Şimdi Ara

ÇİFT MOD . UMTS . GSM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bağlantı - Seçenekler ayarlarındaki bu üç seçenek nedir .
    Telefonumda hangisi seçili durmalı .
    Bir de 2de1 otomatik olarak Turkcell bağlantısına geçiyor telefonum boşuna kontörüm gidiyor bunu nasıl engelleyebilirim

• http://forum.donanimhaber.com/m_18435733/mpage_389/tm.htm

Belki bilen biri çıkar.Kendimde bildiklerimi oraya yazarsan paylaşabilirim.
  • 389 sayfada arayamadım .
    Yardımcı olacak vardır inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn

389 sayfada arayamadım .

Sana bunları öğretmek bana düşmez ama yinede benden sana bi tavsiye.

Konu açıp yardım istemek yerine hadi diyelim 389 sayfada arayamadın neden 389.sayfaya bu mesajı yazmadın?
  • Umts:3g. Gsm:bildiğimiz şebeke(2g).Eğer çift modu seçerseniz 3g ile normal şebekeyi birlikte kullanırsınız yani 3gyi kullanacaksanız çift modu seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Umts:3g. Gsm:bildiğimiz şebeke(2g).Eğer çift modu seçerseniz 3g ile normal şebekeyi birlikte kullanırsınız yani 3gyi kullanacaksanız çift modu seçin.

tŞK. ederim açıklamanız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu©kethead -- 26 Ocak 2010; 20:45:26 >
  • quote:

389 sayfada arayamadım .

389 sayfada arayamadın demek yazık. Ben ne zaman bir şey merak etsem 389 sayfayıda tek tek arıyorum dostum sende öyle yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

quote:

389 sayfada arayamadım .

389 sayfada arayamadın demek yazık. Ben ne zaman bir şey merak etsem 389 sayfayıda tek tek arıyorum dostum sende öyle yap

Evde net kapattırdık . Yoksa üşenmez arardım . Maalesef internet kafeden giriyorum
  • cevap gelmiş ama ben ek bilgi vermek istiyorum.
    3g'yi kullanmayacaksanız ve de bulunduğunuz yerde çekme sorunu yoksa sadece gsm modunu seçin. sanırım sinyal farkından dolayı daha az pil harcıyor.
  • 3g yi kullanıyorsan eğer çift mod seçili olarak kalsın.
    Ama 3g yi kullanmıyorsan Gsm seçili kalsın.
    Ayrıca çift mod veya umts yi seçerseniz şarj süreniz kısalır.
    Aman sakın seçme diye demiyorum.
    Bu senin seçimine kalmış birşey.
  • arkadaşlar bir sorum olucak.. çift mod seçiliyken 3g şebekesi bir gelip bir gidiyor...umts seçiliyken goruntülü konuşmada devrede gsm de deverede. devamlı umts de kalmasının bir sorunu olurmu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyasarkara

arkadaşlar bir sorum olucak.. çift mod seçiliyken 3g şebekesi bir gelip bir gidiyor...umts seçiliyken goruntülü konuşmada devrede gsm de deverede. devamlı umts de kalmasının bir sorunu olurmu sizce ?

bir süredir nokia telefonum görüntülü arama yapmıyordu netten bulduğum yazıda bu ayarı öğrendim baktım çift modda kalmış umts ye aldım sorun düzeldi bende merak ediyorum sürekli umts dekalmasında bir sıkıntı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Orijinalden alıntı: aliyasarkara

arkadaşlar bir sorum olucak.. çift mod seçiliyken 3g şebekesi bir gelip bir gidiyor...umts seçiliyken goruntülü konuşmada devrede gsm de deverede. devamlı umts de kalmasının bir sorunu olurmu sizce ?

bir süredir nokia telefonum görüntülü arama yapmıyordu netten bulduğum yazıda bu ayarı öğrendim baktım çift modda kalmış umts ye aldım sorun düzeldi bende merak ediyorum sürekli umts dekalmasında bir sıkıntı olurmu?

Telefon 3G şebekesi olmadığı zamanlarda hiç çekmez ve şarj daha çabuk biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.