Şimdi Ara

Çıkmazda Olmak Böyle Birşey Aslında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

bi ara açmıştın herhalde konu

Evet kardesim hep alta düşüyordu konu yeniden actim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

allah herkesi farkli seyletle siniyor iste, allah sabir versin

Allah razi olsun kardeşim

• Allah yardımcın olsun, bence kpss ile memur olarak atanırsan çalışırken yine ygs-lys ye çalışmaya devam et ve hukuğa git
  • gecmis olsun. ama teyzene laf soyleme. el elin essegini islik calarak arar misali. o krediyi dahi cekmeyebilirdi. iyi yanindan bak. teyzen olmasi, cok zengin olmasi hic birsey ifade etmez. kimi bu anne baba icin bile gecerli. yazinin tamamini okudum ama neden icralik oldugunuzu anlayamadim. ozel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qedi

gecmis olsun. ama teyzene laf soyleme. el elin essegini islik calarak arar misali. o krediyi dahi cekmeyebilirdi. iyi yanindan bak. teyzen olmasi, cok zengin olmasi hic birsey ifade etmez. kimi bu anne baba icin bile gecerli. yazinin tamamini okudum ama neden icralik oldugunuzu anlayamadim. ozel mi?

Kardeşim ödeyemeyince icralik olduk maasta icra var..

• kusura bakma anlamaya calisiyorum, tabi anlamam ne kadar onemliyse. krediler sabit odemeli olur genelde. 6 yil odedinizde simdi ne oldu onu merak ettim. yani insan odeyemeyecegi borca girmez zaten. demek ki hesabi bozan birsey olmus, yada olmali. bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Qedi

kusura bakma anlamaya calisiyorum, tabi anlamam ne kadar onemliyse. krediler sabit odemeli olur genelde. 6 yil odedinizde simdi ne oldu onu merak ettim. yani insan odeyemeyecegi borca girmez zaten. demek ki hesabi bozan birsey olmus, yada olmali. bilemedim

Kardesim evi aldıktan sonra içine masraf yaptık ordan al oraya ver derken büyüdu borç ödenmedi ışte bu 6 senenin yarısi ordan al buraya ver tarzi geçti zaten

• Krediyi neden ödeyemediniz hocam gene sana yansıtılmayan şeyler mi var acep? Özelse tabii beni ilgilendirmez. Allah kolaylık versin. Ulan param olsa da şu forumda gördüğüm bu tarz konuları açan arkadaşlara yardım edebilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Krediyi neden ödeyemediniz hocam gene sana yansıtılmayan şeyler mi var acep? Özelse tabii beni ilgilendirmez. Allah kolaylık versin. Ulan param olsa da şu forumda gördüğüm bu tarz konuları açan arkadaşlara yardım edebilsem

Kardeşim kredi çektik eş dosttan borç aldık eş dosta odeyince bankaya ödeyemedik evin içine masraf yaptık aksadı taksitler birikti vs vs uzar gider be kardesim..

• güncel..
  • Allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Allah yardimcin olsun

Allah razı olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Allah yardimcin olsun

Elimden bisey gelse maddi olarak yardim etmek isterim ama malum ogrenciyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Allah yardimcin olsun

Elimden bisey gelse maddi olarak yardim etmek isterim ama malum ogrenciyiz

Allah razı olsun kardeşim düşünmen yeterli
  • Allah yardımcın olsun, herkese ders olsun abı bulasmayın şu faize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Allah yardımcın olsun, herkese ders olsun abı bulasmayın şu faize

Allah razı olsun kardeşim..
  • Evin satılması şu anki durumda daha iyi.Lisede okuduğun bölümde önemli kpss de atanmak için puan 2. planda kalıyor sistem eskisi gibi değil.İyi bir bölümün yoksa deneme bile.Ev için 5 sene para biriktirmiş bir aileyiz biz şahsen dönüp baktığımda evin sıkıntıları değerinden fazla annemin sabahtan akşama kadar tvde ekonomi haberleri izlemesi gibisinden takıntılarımız oluştu atmamız 1-2 senemizi buldu.Tabi ki bunlar sadece öneri birde şu an paraya sıkışık durumdasın hani iş veren bu durumu anlar 12 saat çalışırsın durumu bundan kaynaklı.Patronların pek insafı yok malesef borç yükü azaldığında en azından daha rahat düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 15 Aralık 2014; 10:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saekobusujima

Evin satılması şu anki durumda daha iyi.Lisede okuduğun bölümde önemli kpss de atanmak için puan 2. planda kalıyor sistem eskisi gibi değil.İyi bir bölümün yoksa deneme bile.Ev için 5 sene para biriktirmiş bir aileyiz biz şahsen dönüp baktığımda evin sıkıntıları değerinden fazla annemin sabahtan akşama kadar tvde ekonomi haberleri izlemesi gibisinden takıntılarımız oluştu atmamız 1-2 senemizi buldu.Tabi ki bunlar sadece öneri birde şu an paraya sıkışık durumdasın hani iş veren bu durumu anlar 12 saat çalışırsın durumu bundan kaynaklı.Patronların pek insafı yok malesef borç yükü azaldığında en azından daha rahat düşünebilirsin.

Elektrik Elektronik mezunuyum kardeşim. Tavsiyelerin için ise teşekkür ederim.
  • Güncel..

• güncel..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.