Şimdi Ara

Çift şeritli-çift yönlü yollarda sola çıkış nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rocky1000 kullanıcısına yanıt
    Araba suçlu oluyor mu böyle durumlarda? Olmamalı kesinlikle. Türkiyede araç sağlamak diye birşey yok. Motorsikletlerin zaten oradan gelmesi kural dışı. Ki bunu usta motorsiklet sürücüleri de eleştiriyor. Mesela Uğur Ertekinin açıklamalı videosunda da izah ediliyor. (Video Bağı)
  • evet geçen hafta başıma geldi tutanak tutmak zorunda kaldık tutanaga şeritin dışını çizemiyoruz sbm şeritte ve sağdan gelene yol ver kuralı olarak algılamış zaten resim de gönderilmemiş motor da en fazla 50 tl hasar var o da çamurluk Allahtan motor sürücüsüne bişey olmadı ama suçu %100 bize verdi arabaya hasar verdi sola dönerken arabaların en sağından kaptırıp geliyorlar motorda fren izi vs. bile yok. eklediğiniz videoda da birebir örnekleri var ama karşı tarafa 0 hata verdikleri için yani ban haklıyım düşüncesi oluştuğunda gene aynı durumu motorsiklet sürücüsü tekrarlayacaktır diye düşünüyorum
  • rocky1000 kullanıcısına yanıt
    İyiymiş (kötü manada iyiymiş). Taksiciler ve onlarla aynı kafaya sahip olanlar da yapıyor. Mesela şerit olmuyor da araç geçebilecek boşluklar oluyor. Oralardan deli gibi hız yapıyorlar. Solda durup yayaya falan yol verdiğinizde de aynısı oluyor.

    Ne diyeyim. Yanlış bir algı ve bu hatayı tekrar eden motosiklet sürücüsü çok daha ağır bir şekilde ödeyebilir. Siz bugün Allah'tan ona birşey olmadı diye başınıza gelecek musibetlerden ötürü şükrederken bir başkası bu durumdan ağır bir ceza çekebilir.
  • Evet kendi caniyla oynar bunu engellemenin yoluda bilinclenmek ve egitim gun gectikce trafik cogaliyor ve motosikletler on plana cikiyor zamann kazandiriyor ama seritte ve hiz sinirlari icinde .kurali bilen taksici vs sagdan carparsa suclu soldaki araba herhangi isaret yoksa tabi.iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsınız. Ancak tutanağa motosikletin şerit dışında olduğunun belirtilebilmesi lazım en azından çizimde yapamıyorsanız açıklama kısmına yazılmalı, olayı yaşamayan biri değerlendirecek, sonuçta bu tür yanlış değerlendirmeler oluyor. birde bu tür olaylarda o an size yol veren sürücülerin adları ve telefonları alınabilir şahit olarak gösterilebilmeleri için.
  • Tesekkurler kaza ayin 11inde oldu serit disi oldugu yazilmamis kaza psikolojisi yol verenler coktan gitmisti sahit kismina girince karsi taraf hemen uste cikmisti market kamerasi var ama 2 hafta gecti suçu bize vermisler itiraz sansi var midir resimler bile gonderilmemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky1000 kullanıcısına yanıt
    Yol verenlerden olsam şu sağdan sağdan sıkıştıran motorlara sevgimi göstermek için mutlaka kartımı bırakır öyle giderdim.

    Sizin sorunuz önemli bence. Sigorta prosedürlerinden anlayan arkadaşlar oluyor ama burayı okuyup cevaplamaları çok düşük olasılık ayrı bir konu açsanız ya da sigorta ile ilgili açılmış konulardan bilenler buraya davet edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.