merhabalar,bilgisayarım inte duo e7400 işlemci li bir bilgisayar bütük ihtimalle sıkıntı işlemciyle alakaı, sürekli açmaya çalıstıgımda bilgisayar açılmıyor sürekli açılma sesi geliyor ve 3 4 bazen 5 incide açılma sesi gidiyor biraz bekleyince açılıyordu dün gecede en son saat 11 de açtım gayet normal karsıladım 2. de açıldı işimi yaptım kapadım bu gün okuldan geldim bastım bir kez ses geldi daha gelmedi açılmadı reset attım açtım kapadım sinirden fişini çektim yk ses birkez geliyor ve açılmıyor bekliyor öyle ekran gelmiyor monitörün ısıgı yanıp söüyor yani bir simyalde gitmiyor malesef. ramleri cıkart tak yaptım bütün parcaları söktüm işlemci yide söktüm taktım zaten 4 yıl önce sistemi ben kurmustum evde yani işlemciye bir zarar vemrdigime eminim) yok nuh diyor peygamber demiyor açılmadı illet ne oldu ne yapmam gerek nasıl açarım bunu onu merak ediyorum yardımcı olabiliecek varsa çok iyi olur iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: Luis Figo
Teknik Servis tek çare yazdıklarına göre.
Ama tekrar parçaları söküp,temizleyip,koy yerine ondan sonra servise git.
zaten bütün parçaları söktüm taktım yok yani hala aynı neden oldu onuda anlamıs degilim düngece açılan bilgisayar su an durduk yere açılmıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QART
quote:
Teknik Servis tek çare yazdıklarına göre.
Ama tekrar parçaları söküp,temizleyip,koy yerine ondan sonra servise git.
zaten bütün parçaları söktüm taktım yok yani hala aynı neden oldu onuda anlamıs degilim düngece açılan bilgisayar su an durduk yere açılmıyor
Teknik servise git sorununu söyle.Onlar şöyle yap böyle yap derler.Dediklerini yapınca olmazsa kasayı götür.Direk kasayı götürürsen sorgusuz sualsiz alırlar yüklü bir miktara yaparlar.
acaba teknik servisten kastınıznedir bir bilgisayarcımı ? çünkü parçalar tek tek alınma ve garantileri bitmis durumda
offf bu alet bana cok masraf çıkaracak gibime geliyor acaba düzelecekmi oda merak konusu zaten.......