Şimdi Ara

ÇİFT HATLI GENERAL MOBILE DST-12 İLK DEFA TEKNOSA'DA ---İYİ FİYAT--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet takmış sar değerlerine sanki çevredeki cihazlarda tv de pc de sar değeri yok biri duyuyor bunda sar değeri yüksek diye hemen başlıyolar papağan gibi tekrarlamaya.Sar değeri şu bu.
  • Horttt
  • babam bugun gidip bakıcak. sanırım alıcak dst-12 yi. inceleyip, sorunlar hakkında yorum yazarım.sanırım, bi hatla konuşurken, diğer hat arandığında kapalı anonsu veriyor.bunun dışında buyuk bi problem yok.
  • bundan mı alsaaaak..? business(polat alemdar tlfn) mı alsak..?
  • arkadaşlar konu aktifmi bilmiyorum ama ihtiyacı olanlara bılgı olarak söyleyeyim şarzı az gidenler nokıa nın bl-4c modeli pili bu telefonu calıstırıyor ben öyle kullanıyorum ve abartısız cok fazla kullanmıyorum ama 5 gun felan gıdıyo şarzı : ))
  • Horrtun Horrrtu
  • teknosa ve general mobile mı ? Bir daha mı ? Aman diyim, ikinci telefonunuzu ben hediye ediyimde gözünüzü seviyim uzak durun...
  • hortlamış konuya ek yapayım , mesajları görünce dts10'da 2 hatta aktif değil yazmış arkadaşlar ama, 1 seneden uzun zamandır kullanıyorum, iki hat kesinlikle aktif, hatta bir yakınım yine teknosadan dts' serisinden başka bir telefon aldı, onda aktif olmadığını görünce gözünün önündede denemesini yaptım. Iki hattımın da aktif olması dst-10 modelinde benim şansımamı oldu . Eşimde dts-33 modelini kullanıyor, ondada iki hat aktif eminim kararım. Tavsiye edermisiniz diye soracaksiniz, malesef edemeyeceğim, ses kaliteleri çok kötü, gelen konuşmaları duymak için sessiz bir ortamda olmalısınız ki doğru düzgün duyasınız :-(
  • dst10 da aktif de dst12 de değil

Ben kullanıyorum ve memnunum ama sorun yaşayan çok olduğu için kimseye tavsiye edemiyorum...fiyatı da 89 Liraya düşmüş hatta...ben 126.5 Liraya almıştım indirimliyken
    yedek batarya için gençcelli aradığımda ince nokia bataryası oluyor dediler ve aldım bi tane... orjinal bataryası da nokianıki de 2 gün gidiyor... birini kullanırken diğeri şarjda sürekli -ayrı şarj cihazında -
  • GM yi geçin arkadaşlar.

Ben telefonu idareten aldım. Nokia N85 i garantiye verince elim boş kalmasın diye. Ama telefon N85 i garantiye vermeden önce garantiye gitti.

Telefonun pili sallanıyordu neyse dedik.

Hafıza kartını yaktı neyse dedik. Yenisini taktık onu da yaktı.

Ekran 2 günde toz doldu. Devasa antene rağmen radyo çekmiyordu. Bla bla bla daha gider.

Hafıza kartı yakma olayını arkadaşımda da görünce yeter lan diyip servise verdim. İade talebiyle tabi. Zira alalı 30 iş günü olmadı.

Zaten servis tam facia. Servise verdikten sonra bir kaç kişide gördüm nette de okudum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.