Geçen gün öyle trend topiclere bakıyordum sonra aklıma geldi seçtim Arap ülkelerini sadece 1 tanesinde Syria diye bişey gördüm gerisi C.Ronaldo Manchester United Di Maria adamların TTleri bunlar bizde ise full Kobane Kobani bilmem ne yahu bi tek bizim derdimiz oradaki insanlar.2 tane masumlukla alakası olmayan terör örgütü birbirlerini kırıyolar 1 kerede işi kendi lehimize çevirelim yahu bizim başımıza yıllarca dert olmuş PKK'nın en az kendisi kadar vahşi bir düşmanı oldu ben IŞİD ilk çıktığında Türkiye'nin onları destekleyip PKK'yı bitirmesini istemiştim.IŞİD'i savunmuyorum ama onları kullanabiliriz silahsız insanlara neler yaptıklarını biliyorum ama her şeyin zamanı var yıllarca genç yaşlı demeden öldüren PKK yer yüzünden silinsin sonra IŞİD'le uğraşırız.IŞİD bizim sınırlarımıza dayanınca ne olucak diyosunuz da adamların bizi düşman edinmek istediğinden emin misiniz?Açıklama yapıyolar yok Türkiye'ye saldıracaz bilmem ne diye ama kurulu bir savunma hattını nasıl yaracaklar?Ayrıca siz IŞİD'le müttefik olursanız niye size saldırsın.Selahattin Demirtaş TSK PKK'ya silah desteği sağlasın dedi bu kadar mı geniş oldu bu millet bu kadar mı geçmişi unuttunuz?Siz 20 yaşında oğlu şehit olan bir anneye alçak PKK'ya destek verdiğinizi nasıl açıklayacaksınız açıklamayı bırakın bunun hesabını nasıl ödeyeceksiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme