Şimdi Ara

Çiğ köfte + Ayran = 1 TL her gün yiyorum. Adres vereceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Kartaltepe Mah. Sadece Dürüm 1 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 4 Eylül 2013; 15:30:30 >

• Böbrek.avi
  • yemesi kolay da çıkarken ??
  • Bi gün ucuz şeyler yemeye çalışırken zehirlenip ölcen
  • Evet arika cigkofte.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası çorba

Bi gün ucuz şeyler yemeye çalışırken zehirlenip ölcen

İlk önce arkadaşlarımının üzerinde deniyorum geçen sene her gün yediler ölmediler yaşıyorlar bende yeni başladım en az 2 TL lik alırdım şimdi elden ayaktan düştük para biriktiriyoz + ben zenginim ama paramı israf etmiyorum dermişim
  • OĞLOOM!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoğurtlu Ayran ile 5 ayda
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler siz siz olun çifköfteye fazla girişmeyin her pazar bi porsiyon yaptırıp evde filmin yanında yerdim, pazartesi sabah okul da ecel terleri döküyodum, bide okul tuvaletine girceksiniz tohaf tohaf sesler cıkarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

beyler siz siz olun çifköfteye fazla girişmeyin her pazar bi porsiyon yaptırıp evde filmin yanında yerdim, pazartesi sabah okul da ecel terleri döküyodum, bide okul tuvaletine girceksiniz tohaf tohaf sesler cıkarıyo

Geçen sene bende öyleydim tutmuyordu her ilk dersi tuvalette geçiriyordum .

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia25

Evet arika cigkofte.avi

Git burdan Liseli :Sezer kaybol lan

• mazlemos ne önce türkceni gelistir :)
  • armoniyi karşına alınca tam olarak nerde kalıyor bi de hangi lise
  • Kofteyle idare ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

armoniyi karşına alınca tam olarak nerde kalıyor bi de hangi lise

armoniyi karşına al halkalı caddesi tarafı halkbankın olduğu yer aşağıya doğru yürü kartaltepeye doğru şalvarlı et yeni adı ile damla et ordan aşağı yol 2 ye ayrılır soldan gir 20 metre yürü kafanı sağa çevir 1 acılı dürüm de 1 lria ver yedikten sonra 1 lira daha çıkarıp bi tane daha söylersin emin ol :) Şehit Binbaşı Bedir karabıyık Liseli yeni adı Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Teknik Ve Endüstri Meslek Liseli oyh çok kısadır

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

mazlemos ne önce türkceni gelistir :)

Bede bekliyordum kim atlayacak diye gözlerim yollarda kaldı nerdeydn sen yav bilerek yazdım usta bol malzemos pizza geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 11 Aralık 2011; 0:11:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası çorba

Bi gün ucuz şeyler yemeye çalışırken zehirlenip ölcen

ölmezde acı çektirir mart kedileri gibi vauuu vauuu vauuuuu diye evde sabaha kadar bağırır durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

armoniyi karşına alınca tam olarak nerde kalıyor bi de hangi lise

armoniyi karşına al halkalı caddesi tarafı halkbankın olduğu yer aşağıya doğru yürü kartaltepeye doğru şalvarlı et yeni adı ile damla et ordan aşağı yol 2 ye ayrılır soldan gir 20 metre yürü kafanı sağa çevir 1 acılı dürüm de 1 lria ver yedikten sonra 1 lira daha çıkarıp bi tane daha söylersin emin ol :) Şehit Binbaşı Bedir karabıyık Liseli yeni adı Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Teknik Ve Endüstri Meslek Liseli oyh çok kısadır

tamam tamam biliyorum orayı hergün önünden geçiyorum
    liseyi bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Was The Cure -- 11 Aralık 2011; 0:14:29 >

• Samanyolu galaksisini unutmuşsun
  • Valla bizde batallbey bayilerinde takılıyoruz. Bakkal gibi türediler izmirde :) Etli çipköfteyi heryer yapmıyor gün içinde tüketilmesi lazım onun , aslında malzemelerini alıp evde denemek lazım.
  • KEDİ KATLİAMI TERK
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Kofteyle idare ediyoruz.

Afiyet olsun hocam :)

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Sene olmuş 2011, 3 haftaya olacak 2012, memlekette hala etsiz tuzsuz kısıra çiğköfte diyen var.

Etli çiğköftenin satılması yasak hem ben demiyorum dükkan tabelasında öyle yazıyor usta Problem ? Bizde bunlarda idare ediyoruz ayda bir kendimiz evde yapıyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia25
    Yalarınnnn !!!!111BİR111!!!!

Üff Alın şu liseliyi

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

OĞLOOM!

Ne var Kızooom !

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Evet saygıdeğer Dhzenleri :D
    Güneş sistemi
    Dünya gezegeni
    Avrupa kıtası
    Türkiye ülkesi
    İstanbul ili
    Avrupa yakası
    Küçükçekmece ilçesi
    Sefaköy semti
    Kartaltepe mahallesindeki

Aysema çiğköftecisidenden hergün 1 TL ye çiğ köfte dürüm + ayran alıyorum 1 liraya güzel lezzetli tavsiye ederim 1 aydır yiyorum ölmedim alın yiyin onun yanı sıra tatlıses çiğköfte 3 tl ama 5 para etmez çünkü 3 para MEŞHURRRRR Adıyamanlı mahmut usta oda güzel 2 tl bol mazlemos yapıo Oses var oda 1 tl 2 tl 3 tl kafasına göre yapıo lavaşı kötü bim reyiz 1,95 e 6 kişil 400+ gram harcı var onu satıo 2-3 kaşık acı biber salçası yeterli miktarda su koyun yiyin tamam bu kadar

Not: sefaköy Armoni parkın bulunduğu yerde oturuyorum liseliyim 1 dönem sonra kurtuluyorum hadi genşler by.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.