Şimdi Ara

çift monitör kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.bugün yeni bir monitor aldım.laptoba taktım.burda bi sıkıntı yok gayet iyi çalışıyo.ancak ekranı genişlet dediğimde kullanamıyorum.daha dogrusu yeni monitörde yeni ekran çıkıyo ama herhangi bir programı açtığımda laptopda açılıyo..kısacası ben laptopda autocadle çalışırken yeni monitorde photoshopla nasıl çalışabilirim.şimdiden teşekkürler.

Çoğu uygulamalar kapandığı zaman olduğu yeri kaydeder ve bir daha çalıştırınca direk kapattığın monitörde açılır bazı uygulamalar(Oyunlar) ise her seferinde ana ekran olarak seçtiğin monitörde açılır.

Orijinalden alıntı: bovte

2 monitör ile görüntü aldığını varsayarak yazıyorum, programı açtığında ana ekran olarak seçtiğin monitörde açılır mouse sol tuş ile basılı tutup diğer monitöre taşıyabilirsin.
    Çoğu uygulamalar kapandığı zaman olduğu yeri kaydeder ve bir daha çalıştırınca direk kapattığın monitörde açılır bazı uygulamalar(Oyunlar) ise her seferinde ana ekran olarak seçtiğin monitörde açılır.

eyvallah hocam dediğinizi yaptım sorun çözüldü...bide son bişey soracam.bu mouse u diğer ekrana taşımanın daha kolay bi yolu varmı.köseden taşıyınca her zaman olmuyo.yada ben yapamıyorum
  • Rica ederim, 2 monitörün ölçüleri bir olmadığı için kesişme noktaları farklı oluyor, ekran özelliklerine girip monitörleri istediğin gibi hizalayıp tam olarak nereden geçiş yapacağını çözebilirsin.
    Çift monitör sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.