Şimdi Ara

cihaz belleğini büyütebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-cihaz belleği

118 mb kullanılan-72 mb boş

acaba bellek büyürmü 4 gb sd kart takılı program olarak 5 tane yükledim doldu

sd kart 1.5 gb kullanılan-2.2 gb boş

çalışan altta ram 175 mb kullanılmış-56 mb boş

hepsi cihaz belleği 118 mb kullanılan-72 mb boş

bunları büyütemezmiyim

çalışan kısmındakileri durdursam sorun olurmu

cihaz bellek büyümezmi

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

samsung ice var

bunları büyütemezmiyim

cihaz bellek büyümezmi

ext alanı oluşturarak dahili hafızayı büyütebilirsiniz ben başka marka düşük özellikli telefonu öyle kullanıyorum normalde bana kalan alan 90 mb falan oluyordu şu an 800 mb telefon rootlu olması gerek ram için swap alanı gerekli ama onu denemedim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

samsung ice var

bunları büyütemezmiyim

cihaz bellek büyümezmi

ext alanı oluşturarak dahili hafızayı büyütebilirsiniz ben başka marka düşük özellikli telefonu öyle kullanıyorum normalde bana kalan alan 90 mb falan oluyordu şu an 800 mb telefon rootlu olması gerek ram için swap alanı gerekli ama onu denemedim hiç.

nasıl yapılacağını anlatan bir yazı varmı,baktım çeşitli yazılar var ama bazıları sağlıklı olmuyor

• cwm kullaniyorsaniz oldukça basit recovery kismindan halledebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cwm kullaniyorsaniz oldukça basit recovery kismindan halledebilirsiniz

Ben kullaniyorum hocam nasil anlatabilir misin

• tabi ki işlem basit adım adım anlatacağım için uzun gelebilir :) romdan kaynaklı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz onu söyliyim ama denemekten zarar gelmez ki cm sürümünüzü söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim sanırım.. sd kart yedeğinizi alın çünkü sd kart sıfırlanacak ve hafıza kartınız en az 4 gb olması iyi olur. recovery menüden advanced>partition sd card yapıyoruz hafıza kartınıza göre boyut seçiyoruz okeyliyoruz sonra çıkan sayfada 0'ı seçip onaylıyoruz bu işlem biraz uzun sürebilir endişelenmeyin işlem bitince telefonu tekrar başlatın ardından şu dosyayı yine recoveryden flaşlayınhttp://d-h.st/Otj flaşladıktan sonra mounts & storage'ya girip sd-ext format diyoruz ve işlem tamamdır.. güle güle kullanın.

• quote:

tabi ki işlem basit adım adım anlatacağım için uzun gelebilir :) romdan kaynaklı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz onu söyliyim ama denemekten zarar gelmez ki cm sürümünüzü söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim sanırım.. sd kart yedeğinizi alın çünkü sd kart sıfırlanacak ve hafıza kartınız en az 4 gb olması iyi olur. recovery menüden advanced>partition sd card yapıyoruz hafıza kartınıza göre boyut seçiyoruz okeyliyoruz sonra çıkan sayfada 0'ı seçip onaylıyoruz bu işlem biraz uzun sürebilir endişelenmeyin işlem bitince telefonu tekrar başlatın ardından şu dosyayı yine recoveryden flaşlayınhttp://d-h.st/Otj flaşladıktan sonra mounts & storage'ya girip sd-ext format diyoruz ve işlem tamamdır.. güle güle kullanın.

Cm6

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.