Şimdi Ara

Çıkan Oyuncuların Mantıksızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle takımı tebrik etmek lazım.Maça iyi hazırlanmışız,tabiki de teknik ekibin de bunda payı var.Caner tercihi mesela.

Yine de çıkan 3 ismin yanlış olduğunu düşünüyorum.3'ü de iyi oynayan oyunculardı.Nani'nin çıkmayıp Volkan'ın çıkması forma adaleti açısından hiç iyi bir görüntü vermedi.

Rvp'nin çıkması ise evet belki Vitor Pereira dinlendirmek için uzun maç maratonunu düşünerek çıkardı ama artık buna kimseyi inandıramaz.Sene başından beri izlediği yanlış politikalardan Fernandao da nasibini alıyor.Oyuncu idare etmeyi beceremedi gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Öncelikle takımı tebrik etmek lazım.Maça iyi hazırlanmışız,tabiki de teknik ekibin de bunda payı var.Caner tercihi mesela.

Yine de çıkan 3 ismin yanlış olduğunu düşünüyorum.3'ü de iyi oynayan oyunculardı.Nani'nin çıkmayıp Volkan'ın çıkması forma adaleti açısından hiç iyi bir görüntü vermedi.

Rvp'nin çıkması ise evet belki Vitor Pereira dinlendirmek için uzun maç maratonunu düşünerek çıkardı ama artık buna kimseyi inandıramaz.Sene başından beri izlediği yanlış politikalardan Fernandao da nasibini alıyor.Oyuncu idare etmeyi beceremedi gitti.

Bakın arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz bence ama hangi hoca olursa olsun orda Volkan Şen'i çıkartır. Sence tabelayı Volkan mı değiştirir yoksa Nani'mi.

• Nani çok kötüydü kabul. Ama volkanda bir o kadar kötüydü hiç varlık gösteremedi. Yetenekleride kısıtlı zaten.

Ayrıca takım 3. golü aramak yerine yatışa geçti 2-0 dan sonra
  • YAZIKLAR OLSU VİTOR PEREİRA'YA.
    TEZ ZAMANDA KOVARIZ İNŞALLAH.
  • takım takır takır tek kale oynarken değişiklikten sonra atak yapamadık nerdeyse. hayır değişiklik yapmak için niye değişiklik yaparsın anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Nani çok kötüydü kabul. Ama volkanda bir o kadar kötüydü hiç varlık gösteremedi. Yetenekleride kısıtlı zaten.

Ayrıca takım 3. golü aramak yerine yatışa geçti 2-0 dan sonra

volkan geldiğinden beri en iyi maçını oynadı
  • Volkan iyiydi ama yorulmuştu. Nani ise başakşehir maçında yaptıklarına benzer şeyler yapabilecek tek adamımız.
    Souza zaten sakatlandı zor çıktı sahadan.

Rvp değişikliğine ise verebileceğim bir anlam yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Volkan kötü diyen arkadaş maçı izlememiş sıkıyor belli. Takım dün hiç yatmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Joker'e laf edıyorsunuzda Vitor karşıtlığını Lorddan daha fanatık yapan adamlar var. Lord yine saygılı belli bir uslubu var ve savunduğu şeyleri mantık çercevesinde anlatmaya çalışıyor. Onun karşıtı adamları gördükçe benim hocayı savunasım geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.