Şimdi Ara

Çift alt yazılı film izlemek istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar altta türkçe altyazı üstte de ingilizce altyazı koyarak film izlemek istiyorum. Bunu hangi video oynatıcıda, nasıl gerçekleştirebilirim?

BJK ŞEREF BEY STADI
  • VLC ile rahatlikla altyazili filmleri izlyebilirsiniz ama aynı anda iki altyazi dosyasini çaliştirmaniz mümkün değil herhalde.. Aynı anda iki dosya çalişmaz..
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• BS Player ile çift altyazı ekleyebilirsiniz. Ayrıca altyazıları ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • power dvd de vardı bu ozellık dıye hatırlıyorum
  • Var oldugunu bilmiyorum.. İki altyazıyı aynı anda izlemeniz ve filmi takip etmeniz zor olacaktır hehalde.. Türkçe atyazi alt, diğer dili üst tarafa koyarsınız.. Filmde zaten orta kısımda.. İzlersiniz artik.
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Dil öğrenimi için faydası olacağını düşündüm, evet film izleme kalitesi düşecek ama olsun. Tek tek tavsiyelerinizi deneyeceğim Teşekkürler

BJK ŞEREF BEY STADI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dil öğrenimi için iki altyazı değil de önce ingilizce filmi Türkçe altyazı ile izle, biraz dilin geliştikten sonra ingilizce filmi ingilizce altyazı ile izlersin

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.