yer var ona basılı tut 10 15 saniye kadar modem sıfırlanıyor sonra dene bendede benzer sorunlar vardı düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 6 Ekim 2005, 10:19:01 >
  • kardeş oda olmassa burayo oku bir dene

http://forum.donanimhaber.com/m_1854903/tm.htm
  • sayfalar tamam da msn e de girmede sorun yaşıyorsan modemi bi kontrol et deerimmmmmmm
  • şöyle de bir durum var. şimdi bağlanır, akşam bağlanmaz.. acayip yani.. sorun yaşadığım sitenin birine msn'deki arkadaşların girmesini istediğimde onlardan bazıları girebiliyor, bazıları giremiyor.

ilginize teşekkür bu arada..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.