Şimdi Ara

çiftli lnb mi 4 lü lnb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana çiftli lazım bugün bi dükkana gittim.adam iklililerde sorun çıkıyor dedi.en iyisi dörtlü al dedi.bilgim yok bu konuda adam doğrumu söledi yoksa salladımı bide 4lünün fiyatı 57 ytl dedi sizce uygun mu.

• Fiyat ucuz gibi geldi bana. Çok ta kaliteli birşey değildir o. Ayrıca Twin LNB'lerde ne gibi bir sorun çıkıyormuş? Ben kaç kere kullandım, Sharp marka al bir tane hiçbir sorun olmaz..
  • ya adam biraz teknik vanlattı ama benim aklımda kalmdı.peki çiftli veya dörtlü lnb alırken kalite oalrka hangi kriteri ele almalıyız.yani kaliteli olup olmadığını anlayabileceğimiz bir husus varmı.
  • En önemlisi marka, verimli olup olmadığını kullandıktan sonra öğrenebilirsin. Sadece bu forumdan en az 10 kişiye Sharp önermişimdir. Hepsiyle de aldıktan sonra görüştüm ve memnun kaldılar. Çift çıkışlı (Twin) Sharp öneririm..
  • sağolasın.bide ona bakayım.3lüsüde bulunur dimi bunun.
  • 3'lü LNB yoktur. 2'li (Twin), 4'lü (Quarter), bir de 8'li bulabilirsin. Daha sonra çoklu sistemlere geçiyor, genelde tüm apartmana ya da otel odalarına vs.vs. dağıtmak için falan..
  • en iyisi dörtlüyü almak.iki reciever birde tv kartı için.sağol erman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 4 lü LNB tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer öyleyse başka çaren yok zaten, 4'lü alacaksın.

Önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.