Şimdi Ara

CİDDİ kardeşimle sürekli kavga ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben 18 yaşındayım erkek kardeşim 14 yaşında küçük yaşta olmasına rağmen kalıplı ve ergenliğin etkisiyle sürekli kendini kanıtlamaya çalışıyor.Ben 1.78 boyundayım 75 kiloyum oda 1.75 70 kilo falan ama ailem sürekli sen abinden daha kalıplı daha uzun olcaksın sen zekisin abinin matematiği kötü falan diye bana sallıyor.
    Evde oturuyoruz ters birşey söylüyor, sabrediyorum daha sonra 'araya gelde döveyim seni' diyor 'güreşelim zarar gelmesin' diyorum, 'hayır sokak dövüşü yapalım'diye cevap veriyor, kabul etmeyince sen korkaksın diyor. Ben de alevleniyorum hemen ağız burun birbirimize giriyoruz yarım saat önce -daha önce boksla uğraştım 1 sene- gel dedi boks eldivenlerimi giyip gittim odaya sertçe birkaç kombo yaptım ağlamaya başladı.Evden çıktım şuan dedemlerde kalıyorum bu çocuğa ne yapmalıyım?

• küçük daha yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yaş olarak büyük değilim de boyu falan uzun yaşına göre onun için söyledim.
  • https://forum.donanimhaber.com/kardesim-kendini-guclu-zannediyor--51286530

Hocam kardeşiniz bu çocukla sınıf arkadaşı olabilir mi?
  • Güzelce sağlam bir şekilde 1 defa döv aklı başına gelir.
  • Yav bugün dövdüm de babamın da etkisi var bunda bütün aile bir araya gelip bana sallıyor babam diyor abin ne kadar mal değil mi oğlum oda gülüyor , evet diyor annem abinin matematiği çok kötüydü sen liseye giriş sınavında kesin fen lisesi kazanırsın diyor kardeşim dün gelmiş diyor ki ben bu evde ki 2. erkeğim sen adam değilsin.
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Baban kardeşini çok şımartmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NE YANİ ZEBANİYE DÖNÜŞMEDİ Mİ?
  • Kardeşlerin kavga etmesi normal ama sizinki biraz garip. Garip derken aranızda sevgi ve saygı yok gibi. Bu da sanki ailenizin suçu sanırım. Kıyaslama kardeşlere yapılabilecek en kötü şey. Hiç beraber oynadığınız oldu mu? Ne kadar güzel anın var kardeşinle?
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam beraber oynuyorduk daha küçükken fakat sonra ben ailemden daha kopuk yaşamaya başladım ayrıca dediğiniz gibi aramızda sevgi yok diyemem ama saygı yok birbirimize sürekli hakaret ediyoruz bana şerefsiz mal gibi şeyler söyleyip duruyor ki şu sıralar kendi anama sövmeye başladım. ayrıca ders çalışmadığında onu biraz aileme ispikliyorum buna çok kızıyordu şimdi ne yaptıysam aynını bana yapıyor.Birde çok ateşli bir ergen herşeye parlayıp duruyor iki laf üst üste edemiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'sertçe birkaç kombo yaptım ağlamaya başladı.'
  • Kardeşler kavga etmek içindir hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaşına geldiğinde zeka seviyesi daha geride olucak onun kanaatine vardım.
  • Keşke benim de kardeşim olsaydı
  • Alfa olmuş. Büyük ihtimalle defterinin ücra köşelerine büyüyünce kas imparatorluğunu kurmak istediğini yazmıştır. Dikkat et, o bir alfa ve o seni istediği an bulur. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.