Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8C401076000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8800F8FEA02 BCP4: 0000000000000005 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\100414-23446-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-26504-0.sysdata.xml
dun gece sorunsuz calısan sıstem , bugun acılırken mavı ekran vermeye basladı. Tek monıtor de sorun yok , hatta ıkıncı monıtoru sonradan actıgımda da sorun yok. Gel gelelım ıkı monıtor acıkken sıstemı baslattıgımda mavı ekran alıyorum. Cozumle ılgılı bılgısı olan var mı ?
Hocal Selam,
Cift monitoru, acaba tek ekran kartindan mi takiyosun (bir aparat var tek vga girisini cifte ceviriyor), yoksa cift giris mi var.
@emrekaa
quote:
Orijinalden alıntı: eburaklevent
Hocal Selam,
Cift monitoru, acaba tek ekran kartindan mi takiyosun (bir aparat var tek vga girisini cifte ceviriyor), yoksa cift giris mi var.
@emrekaa
merhaba, ekran kartımda cıft gırıs var , coklayıcı kullanmadan baglıyorum
Tamamdir hocam, bir soru da soyle sorayim, monitor girislerini kullanirken; 11 (ikisi de dolu ) burda sorun var diyorsun 10 (ilk giris dolu, ikinci giris bos) bunu denemissindir diye tahminn ediyorum. 01 (ilk giris bos, ikinci giris dolu) bunu da dener misin? Sorun bu giriste mi?
@emrekaa
quote:
Orijinalden alıntı: eburaklevent
Tamamdir hocam, bir soru da soyle sorayim, monitor girislerini kullanirken; 11 (ikisi de dolu ) burda sorun var diyorsun 10 (ilk giris dolu, ikinci giris bos) bunu denemissindir diye tahminn ediyorum. 01 (ilk giris bos, ikinci giris dolu) bunu da dener misin? Sorun bu giriste mi?
@emrekaa
ıkı gırıste doluyken sorun yasıyorum sadece. gırıslerden herhangı bırı bosken sorun olmuyo. Hatta monıtorlerden bırını guc dugmesınden kapattıgımda da sorun olmuyo. Sıstem sorunsuz baslıyo ve basladıktan sonra kapalı olanı calıstırdıgımda sorun yasamıyorum. Sorun yalnızca ıkısıde stand by durumundayken sıstemı baslattıgımda ortaya cıkıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme