Şimdi Ara

ÇIKMA TAKLİF EDİCEM!!!!AMA NASIL????LÜTFEN YARDIM EDİN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pisiko__

okulda veya dışarda tek gezerken arkadan yaklaş kıza gir koluna beraber yürüye bilirmiyiz diye sor kesin "hayır yürüyemeyiz olmaz" felan dicektir ondan sonra yürümek istemiyorsan koşalım o zaman diye sor yine "hayır olmaz" der o zamanda akşam sinemaya gitmek için seni evden kaçta alayım die sor zaten iş bitmiştir

bu taktiği akşam üstü sahilde gezerken gözüme kestirdiğim bi kıza denedim kız şaşırdı yarın buluşalım dedi telefon numarasını felan aldım

bu yöntem her zaman işe yarar

Snn Bu Taktigini Uygularsa Eger Garanti Tokat Yer Ne La Bu Koluna Gir Yürü Olmadı Kos Oda Olmadı Evinden Kız Al
    Yaa Arkadaslar Herkes Bi Yöntem Sölüyor'da Konuyu Acan Elman Piyasada Yok
    Kesin Kızı Ayarladı Bizi Sallamıo Bu Kadar Nasiat Verdk

• bende de lisans var ama hiçbir işe yaramıyor artık çünkü kolumu bile kaldıramıyorum :D

işin özü git kendin ol ve konuş numara yapma gerçek ol kendin ol....Olay biter.. denedik biliyoruz :D
  • Bence^de Kendin Ol Bakma Sen Nuri Alco Laflarına
  • Puahahahahhahahahhahha
    quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Yaaauuuv !!!
    Uzatma şu işi... Kızlara bu kadar önem verme.
    Git yüzüne karşı açık açık ''Vermiceksen uğraştırma! '' de.

• quote:

Orjinalden alıntı: cixsky

quote:

okulda veya dışarda tek gezerken arkadan yaklaş kıza gir koluna beraber yürüye bilirmiyiz diye sor kesin "hayır yürüyemeyiz olmaz" felan dicektir ondan sonra yürümek istemiyorsan koşalım o zaman diye sor yine "hayır olmaz" der o zamanda akşam sinemaya gitmek için seni evden kaçta alayım die sor zaten iş bitmiştir

bu taktiği akşam üstü sahilde gezerken gözüme kestirdiğim bi kıza denedim kız şaşırdı yarın buluşalım dedi telefon numarasını felan aldım

Snn Bu Taktigini Uygularsa Eger Garanti Tokat Yer Ne La Bu Koluna Gir Yürü Olmadı Kos Oda Olmadı Evinden Kız Al

orda ses tonunu felan ona göre ayarlicak kısacası nabza göre şerbet vericek öle söyliğim öyle olursa tokat yemez

• quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

DH de Liseliler diye bir forum sayfası açılsa ne iyi olur

moderatör " Güzin abla"

• yada şey de
    -pardon saat kaç
    (kız tam koluna bakıp saati söylerken yada saat yok derken)
    -isterseniz bu konuyu bi yerlerde bişey içerken konuşalım de

kopkop.gif
  • gidecen kardeş yanına bana bak ulen ya benm olacaksın yada karatoprağın diyeceksin sonra saçından tutup getirceksin eve evinin kadını çocuklarının anası olacaksın diyeceksin kesin kabul eder vay be ne otoriter der sana

Saka bi yana kızın etrafında biraz dolan varlığını hissettir yani sonrada yavas yavas ufaktan asılmalar baslasın sonra devamı gelir kızın gönlü varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

yada şey de
    -pardon saat kaç
    (kız tam koluna bakıp saati söylerken yada saat yok derken)
    -isterseniz bu konuyu bi yerlerde bişey içerken konuşalım de

kopkop.gif

• quote:

Orjinalden alıntı: cixsky

quote:

kim demiş yokum diye...BURDAYIMMMM

• çıkma teklifi falan etme..direk çık
  • quote:

Orjinalden alıntı: joecordell

PM :)) .............

teşekkürler
  • hiç tanımıyorsan tanıyan birilerini bul , kimseyle çıkıyormu nasıl bir kızdır öğren derim. bikeresinde ben aynı duruma düştüm kız hoşuma gidiyordu ama tanımıyordum direk çıkma teklif ettim o da kabul etti. ama 4 gün sürdü çünkü kız bayağı bir arızaydı ve hoşlandığım kız 4 günde sinirimi bozmayı başarmıştı
  • recep ivedik usulu tanisiriz

'''hisst bayan
    efendim beyefendi
    konusma lannnnnnnn !!!!!!!!!!

"geçenlerde bi arkadaş benzer bi konuda yazmıştı"
  • quote:

Orjinalden alıntı: thsn_can

recep ivedik usulu tanisiriz

'''hisst bayan
    efendim beyefendi
    konusma lannnnnnnn !!!!!!!!!!

"geçenlerde bi arkadaş benzer bi konuda yazmıştı"

• DİREK BİZİM EV BOŞ EVE GEL DE SONRA BİTİR İŞİ EVDE
  • cek kenara sana teklif edecem ama naıl etsem die dusunuyorum yardımcı olurmusun de
  • bn lise 1 in ilk haftasında bi kıza tak die söledim (ama derslerde sürekli bakışıoz vs.) sölemez olaydım hayatımın hezimeti oldu kız 1.dönem konusmadı 2. dönem konusmaya çalışsada bu sefer bn onla konusmadı yani kendini ağırdan sat
  • yaf ne çıkacan bunun gezme derdi var kontör derdi var sonra otobüs bilet parası minibüs parası derdi var restrontta hele ki lüx bir hayat yaşıyorsa oranın para derdi var sevgililer günü derdi var doğum günü derdi var sonra yok aşkım ilgi göster yok aşkım saçımla oyna yok aşkım kimseye baqma yok aşkım uyuyamıyorum yok aşkım annem seni görmek istiyo yok aşkım ben seni seviyorum de sürekli yok aşkım bana hiç küsme sürüyle say say bitmez dertler bunlar hiç çıkma derim ben baq bana 4 tane aynı anda var 4 üde beni yedi bitirdi ama şunu bilki bekarlık sultanlıktır kelimesi bizede yakışır hadi selametle

• forumda bu kadar abazanın olmasını nedeni belli oldu...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.