Şimdi Ara

çift sarılı yumurta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar henüz müspet bi cevap okumuş değilim. Bende bu konuyu sadece ben bilmiyorumdur diye utanıp bu güne kadar kimseye danışmamıştım. Demekki kimsenin adam akıllı bi bilgisi yok. bi yumurtanın bizi düşürdüğü hale bak.

• benim bildiğim tavuk son kez ölmeden önce çıkardığı yumurta çift sarılı oluyomuş. bu yumurtayı zorlanarak çıkartıyor ve makatta yırtılma meydana geliyor. sonunda tavuk ölüyomş. duyum sadece
  • arkadaşlar benim bi tanıdığım tavuk çiftliğinde çalışmıştı.bize senede iki kere bir koli çift sarılı yumurta getirirdi.genç tavuklar ilk yumurtlamaya başladığında çift sarılı yumurtluyorlar.hep tavukların yeni yumurtlamaya başladığı dönemler getirirdi.
  • abi ben bişiy anladıysam çift yumurta yumurtlıyım emi allahım bööle ahret sorularını bi kardeşim bi de sen soruyon
  • pfff sandalyeden düştüm bi sn
  • O zaman herhalde bu tavuklar -amatör yumurtlayıcı- bir yumurta içine kaç sarı konulacağını denk getiremiyor.
    tamam belki bu cevaplardan bir tanesi olabilir ama neden 3 sarılı yumurta hiç denk gelmiyor?
    metabolizmik bi bozukluk olsa, sarıların sayısı tutarlı olmaz 3 çıkar beş çıkar "boş" çıkar. Peki neden böle olmuyor?
    Bu durum üreticilerin elinde olan bi seçenek olsa neden çift sarılı yumurta üretmek varken halen tek sarılı yumurta da üretiliyor?
    yada dediğim gibi bir tavuktan tek seferde daha fazla sarılı yumurta alma opsiyonu varsa neden bu konuda bir çalışma yapılmıyor ben bunu merak ediyorum.....
  • bir kere boş yumurta çıktığını hatırlıyorum.yani sarı yoktu.yumurtanın içi sadece beyazdı.çok şaşırmıştım
  • Mutlaka matemetiksel bir açıklaması vardır. Oran-Orantı, Olasılık felan. Her tavuk çift yumurtlama kabiliyetine sahip bence ama neden bu yeteneklerini her zaman kullanmıyorlar onu anlamış değilim. Yoksa naza mı çekiyorlar kendilerini onu da anlamış değilim. Ben neden bööle saçma bir topice cevap yazıyom onu da anlamış değilim. Bak halâ yazmaya devam ediyom. Allah sonumu hayır etsin.
    Sen neden bunu bir horoza sormuyorsun ki? Neyse ya sorma. Cevap aynı olacak. Sormuşlar horoza "Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?" diye. "Ben anlamam abi. Basar geçerim." demiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

bir kere boş yumurta çıktığını hatırlıyorum.yani sarı yoktu.yumurtanın içi sadece beyazdı.çok şaşırmıştım

kazıklamışlar seni

• 10 yıllık hort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanca__?

1-çift sarılı yumurtadan kaç civciv çıkar?
    2-çıkar mı?
    3-çıkmaz mı? neden?
    4-şayet çıkarlarsa, kaç tanesi yaşar?
    5-neden üç sarılı yumurta yok?
    6-sarılar çift olunca beyazlar da mı çift oluyo?
    7-madem bi yumurtadan çift sarı çıkma ihtimali var ne diye tek sarılı yumurtalar halen kullanımda?
    8-bir tavuğa kaç çift sarılı yumurta sığar?
    9-tavukta bu potansiyelin olduğunu nereden anlıyorlar?
    10-bu çift sarılı yumurta uzaylı işi mi yoksa?

1-yapışık 2 civciv çıkar
    2-büyük ihtimal çıkar
    3-kuluçkaya yatan tavuğu kesip yersen çıkmaz
    4-biri kesinlikle yaşar
    5-yapabilecek tavuk yok
    6-evet ama beyaz saydam olduğundan tek görünüyor
    7-kapitalizm yüzünden
    8-gününe göre değişir
    9-soy ağacını çıkarıyorlar
    10-kim bilir belki de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikiz civciv var mıdır varsa nasıl var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.